- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
oww sizde de mi var, yanlış anlamayın ama yalnız olmadığıma çok sevindim
Aynen bu sıkıntı bende de var ve nörolog da bu tanıyı koydu düşünme ışık hızında ama ses sonradan geliyor Şimşek çakar gibi
Cok zeki insanlarda oluyo sanirim,bende de oluyoda
Disleksi yi araştırdınız mı hiç? Araştırmanızı tavsiye ederim. Belki bir faydası dokunur.
tatlım dikkat eksikliği bu...
kelimeleri mi atlıyorsun yazarken??canım kendim bileli böyle ama bu durum. olağan durumda bile yanlış oluyor kelimeler, küçükken yazı yazarken de kelimeleri atlardım hep eksik yazardım. ben bi doktora gideyim size haber vereyim :)
canım kendim bileli böyle ama bu durum. olağan durumda bile yanlış oluyor kelimeler, küçükken yazı yazarken de kelimeleri atlardım hep eksik yazardım. ben bi doktora gideyim size haber vereyim :)
b ve d, p ve q harflerini, 6 ve 9 gibi sayıları ters algılama; kelimelerdeki harfleri ya da sayıları karışık algılama, ne’yi en; 3’ü E; 12’yi 21 olarak algılamak gibi.
Okurken kelime atlamak.
Hecelerin seslerini karıştırmak ya da sessiz harflerin yerini değiştirmek, sıklıkla yazım hatası yapmak.
Yazı yazmada zorluk.
Gecikmiş ya da yetersiz konuşma.
Konuşurken anlama en uygun kelimeyi seçmede zorluk.
Yön (yukarı, aşağı gibi) ve zaman (önce, sonra, dün, yarın gibi) kavramları konusunda sorunlar.
Elleri kullanmada hantallık ve beceriksizlik
kızlarr evet bunların çoğu bende var. bunlar disleksinin belirtileriymiş, haberiniz olaa
bu saydıklarınızdan ilk baştaki şık bende yok diğerleri sık sık olyo bende korkmaya başladım yaaa
Araştıracam canım yaa içime korku düştüKorkmaya başlayacak bir durum yok. Bildiğim kadarıyla tedavisi olan bir problem.
özellikle ben bekliyorum sizi aynı durumumu çok sıklıkla yaşıyorum geçenlerde aklımdan geçti dr. gitmek ama sonra pek dikkate almadım umarım kötü bşy çıkmaz
Bende bunu çok yaşıyorum. Bende birde normalde olmamasına rağmen kekeleme oluyor. Bişey anlatırken çıkmıyor o kelime resmen. Sürahi dicem sü sü sü kalıyorum. Kelimelerin yerini değiştiriyorum harfler değişiyor. Hiç hastalık olacağını düşünmemiştim. Doktora gidince sonucu yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?