Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 13.gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün e kadar benim çok karın ağrım vardı ama Bugün ağrılarim geçti az bir hassasiyet kaldı acaba yenimi çatlama oluştu iğne etkisindeki öyle oldum anlamadim

Kaçıncı günün kuzum test yaptın çıkmadı
Şmdii bak başımdan geçeni anlatıyorum ben 11 inde iğne oldum bugün 25 i sabah testi yaptm tek çizgi bıraktım gittim sigara içtim eşim resim at dedi inanmadı tek olduğuna Bi gittim ikinci çizgi var ama belirgin hani arkadaşlar atıyor resim aramıyorum ama belki resimden onların biraz daha boz çıkmış benim bildiğin iki üç ton açığı ne mutlu oldum ne mutsuz burdan bir arkadaşım beklediği kuruduğu için olabilir dedi bende kan test yapmaya cesaret edemiyorum. Nasıl bir çaresizlikse hani bu bile umut oluyor neyse böyle kalsın diyorum daha önce bi çok test yaptm hiç böyle görmedim çatlatma iğnesi den sonra ilk testim bu erken mi bilmiyorum anlam veremedim kızlar Allah bilir ama hamilesin diyin ya sizin dediğinize inanayım oturayım

Sen yarın kan ver

Şu hayalet ikinci çizgiyi bile görmek hayal gibi.. Yok kuzum tek çizik. Bu defa da olmadı
Üzüldüm canım umutlarımız diğer aya artık benı de bılıyosun cok fazla yumurta gelıstı dıye ıptal edılmıstı bu ay ıcın. Vucudum ıgneye cok tepkı verdı bu ay 2. Adetı oldum dusun halimi ve doktor bu ay zaten tekrar tedavı olmayacak sonrakı ay da adet olunca baslanacak nasip olursa tabi o da

Bende 13 mayısta yaptım ama test yapmaya korkuyorum herhangi bir belirtiniz var mi acaba doktor 20. Günü test yapıcaz dedi bana ama beklemedeyim Şu an
İğnenın etkısı gecmıstır canım tekrar test yaptıgında boyle veya koyulasma olursa kan ver bence netlessın hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…