Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 13.gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bir an önce sende tatlı heyecanlara girersin '' Şimdi bak başımdan geçeni anlatıyorum ben 11 inde iğne oldum bugün 25 i sabah testi yaptm tek çizgi bıraktım gittim sigara içtim eşim resim at dedi inanmadı tek olduğuna Bi gittim ikinci çizgi var ama belirgin hani arkadaşlar atıyor resim aramıyorum ama belki resimden onların biraz daha boz çıkmış benim bildiğin iki üç ton açığı ne mutlu oldum ne mutsuz burdan bir arkadaşım beklediği kuruduğu için olabilir dedi bende kan test yapmaya cesaret edemiyorum. Nasıl bir çaresizlikse hani bu bile umut oluyor neyse böyle kalsın diyorum daha önce bi çok test yaptm hiç böyle görmedim çatlatma iğnesi den sonra ilk testim bu erken mi bilmiyorum anlam veremedim kızlar Allah bilir ama hamilesin diyin ya sizin dediğinize inanayım oturayım '' bak bunu yazdım ama işte emin değilim o çizgi sonrada olunca arada yarım saat var yok çizgi çift oldu

Ben de sana yasadıgım bıseyı anlatayım çatlatma iğnesi olmadıgım ay erken gebelık testı yaptım 5 gun varken resmen poztf cıktı predictor markası guvenılır denılıyor ama alakası yok resmen hayal kırıklıgı oldu fotografı sılmesem atardım cok net ıkı cızgı vardı sonrada adet oldum anlamadım kımyasal mı gecırdım kafama o ay takıldı

İnsallah ben de sen de ısteyen herkeste bu heyecanı yasar artık yoruldum her ay ayrı bır tantana

Bak benım 5 gun kala boyle cıkmıstı nisan ayında sonra adet oldum kımyasal mıydı acaba dıye kafama da takıldı

Şu resmi atmayı Bi becersem çok sevincem yarın Bi kan veririm Allah izin verirse inşallah sende bu ay yaşarsın ama sağlıkla.

İğnenin 12. Günü sizce nasıl kızlar

Eklentiler

• F2CA25DE-1C60-4816-8F6A-F2DB1721C9F6.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 52
  • EA07D8DA-CFD6-47B8-A276-38C6B8C1F680.webp
    103 KB · Görüntüleme: 49
Dosya ekleye tıklıyorsun - fotoğraf arşivi secenegı ordan forograf sec yüklenmesını bekle yüzdelık kısım dolunca tam resim secenegını tıkla cevapladan direk gönder buraya

Dosya ekleye tıklıyorsun - fotoğraf arşivi secenegı ordan forograf sec yüklenmesını bekle yüzdelık kısım dolunca tam resim secenegını tıkla cevapladan direk gönder buraya
Ya ben seni yerim telefondan tıklıyorum ama dosta ekle bile açılmıyor kan verdim zaten 6.58 çıktı ama kesin değil dediler

bir türlü gidemedim kana eşim biraz grip oldu yarına kaldı bende gidemeyince test yaptım böyle şıktı yine 13. Gün gece 22 de yaptım

Eklentiler

• 45622E18-A9BA-4225-BE06-18A80B8CE1C6.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 26245D4E-51F9-4E2F-81FE-364DC6084B63.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 49
Kıyamam kuzum ya üzülme desem de uzuleceksın bılıyorum senı cokta ıyı anlıyorum çok zor bır durum kendını toplamak zorundasın ama sonrakı ay ıcın
Randevu aldm yarın için tüp bebek doktorundan nasıl ilerleyeceğiz diye görüşme yapacağım doktorunu değiştireceğim. Siz e2 şu bu testi diyorsunuz adam bana hiç bunları sormadı folik asit bile vermedi başka doktor deneyim diyorum. Bakalım nasip

Kızlar konuyla bilgili olanlar bu gebeliğe giderken işte tedavi doktorlar hangi kan tahlili istedi nelere dikkat etti

Canım bence de kesinlikle baska doktora git bu hormonlara bakmadan ılerlemek tuhaf yani ilgili alakalı işini severek yapan bir doktor bul en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…