İnşallah bir an önce sende tatlı heyecanlara girersin '' Şimdi bak başımdan geçeni anlatıyorum ben 11 inde iğne oldum bugün 25 i sabah testi yaptm tek çizgi bıraktım gittim sigara içtim eşim resim at dedi inanmadı tek olduğuna Bi gittim ikinci çizgi var ama belirgin hani arkadaşlar atıyor resim aramıyorum ama belki resimden onların biraz daha boz çıkmış benim bildiğin iki üç ton açığı ne mutlu oldum ne mutsuz burdan bir arkadaşım beklediği kuruduğu için olabilir dedi bende kan test yapmaya cesaret edemiyorum. Nasıl bir çaresizlikse hani bu bile umut oluyor neyse böyle kalsın diyorum daha önce bi çok test yaptm hiç böyle görmedim çatlatma iğnesi den sonra ilk testim bu erken mi bilmiyorum anlam veremedim kızlar Allah bilir ama hamilesin diyin ya sizin dediğinize inanayım oturayım '' bak bunu yazdım ama işte emin değilim o çizgi sonrada olunca arada yarım saat var yok çizgi çift olduÜzüldüm canım umutlarımız diğer aya artıkbenı de bılıyosun cok fazla yumurta gelıstı dıye ıptal edılmıstı bu ay ıcın. Vucudum ıgneye cok tepkı verdı bu ay 2. Adetı oldum dusun halimi ve doktor bu ay zaten tekrar tedavı olmayacak sonrakı ay da adet olunca baslanacak nasip olursa tabi o da
Ben de sana yasadıgım bıseyı anlatayım çatlatma iğnesi olmadıgım ay erken gebelık testı yaptım 5 gun varken resmen poztf cıktı predictor markası guvenılır denılıyor ama alakası yok resmen hayal kırıklıgı oldu fotografı sılmesem atardım cok net ıkı cızgı vardı sonrada adet oldum anlamadım kımyasal mı gecırdım kafama o ay takıldıİnşallah bir an önce sende tatlı heyecanlara girersin '' Şimdi bak başımdan geçeni anlatıyorum ben 11 inde iğne oldum bugün 25 i sabah testi yaptm tek çizgi bıraktım gittim sigara içtim eşim resim at dedi inanmadı tek olduğuna Bi gittim ikinci çizgi var ama belirgin hani arkadaşlar atıyor resim aramıyorum ama belki resimden onların biraz daha boz çıkmış benim bildiğin iki üç ton açığı ne mutlu oldum ne mutsuz burdan bir arkadaşım beklediği kuruduğu için olabilir dedi bende kan test yapmaya cesaret edemiyorum. Nasıl bir çaresizlikse hani bu bile umut oluyor neyse böyle kalsın diyorum daha önce bi çok test yaptm hiç böyle görmedim çatlatma iğnesi den sonra ilk testim bu erken mi bilmiyorum anlam veremedim kızlar Allah bilir ama hamilesin diyin ya sizin dediğinize inanayım oturayım '' bak bunu yazdım ama işte emin değilim o çizgi sonrada olunca arada yarım saat var yok çizgi çift oldu
İnsallah ben de sen de ısteyen herkeste bu heyecanı yasar artık yoruldum her ay ayrı bır tantanaİnşallah bir an önce sende tatlı heyecanlara girersin '' Şimdi bak başımdan geçeni anlatıyorum ben 11 inde iğne oldum bugün 25 i sabah testi yaptm tek çizgi bıraktım gittim sigara içtim eşim resim at dedi inanmadı tek olduğuna Bi gittim ikinci çizgi var ama belirgin hani arkadaşlar atıyor resim aramıyorum ama belki resimden onların biraz daha boz çıkmış benim bildiğin iki üç ton açığı ne mutlu oldum ne mutsuz burdan bir arkadaşım beklediği kuruduğu için olabilir dedi bende kan test yapmaya cesaret edemiyorum. Nasıl bir çaresizlikse hani bu bile umut oluyor neyse böyle kalsın diyorum daha önce bi çok test yaptm hiç böyle görmedim çatlatma iğnesi den sonra ilk testim bu erken mi bilmiyorum anlam veremedim kızlar Allah bilir ama hamilesin diyin ya sizin dediğinize inanayım oturayım '' bak bunu yazdım ama işte emin değilim o çizgi sonrada olunca arada yarım saat var yok çizgi çift oldu
İnşallah bir an önce sende tatlı heyecanlara girersin '' Şimdi bak başımdan geçeni anlatıyorum ben 11 inde iğne oldum bugün 25 i sabah testi yaptm tek çizgi bıraktım gittim sigara içtim eşim resim at dedi inanmadı tek olduğuna Bi gittim ikinci çizgi var ama belirgin hani arkadaşlar atıyor resim aramıyorum ama belki resimden onların biraz daha boz çıkmış benim bildiğin iki üç ton açığı ne mutlu oldum ne mutsuz burdan bir arkadaşım beklediği kuruduğu için olabilir dedi bende kan test yapmaya cesaret edemiyorum. Nasıl bir çaresizlikse hani bu bile umut oluyor neyse böyle kalsın diyorum daha önce bi çok test yaptm hiç böyle görmedim çatlatma iğnesi den sonra ilk testim bu erken mi bilmiyorum anlam veremedim kızlar Allah bilir ama hamilesin diyin ya sizin dediğinize inanayım oturayım '' bak bunu yazdım ama işte emin değilim o çizgi sonrada olunca arada yarım saat var yok çizgi çift oldu
Ben sana tarıf edeyımŞu resmi atmayı Bi becersem çok sevincem yarın Bi kan veririm Allah izin verirse inşallah sende bu ay yaşarsın ama sağlıkla.
Yorumlarım bak canım ekledım nasıl atacagınıŞu resmi atmayı Bi becersem çok sevincem yarın Bi kan veririm Allah izin verirse inşallah sende bu ay yaşarsın ama sağlıkla.
Ya ben seni yerim telefondan tıklıyorum ama dosta ekle bile açılmıyor kan verdim zaten 6.58 çıktı ama kesin değil dedilerDosya ekleye tıklıyorsun - fotoğraf arşivi secenegı ordan forograf sec yüklenmesını bekle yüzdelık kısım dolunca tam resim secenegını tıkla cevapladan direk gönder buraya
CanımsınYa ben seni yerim telefondan tıklıyorum ama dosta ekle bile açılmıyor kan verdim zaten 6.58 çıktı ama kesin değil dediler
İnşallah rabbim isteyen herkesi şu mübarek günlerde geri çevirmesin bugün vericem Allah izin verirse kan saat 12 gibi çıkar yazarım sizeCanımsınayyy hadi insallah netlesır mutlaka haber ver bana da
Yokmuş değerim 1 e düşmüş kuzumCanımsınayyy hadi insallah netlesır mutlaka haber ver bana da
Hay Allah kuzum cok uzuldumYokmuş değerim 1 e düşmüş kuzum
Sormadım desem soracak halım de dermanım da fikrim de yoktu zaten şimdi reng oldumHay Allah kuzum cok uzuldumbu nasıl boyle olmus neden dusmus ki bısey dedı mı
Kıyamam kuzum ya üzülme desem de uzuleceksın bılıyorum senı cokta ıyı anlıyorum çok zor bır durum kendını toplamak zorundasın ama sonrakı ay ıcınSormadım desem soracak halım de dermanım da fikrim de yoktu zaten şimdi reng oldum
Randevu aldm yarın için tüp bebek doktorundan nasıl ilerleyeceğiz diye görüşme yapacağım doktorunu değiştireceğim. Siz e2 şu bu testi diyorsunuz adam bana hiç bunları sormadı folik asit bile vermedi başka doktor deneyim diyorum. Bakalım nasipKıyamam kuzum ya üzülme desem de uzuleceksın bılıyorum senı cokta ıyı anlıyorum çok zor bır durum kendını toplamak zorundasın ama sonrakı ay ıcın
Canım bence de kesinlikle baska doktora git bu hormonlara bakmadan ılerlemek tuhaf yani ilgili alakalı işini severek yapan bir doktor bul en mantıklısıRandevu aldm yarın için tüp bebek doktorundan nasıl ilerleyeceğiz diye görüşme yapacağım doktorunu değiştireceğim. Siz e2 şu bu testi diyorsunuz adam bana hiç bunları sormadı folik asit bile vermedi başka doktor deneyim diyorum. Bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?