Bi haberci vardı,sadettin teksoymu neydi,bi türbede kesik baş bulmuştu köylüler ,o da haber yaparken "neee başık kes mi ?" demişti ,aklıma o geldi ne gülmüştüm.
Yok cnm bende hergun olmaz ama bi gunde bikac kere oldugu da vakidir . bende ne zaman basladi hatirlamiyorum ama kucukken yoktu. Belkide stresten yofunluktan. Bazen de heyecanlaninca olurBöyle bi sorunum yoktu aslında küçükken de hiç kekelemezdim. Son bi kac senedir falan var bu üniversiteye başladığından beri falan. Günde bi kaç kere oluyor sizinde böyle mi?
sanırım 90 lı yılların sonuydu 16 -17 yıllık olay,teksoy görevde diye bi realyt showu vardı ,o zamanlar arena ,hodri meydan ,32. Gün gibi programlar çok gündemdeydi ,şimdi heryer yarışma ,neyse konumuz bu değil epey eskilere gittim ,bu dediğin şeyi bende çok yaşarım,çok üzerinde durulacak bişey olduğunu sanmıyorum ,takılma fazla.kastettiğim tam da bu, mübarek sizde de iyi hafıza varmış
ses kesiniCanlarım ballarım merhaba. Yazının başlığını okuyunca anlamamışsınızdır muhtemelen. benim sık sık bunun gibi yanlış kelime öbeklerim oluyor. yani kaşlarını çatma diyecekken çatlarını kaşma diyorum, sürahiyi doldur diyecekken durahiyi soldur diyorum. eğitimli biriyim, kitap da okurum konuşmam da çok düzgündür esasen. ama bu konu beni aşırı üzüyo, beynimde bi sıkıntı mı var diye korkuyorum.
önerilerinizi bekliyorum
Ayyy canım bende de var aynisi...hatta bu aralar kafaya takmaya başladım. konuşurken kelimeyi tam çıkaramama yada harflerin yerini Değiştir me gibi şeyler oluyor oglum da farketti komik oluyorsun anne diye gülüyor. .dr a gideceğim bende. .norolojiye gimistim bas ağrısı için beyin mr çekti ve hücrelerin az olduğunu yaşıma göre soyledi. Normalde insan beyninde her gün hücre ölümü olurmus bende olmasi gerekenden biraz eksiklik varmış. .o da unutkanlık yaparmis.ilac verdi ama kullanmadım yakinda baslayacam . Bende bu nedenle bende konusma bozukluğu oldu diye düşünmüştüm. tekrar gideyim bari. Sen de norolojiye gitmelisin canim uzma nöroloji dr dur.....
Yok canim esneme az yani gece sadece :)aa ilginçmiş canım, aynen böyle olabilir aslında. bir şey sorcam gün içinde çok esner misin?
Canlarım ballarım merhaba. Yazının başlığını okuyunca anlamamışsınızdır muhtemelen. benim sık sık bunun gibi yanlış kelime öbeklerim oluyor. yani kaşlarını çatma diyecekken çatlarını kaşma diyorum, sürahiyi doldur diyecekken durahiyi soldur diyorum. eğitimli biriyim, kitap da okurum konuşmam da çok düzgündür esasen. ama bu konu beni aşırı üzüyo, beynimde bi sıkıntı mı var diye korkuyorum.
önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?