- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
- Konu Sahibi Sevim_ KATKICI
-
Evet canım sen sabah tekrarla duruma göre kan tahlili verirsin bakalım benimde yarın aşılamanin 10. Günü igneninde 11. Günü oluyor ne çıkacakRabbim sanada nasip etsin canim benim insallah seninde guzel haberlerini duyariz zaten hamile kalsak ayni gunler olucak hemen hemen
Ya canim senin belirtilerin varmiydi peki en cok suphede kaldigin
Bak bana haber ver.ama ben ilk sana haber verdimEvet canım sen sabah tekrarla duruma göre kan tahlili verirsin bakalım benimde yarın aşılamanin 10. Günü igneninde 11. Günü oluyor ne çıkacak
Ya canim benim son yaptigim testlere bakarmisin dun negatifti bugun pozitif varmidir acaba gebelikİnşallah hepiniz mutlu olun
Tamam canım haber veririm simdi test almaya gidiyorumBak bana haber ver.ama ben ilk sana haber verdimsende bana haber ver mutluligumuzu paylasalim
Bu saate miTamam canım haber veririm simdi test almaya gidiyorum
Evet nöbetçi yakindaymis alalım dedikBu saate mi
Alsaydin 4 ...5 tane bari hergun tekrarla bende oyle yapicamEvet nöbetçi yakindaymis alalım dedik
Öyle yaptım canım 2 tane erken 3 tane de normal test aldım da hepsi de ilk defa duyduğum markalarAlsaydin 4 ...5 tane bari hergun tekrarla bende oyle yapicam
Aman yap bi tane sanki ne cikicak belki pozitife doner senindeÖyle yaptım canım 2 tane erken 3 tane de normal test aldım da hepsi de ilk defa duyduğum markalareve gidince erken gebelikten yapsam mı diyorum
Ahh ahh keşke canimmAman yap bi tane sanki ne cikicak belki pozitife doner seninde
Tamam kuzum uyumazsan yarım saate yapayım su da içtim ama çıkarken dur bakalımHadi yap ya cok merak ettim
Uyumam gunduz uyudumTamam kuzum uyumazsan yarım saate yapayım su da içtim ama çıkarken dur bakalım
Valla bende bugun yaptim kahvalti falan yapmistim su falanda icmistim onla alakasi yok bence yap gitsin 5 dk lik isTamam kuzum uyumazsan yarım saate yapayım su da içtim ama çıkarken dur bakalım
Tamam canım yapıyorum şimdiValla bende bugun yaptim kahvalti falan yapmistim su falanda icmistim onla alakasi yok bence yap gitsin 5 dk lik is
NegatiffValla bende bugun yaptim kahvalti falan yapmistim su falanda icmistim onla alakasi yok bence yap gitsin 5 dk lik is
Erken gebelik mi yaptin canimNegatiff
Evet canım flaş tuttuk yok gibiErken gebelik mi yaptin canim
Yok canim herkezin degisik oluyor belki 14 gun cikar herkezin ki gibi allahtan umut kesilmez dimiEvet canım flaş tuttuk yok gibiben artık ümidimi kestim yarında yaparım çıkmazsa adeti beklerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?