Çatlarını kaşma bendede olur ve benzeri şeyler ama şöyleki bazen bir tanıdığın yada tv de duyduğum birinin böyle lafları ile gırgır yaparsam istemsiz ağzıma takılır. Rahmetli Mehmet Ali Birand toprağı bol olsun çok yapardı bunu. Adam gazeteci o bile yapıyordu bunu. Madrid in Midyat ilçesi diye sunduğu haber ise en favorim. Yada yarında kimseye Vermeyin sevgili izleyicileri :)Canlarım ballarım merhaba. Yazının başlığını okuyunca anlamamışsınızdır muhtemelen. benim sık sık bunun gibi yanlış kelime öbeklerim oluyor. yani kaşlarını çatma diyecekken çatlarını kaşma diyorum, sürahiyi doldur diyecekken durahiyi soldur diyorum. eğitimli biriyim, kitap da okurum konuşmam da çok düzgündür esasen. ama bu konu beni aşırı üzüyo, beynimde bi sıkıntı mı var diye korkuyorum.
önerilerinizi bekliyorum
Bende de olur bu sonra konuştuğum cümle içinde bocaladığım olur. Her sorunu olayı istemsiz kafamda çevirir dururum ben bu hayatı çok zorlaştıran bir şey. Hastayım yastığa başını koyar koymaz uyuyan insanlara.Sey birde ben konusurken ayni anda baska seylerde dusunuyorum elimde olmadan.acaba ondanmidir? Nasil duzelir? Keske cozum olsa
kızlar anladığım kadarıyla herkese biraz biraz oluyor bu durum ama benimki heyecanlandığım, tv de bişey izlediğim zaman falan değil, çok sık, kendimi bildim bileli. bunun dışında kelimlerle olan daha başka sıkıntılarım da var. umarım önemli bişey çıkmaz bakalım pazartesi ne diyecek doktor. ama bi sorun varsa, ilerliyo gibi de hissediyorum
Canlarım ballarım merhaba. Yazının başlığını okuyunca anlamamışsınızdır muhtemelen. benim sık sık bunun gibi yanlış kelime öbeklerim oluyor. yani kaşlarını çatma diyecekken çatlarını kaşma diyorum, sürahiyi doldur diyecekken durahiyi soldur diyorum. eğitimli biriyim, kitap da okurum konuşmam da çok düzgündür esasen. ama bu konu beni aşırı üzüyo, beynimde bi sıkıntı mı var diye korkuyorum.
önerilerinizi bekliyorum
ben de genelde hoşgeldiniz yerine hoşbulduk falan derim ama bunu dikkat eksikliğine bağlıyordum yabancı dil bilmek de etkiliyse o da olabiir bende ama çok nadirdir her zaman olmuyorturkce harici baska dil biliyorsanizda bu tur kelimeler cumleler cikabiliyor benim cocuklar 3 dil biliyor ve bu 3 dildede konusurken tercume ettiklerinde aynilari cikabiliyor agizlarindan ayni sekilde benimde bazen ingilizce karistirabiliyorumda sadece cumlelerinkelimelerin yerini degil bazi kavramlarida karistirdigim oluyor gecenlerde iyigunler diyecegim yerde iyi aksamlar dedim okul mudurune ve bunu sadece o gune has degil cok kez kullandimkizimin turkce konusmasi dillere destan gecen satir basligi yapcakmisim diyecegine katir basi yapacakmisim turkce ogretmenim soyledi dedi belki on dkmi aldi dusunmek
teşekkürler:)Arkadaşlar, bugün görüştüm psikiyatrla. anlattığım şikayetlerden sonra evet disleksi gibi görünüyor fakat bu hastalık erişkenlerde görüldüğünde çok önemsenmez dedi. yani genelde çocukken farkedildiğinde çocuğun herhangi bir öğrenme bozukluğu olmaması için özel eğitime tabii tutulurmuş. sizin de dediğiniz gibi beyni hızlı çalışanların rahatsızlığı biraz.
ılaç falan verdımı cnm.geçmiş olsunArkadaşlar, bugün görüştüm psikiyatrla. anlattığım şikayetlerden sonra evet disleksi gibi görünüyor fakat bu hastalık erişkenlerde görüldüğünde çok önemsenmez dedi. yani genelde çocukken farkedildiğinde çocuğun herhangi bir öğrenme bozukluğu olmaması için özel eğitime tabii tutulurmuş. sizin de dediğiniz gibi beyni hızlı çalışanların rahatsızlığı biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?