"Çatlarını kaşma!"

bende yaşarım böyle şeyleri bazen düzelteyim derken hepsi birbirne karışır.bunun bebi beyinl ilgili bir hastalıkmıymış hiç duymamışım.

Beyninde kaç tilki dolaşıyoondandır.Sakinleş .

Bende de kekelemeyle birlikte bu durum var .normalde suzgun konusurum ama bazen kelimeler cikmiyo agzimdan .bi ara dr gitsemmi demistim ama gitmedim. Merak ettim ben de

yazıcam inşallah pazartesi akşamı canım. aynen dediğin gibi cümlenin ilk kelimelerinde çok takılıyorum ben de bazen gülüyorum halime ama bazen ağlayacak duruma geliyorum canım sıkılıyor
Tedavisi var mi acaba yada kötü bi sonucu olabiliyor mu bu sorar mısın doktora? Nöroloji randevum var bu aralar bende doktora sorarım onluk bişey varsa müdahale eder.
Normalde takmiyorum ama birine ciddi bişey anlattığımda yada samimi olmadığım biriyle konuştuğumda can sıkıcı olabiliyor.

korkma bebeğim yani Da Vinci bile disleksiymiş :) yorumların geneline katılıyorum, hızlı düşünmekten, konuşurken başka bişey düşünmekten oluyor zannımca. Hangi şehirdesin sen?
Elazığ canım. Çok hızlı konuşan çok hızlı düşünen biriyim birazcık :)

Bende de kekelemeyle birlikte bu durum var .normalde suzgun konusurum ama bazen kelimeler cikmiyo agzimdan .bi ara dr gitsemmi demistim ama gitmedim. Merak ettim ben de
Böyle bi sorunum yoktu aslında küçükken de hiç kekelemezdim. Son bi kac senedir falan var bu üniversiteye başladığından beri falan. Günde bi kaç kere oluyor sizinde böyle mi?

aslında disleksi anladığım kadarıyla nörolojik bi durum canım yani beynin loblarıyla alakalı o yüzden sen de sorarsan iyi olur

Aklınızda başka bişey varken konuştuğunuzda olabilir
benim öyle olur :)

Böyle bi sorunum yoktu aslında küçükken de hiç kekelemezdim. Son bi kac senedir falan var bu üniversiteye başladığından beri falan. Günde bi kaç kere oluyor sizinde böyle mi?

canım, benim çok uzun zamandır böyle. küçükken öğretmen sınıfta okuma yaptırırken de kelimeleri atlardım. bazen yazı yazarken hala düşünüyorum bu d miydi b mi diye

aslında disleksi anladığım kadarıyla nörolojik bi durum canım yani beynin loblarıyla alakalı o yüzden sen de sorarsan iyi olur
Bi Disleksi eksikti gün geçmesin ki hastalıklarım artıyor. :)

Pazar günü Mr a gidicem sonucunu alınca da nörolojiye gidicem hazır gitmişken sorarım bunu da.

canım, benim çok uzun zamandır böyle. küçükken öğretmen sınıfta okuma yaptırırken de kelimeleri atlardım. bazen yazı yazarken hala düşünüyorum bu d miydi b mi diye
Kekelemelerim fazla eskiye dayanmıyor onun dışında harf değişimleri kelime eksiklikleri kendimi bildim bileli oluyor. Bakalım ne çıkacak kötü bişeyi olmasın da hiçbirimizin.

Ben de çok yaparim bu hatalari verdiğini sanmiyorum yerine sandiğini vermiyorum demişliğim bile vardir:)

konuyu ben açtım zannettım. ben de doktora gıtmeyı dusunuyordum ama vazgeçiyorum. kafamda çok şey düşünmekten oluyor sanırım. ben de bazen masa diycem mesela kitap diyorum bı de.kelimeler bile karısıyor. çok kitap okurum ben de ama bılmıyorum nıye böyle oluyor.

Aha aynı ben konu sahibi bize haber ver neymiş bu .

Ben direkt iki kelimeyi bir araya getiremiyorum insan ilişkilerinde, en azından siz iki kelimeyi bir araya getirip tamlama, cümle kurabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…