Kuzum nasılsın şimdi okudum iptal mi ettiniz sıkıntı yapma kendine bak olumlu yerden gör ne kadar güzel hemen tepki vermiş büyümüş. Bir sonraki ay bu uyarılma düzgün doz ile daha iyi güzel sonuçlar alabilirsinCanım benım yumurtalarımın hepsı ayaklanınca yaklasık 15 tanesı o sebepten komplıkasyon yasarım dıye doktorum ilacı dırekt kestı persembe gunu e2 min dusmesını bekledık benım bırazda agrılarım vardı buyumelerıne baglı olarak cunku riske atmak ıstemedıgını soyledı hepsı buyurse yumurtalıgın kavun kadar şişer bu durumda aylarımızı alır dedı dusuk dozda bıle bu kadar hızlı tepkı vermem sasırtıcı oldu. O sebepten bu ayı iptal ettık cok uzulerek dunden kac gundur cok uzgunum stres ayrı bu durumlar ayrı. Esımın sperm sorunu yok aşılama nın avantajı var normal iyi bir sperm bıle olsa yıkanıp ayrıstırılınca hızı herseyı artıyor en ıyılerıne transfer edıyorlar oyle dusunme bence yani olumlu sonuc cıkma olasılıgı var
Kuzum evet maalesef fazla uyarılmadan dolayı iptal ettık hazıranda yenıden baslayacagız cok uzgunum kendımı zor toparladımKuzum nasılsın şimdi okudum iptal mi ettiniz sıkıntı yapma kendine bak olumlu yerden gör ne kadar güzel hemen tepki vermiş büyümüş. Bir sonraki ay bu uyarılma düzgün doz ile daha iyi güzel sonuçlar alabilirsin
Ya üzülme vardır bir hikmeti belki haziran bebesi olacak belki doğum zamanına gelen burcu beğenmediKuzum evet maalesef fazla uyarılmadan dolayı iptal ettık hazıranda yenıden baslayacagız cok uzgunum kendımı zor toparladıminsallah hazıranda olumlu ılerlerız sen nasılsın ne yaptın kuzum
Mecburen kendımi topladım yenı bır aya hazırlık ıcınYa üzülme vardır bir hikmeti belki haziran bebesi olacak belki doğum zamanına gelen burcu beğenmediolur üzülme bende de tık yok herhalde cenin varsa da anlamıyorum şuan gelmek isterse kapım açık napam günleri saymayı bıraktım sigarayı da arttırdım günde bir paketin üstü oldu. Saldım çayıra mevlam kayıra. Gelirse başımızın üstünde yeri var gelmezse de canı istemiyor demekki bekleriz napalm kendine vakit ayır güzel oluyor
İnşallah yolu yaptık ayağına tiken batmaz gelirse bakarızMecburen kendımi topladım yenı bır aya hazırlık ıcınsöyledıgın her kelımede haklısın vardır bır hıkmetı zaten nasıpse obur ay olur nasıp degılse kendımı yesem de ne fayda . Gelırse kapımız sonuna kadar acık aynen kuzucum sigara içme ya ne olur ne olmaz stres yapma bak oyle de boyle de beklıyoruz mecburen . Ama ınsallah senden guzel haber gelır de bana da bi motivasyon olur
Dualarımdasın insallah guzel haberle dönersın canım mutlaka bana da haber verİnşallah yolu yaptık ayağına tiken batmaz gelirse bakarız26 sında Allah izin verirse test yapıcam ama hiç bir hissiyat belirti Bi gram bişi yok ben aynı ben
Sanırım iğnenın etkılerı cunku catlatma ıgnesı oldugumda benım de uzun vade de agrılarım gecmedı bana sorarsan 1 gun arayla yıne devam edın garantı olsunMerhaba kızlar ben hsg sonrası bu ay klomen kullandım ayın 13 ünde catlatma iğnesi vurdum buğu 7. Gün aşırı karın ağrım sağ kasik bel bacak kısmında aşırı bir ağrım oluştu doktora gittim yumurtan çatlıyor onun ağrısı dedi caylatma iğnesi yeni mi etki ediyor acaba 36. Saat sonrası 3 günü değerlendirdik şimdi gün aşırıya devam mi etmeliyim beklemelimiyim acaba sizce döllenme olmuş müdür
Ya canım benim doktorum yumurtanın boyutu söylemedi ama ultrason görüntüsünde 23 mm ve 18 mm diye emareler var senin doktorun ultrason görüntüsü verdi mi sana yazıyor mu görüntüde boyutuBildiğim kadarıyla 18mm ve uzerı olunca catlatma iğnesi verılıyordu ben klomen kullandıgım da 16 iken vermedı 18.5mm olunca bu gece olabılırsın demişti o gun için. Şuan ben de gonalf e gectım yarın kontrolum var yumurta boyutlarına
bakılacak. Rabbım sıze , bana ve isteyen herkese çabalarının karsılıgını versın
Canım bana ultrason kağıdı vermıyor ama mm olarak söyluyo her bakısta tek tek ben de bıldıgım ıcın ona gore hareket edıyorum 20 mm den sonra catlıyor zatenYa canım benim doktorum yumurtanın boyutu söylemedi ama ultrason görüntüsünde 23 mm ve 18 mm diye emareler var senin doktorun ultrason görüntüsü verdi mi sana yazıyor mu görüntüde boyutu
Şu hayalet ikinci çizgiyi bile görmek hayal gibi.. Yok kuzum tek çizik. Bu defa da olmadıDualarımdasın insallah guzel haberle dönersın canım mutlaka bana da haber ver
Bende 13 mayısta yaptım ama test yapmaya korkuyorum herhangi bir belirtiniz var mi acaba doktor 20. Günü test yapıcaz dedi bana ama beklemedeyim Şu anMerhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım böyle çıktı öğlen 1de yaptım iğnenin etkisi mi acaba
Karnım belim ağrıyor beyaz akıntım var ama yalancı mı bilemiyorum yarın kan vericemBende 13 mayısta yaptım ama test yapmaya korkuyorum herhangi bir belirtiniz var mi acaba doktor 20. Günü test yapıcaz dedi bana ama beklemedeyim Şu an
Tatlım 13.günün galiba bugün olabilir gebelik bence iğne etkisi yok artık yarın tekrar yap yada kan verMerhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım böyle çıktı öğlen 1de yaptım iğnenin etkisi mi acaba
Kaçıncı günün kuzum test yaptın çıkmadıŞu hayalet ikinci çizgiyi bile görmek hayal gibi.. Yok kuzum tek çizik. Bu defa da olmadı
İnşallah iğnenin etkisi değildir ama dünde yaptım biraz daha belli bir silik çizgiygi en iyisi kan vermekTatlım 13.günün galiba bugün olabilir gebelik bence iğne etkisi yok artık yarın tekrar yap yada kan ver.
Benimde 11. Gün iğneminİnşallah iğnenin etkisi değildir ama dünde yaptım biraz daha belli bir silik çizgiygi en iyisi kan vermek
Evet çok belli inşallah hamilesindirBenimde 11. Gün iğnemin
İğnenin etkisi 12 14 gün yazıyo amaBenimde 11. Gün iğnemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?