- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Ya inşallh ya bir çok kes denemede olumsuz oldu çünküEvet çok belli inşallah hamilesindir
Yarında tekrarlarım bide 13.gün bakalım artıkİğnenin etkisi 12 14 gün yazıyo ama
İnşAllahYa inşallh ya bir çok kes denemede olumsuz oldu çünkü
Dün kaçıncı günüydü 12 miİnşAllahBenimde dün böyleydi
Evet 13 mayısta olmuştum iğne gününü de sayarsak 12Dün kaçıncı günüydü 12 mi
Gebe olabilirsin varsa yarın tekrar yap testEvet 13 mayısta olmuştum iğne gününü de sayarsak 12
Yarın kan vercem bakalımGebe olabilirsin varsa yarın tekrar yap test
Sonucunu yazYarın kan vercem bakalım
Değerlendirme yap canım ne olur ne olmazDün e kadar benim çok karın ağrım vardı ama Bugün ağrılarim geçti az bir hassasiyet kaldı acaba yenimi çatlama oluştu iğne etkisindeki öyle oldum anlamadim
Gebe olabilirsin varsa yarın tekrar yap test
TamamSonucunu yaz
Şmdii bak başımdan geçeni anlatıyorum ben 11 inde iğne oldum bugün 25 i sabah testi yaptm tek çizgi bıraktım gittim sigara içtim eşim resim at dedi inanmadı tek olduğuna Bi gittim ikinci çizgi var ama belirgin hani arkadaşlar atıyor resim aramıyorum ama belki resimden onların biraz daha boz çıkmış benim bildiğin iki üç ton açığı ne mutlu oldum ne mutsuz burdan bir arkadaşım beklediği kuruduğu için olabilir dedi bende kan test yapmaya cesaret edemiyorum. Nasıl bir çaresizlikse hani bu bile umut oluyor neyse böyle kalsın diyorum daha önce bi çok test yaptm hiç böyle görmedim çatlatma iğnesi den sonra ilk testim bu erken mi bilmiyorum anlam veremedim kızlar Allah bilir ama hamilesin diyin ya sizin dediğinize inanayım oturayımKaçıncı günün kuzum test yaptın çıkmadı
Sen yarın kan verŞmdii bak başımdan geçeni anlatıyorum ben 11 inde iğne oldum bugün 25 i sabah testi yaptm tek çizgi bıraktım gittim sigara içtim eşim resim at dedi inanmadı tek olduğuna Bi gittim ikinci çizgi var ama belirgin hani arkadaşlar atıyor resim aramıyorum ama belki resimden onların biraz daha boz çıkmış benim bildiğin iki üç ton açığı ne mutlu oldum ne mutsuz burdan bir arkadaşım beklediği kuruduğu için olabilir dedi bende kan test yapmaya cesaret edemiyorum. Nasıl bir çaresizlikse hani bu bile umut oluyor neyse böyle kalsın diyorum daha önce bi çok test yaptm hiç böyle görmedim çatlatma iğnesi den sonra ilk testim bu erken mi bilmiyorum anlam veremedim kızlar Allah bilir ama hamilesin diyin ya sizin dediğinize inanayım oturayım
Kan vermem de sıkıntı eşimin kesin haberi olur şimdi yok dedim üzüldü şimdi tekrar heveslendir tekrar git ofSen yarın kan ver
Gün o zaman bekle bir iki günKan vermem de sıkıntı eşimin kesin haberi olur şimdi yok dedim üzüldü şimdi tekrar heveslendir tekrar git of
Dua edin valla hamilelik bulaşıcı olsun hepimize bulaşsınGün o zaman bekle bir iki gün
Amin kuzumDua edin valla hamilelik bulaşıcı olsun hepimize bulaşsın
Üzüldüm canım umutlarımız diğer aya artıkŞu hayalet ikinci çizgiyi bile görmek hayal gibi.. Yok kuzum tek çizik. Bu defa da olmadı
İğnenın etkısı gecmıstır canım tekrar test yaptıgında boyle veya koyulasma olursa kan ver bence netlessın hakkında hayırlısı olsunBende 13 mayısta yaptım ama test yapmaya korkuyorum herhangi bir belirtiniz var mi acaba doktor 20. Günü test yapıcaz dedi bana ama beklemedeyim Şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?