"Çatlarını kaşma!"

Belki kafaniz cok mesguldur, belki ayni anda baska seylerde dusunuyorsunuzdur.
Eger cok sIk yasadiginiz bir durumsa ve endise ediyorsaniz doktora gorunmekte fayda var.

Çatlarını kaşma bendede olur ve benzeri şeyler ama şöyleki bazen bir tanıdığın yada tv de duyduğum birinin böyle lafları ile gırgır yaparsam istemsiz ağzıma takılır. Rahmetli Mehmet Ali Birand toprağı bol olsun çok yapardı bunu. Adam gazeteci o bile yapıyordu bunu. Madrid in Midyat ilçesi diye sunduğu haber ise en favorim. Yada yarında kimseye Vermeyin sevgili izleyicileri :)

bende de var... bir kere çok mutlu olmustum , ' kanka çaakk' diyeceğime 'çanka kakk' diye haykırmıştım benim de sinirlerimi bozuyor bu durum.

Sey birde ben konusurken ayni anda baska seylerde dusunuyorum elimde olmadan.acaba ondanmidir? Nasil duzelir? Keske cozum olsa
Bende de olur bu sonra konuştuğum cümle içinde bocaladığım olur. Her sorunu olayı istemsiz kafamda çevirir dururum ben bu hayatı çok zorlaştıran bir şey. Hastayım yastığa başını koyar koymaz uyuyan insanlara.

ama benim kafam da çok dolu. çok hızlı düşünüyorum. o yuzden oldugunu düşünüyorum...

Herkeste olur bu durum.Özellkle bende adet dönemimde çok yaşarım.Takma derim senin doğalllığın :)

Arada benden de "ölmekten gülüyorum" gibi şeyler çıkıyor.
Olabilir yani özellikle hızlı konuşuyorsan.

kızlar anladığım kadarıyla herkese biraz biraz oluyor bu durum ama benimki heyecanlandığım, tv de bişey izlediğim zaman falan değil, çok sık, kendimi bildim bileli. bunun dışında kelimlerle olan daha başka sıkıntılarım da var. umarım önemli bişey çıkmaz bakalım pazartesi ne diyecek doktor. ama bi sorun varsa, ilerliyo gibi de hissediyorum

basligi okuyunca ben anladim cunku bazen bana da oluyor
ozellikle cok sinirlendigim zaman birden agzimdan cikiyor
kapanı çene

bendede çok oluyo bende rezıl oluyorum ustelık 1,5 sene oncesıne kadar cokta kıtap okuyan bırıydım yanı....
hıç düşünmedım sorun varmı dıye......doktora gıdersenız durumu yazın lutfen

bende de var aynı sorun...
diksiyon kursuna gitmeyi düşünüyorum...

turkce harici baska dil biliyorsanizda bu tur kelimeler cumleler cikabiliyor benim cocuklar 3 dil biliyor ve bu 3 dildede konusurken tercume ettiklerinde aynilari cikabiliyor agizlarindan ayni sekilde benimde bazen ingilizce karistirabiliyorumda sadece cumlelerinkelimelerin yerini degil bazi kavramlarida karistirdigim oluyor gecenlerde iyigunler diyecegim yerde iyi aksamlar dedim okul mudurune ve bunu sadece o gune has degil cok kez kullandim kizimin turkce konusmasi dillere destan gecen satir basligi yapcakmisim diyecegine katir basi yapacakmisim turkce ogretmenim soyledi dedi belki on dkmi aldi dusunmek

Bendede cok oluyor kelimeleri karistiriyorum ,harflari yutuyorum arada ,soylicem cumle agzimdan alakasiz bisey olarak cikiyo ve yarida ne soylicegimi cok unutuyorum.misafirlige gittigimde hosbulduk diyecegime hosgeldiniz diyorum, yolda gordugum birine nasilsin diyecegime direk iyiyim diyorum daha bissuru sey:) diksiyona yazildim 2ay sonra baslicam insallah faydasi olur.

ben de genelde hoşgeldiniz yerine hoşbulduk falan derim ama bunu dikkat eksikliğine bağlıyordum yabancı dil bilmek de etkiliyse o da olabiir bende ama çok nadirdir her zaman olmuyor

Arkadaşlar, bugün görüştüm psikiyatrla. anlattığım şikayetlerden sonra evet disleksi gibi görünüyor fakat bu hastalık erişkenlerde görüldüğünde çok önemsenmez dedi. yani genelde çocukken farkedildiğinde çocuğun herhangi bir öğrenme bozukluğu olmaması için özel eğitime tabii tutulurmuş. sizin de dediğiniz gibi beyni hızlı çalışanların rahatsızlığı biraz.

Sen hiç keskin sirke küpüne zarar yerine keskin kurpe s.kine zarar dedin mi : D ben dedim :)

Söz sukutsa gunus altindir diye ornek vermisligim; koca sinifin da yazmisligi var :)

teşekkürler:)

ılaç falan verdımı cnm.geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…