Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 13.gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum nasılsın şimdi okudum iptal mi ettiniz sıkıntı yapma kendine bak olumlu yerden gör ne kadar güzel hemen tepki vermiş büyümüş. Bir sonraki ay bu uyarılma düzgün doz ile daha iyi güzel sonuçlar alabilirsin

Kuzum evet maalesef fazla uyarılmadan dolayı iptal ettık hazıranda yenıden baslayacagız cok uzgunum kendımı zor toparladım insallah hazıranda olumlu ılerlerız sen nasılsın ne yaptın kuzum

Kuzum evet maalesef fazla uyarılmadan dolayı iptal ettık hazıranda yenıden baslayacagız cok uzgunum kendımı zor toparladım insallah hazıranda olumlu ılerlerız sen nasılsın ne yaptın kuzum
Ya üzülme vardır bir hikmeti belki haziran bebesi olacak belki doğum zamanına gelen burcu beğenmedi olur üzülme bende de tık yok herhalde cenin varsa da anlamıyorum şuan gelmek isterse kapım açık napam günleri saymayı bıraktım sigarayı da arttırdım günde bir paketin üstü oldu. Saldım çayıra mevlam kayıra. Gelirse başımızın üstünde yeri var gelmezse de canı istemiyor demekki bekleriz napalm kendine vakit ayır güzel oluyor

Mecburen kendımi topladım yenı bır aya hazırlık ıcın söyledıgın her kelımede haklısın vardır bır hıkmetı zaten nasıpse obur ay olur nasıp degılse kendımı yesem de ne fayda . Gelırse kapımız sonuna kadar acık aynen kuzucum sigara içme ya ne olur ne olmaz stres yapma bak oyle de boyle de beklıyoruz mecburen . Ama ınsallah senden guzel haber gelır de bana da bi motivasyon olur

İnşallah yolu yaptık ayağına tiken batmaz gelirse bakarız 26 sında Allah izin verirse test yapıcam ama hiç bir hissiyat belirti Bi gram bişi yok ben aynı ben

Merhaba kızlar ben hsg sonrası bu ay klomen kullandım ayın 13 ünde catlatma iğnesi vurdum buğu 7. Gün aşırı karın ağrım sağ kasik bel bacak kısmında aşırı bir ağrım oluştu doktora gittim yumurtan çatlıyor onun ağrısı dedi caylatma iğnesi yeni mi etki ediyor acaba 36. Saat sonrası 3 günü değerlendirdik şimdi gün aşırıya devam mi etmeliyim beklemelimiyim acaba sizce döllenme olmuş müdür

Sanırım iğnenın etkılerı cunku catlatma ıgnesı oldugumda benım de uzun vade de agrılarım gecmedı bana sorarsan 1 gun arayla yıne devam edın garantı olsun

Ya canım benim doktorum yumurtanın boyutu söylemedi ama ultrason görüntüsünde 23 mm ve 18 mm diye emareler var senin doktorun ultrason görüntüsü verdi mi sana yazıyor mu görüntüde boyutu

Ya canım benim doktorum yumurtanın boyutu söylemedi ama ultrason görüntüsünde 23 mm ve 18 mm diye emareler var senin doktorun ultrason görüntüsü verdi mi sana yazıyor mu görüntüde boyutu
Canım bana ultrason kağıdı vermıyor ama mm olarak söyluyo her bakısta tek tek ben de bıldıgım ıcın ona gore hareket edıyorum 20 mm den sonra catlıyor zaten

Merhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım böyle çıktı öğlen 1de yaptım iğnenin etkisi mi acaba

Eklentiler

• 9CFF37ED-23A7-404A-A2FE-9A04DD0C162E.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 44

Eklentiler

• A58DE866-2965-46E4-A241-C79DC81FB531.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 0A22B2FD-E73F-4D78-B45B-A683753E5E5D.webp
    5 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…