- 6 Kasım 2021
- 83
- 63
- 3
- 32
- Konu Sahibi Sevim_ KATKICI
-
Yarin vericem bugun silik cizgi cikti bende canimVermedim canım çünkü sabah yine negatif çıktı sen ne yaptın
Burada daha belli dun negatifti cunkuBaksana
İnşallah vardır kuzum benim de kasık ağrılarım var dün geceden beri ne akıntı var ne başka bisey adet olucam galiba eli kulagindaYarin vericem bugun silik cizgi cikti bende canim
Insallah seninde vardir canim bakalim yarin kan vereyim ven belli olurİnşallah vardır kuzum benim de kasık ağrılarım var dün geceden beri ne akıntı var ne başka bisey adet olucam galiba eli kulaginda
İnşallah canım allahtan ümit kesilmez inşallah çıkar ikimizdede Amin diyelim :)Insallah seninde vardir canim bakalim yarin kan vereyim ven belli olur
Normal canım ilk 12 gün devam ediyor tbi git gide azalarakMerhaba arkadaslar yeni uye oldum ve ilk sorum olucak simdi klomen ve catlatma ignesi kullandim bugun catlatmanin 6 gunu ve hep uyku hali var dunden beride gaz ve sık idrar var bugun 2 ye kadar uyudum ve birsey yiyip icmeden sabah5..10...12...2 bu saatlerde wcye zor yetistim ignenin etkisinden bu kadar belirti normalmi anneler beni bilgilendirirmisiniz
Ewet cnm bugun kan verdim 1.20 di igne gunuyle beraber 13 igne gununu saymazsam 12 gun tutmamis dimiNormal canım ilk 12 gün devam ediyor tbi git gide azalarak
Vlla ne desem yalan hayatım sakin olup adeti bekleyelim herşeyin hayırlısı ama stresten uzak dur lütfenEwet cnm bugun kan verdim 1.20 di igne gunuyle beraber 13 igne gununu saymazsam 12 gun tutmamis dimi
Silik çizgiye rağmen negatif mi çıktı canım iğnenin etkisi tam geçmedi demekkiEwet cnm bugun kan verdim 1.20 di igne gunuyle beraber 13 igne gununu saymazsam 12 gun tutmamis dimi
Silik çizgiye rağmen negatif mi çıktı canım iğnenin etkisi tam geçmedi demekki
Hakkında hayırlısı olsun benimde bu sabah negatifti adeti bekliyorum
Bende adetimi bekliyorum artik gec dollenme falan diyorlar ama ne bileyimSilik çizgiye rağmen negatif mi çıktı canım iğnenin etkisi tam geçmedi demekki
Hakkında hayırlısı olsun benimde bu sabah negatifti adeti bekliyorum
Stres yok ama belirtilerim cok var canim dun gogusumden bile sut geldi gosguslerim cok agriyor anlamadim bakalim ne olacak zamanla hersey bizim icin sonuctaVlla ne desem yalan hayatım sakin olup adeti bekleyelim herşeyin hayırlısı ama stresten uzak dur lütfen
Stres yok ama belirtilerim cok var canim dun gogusumden bile sut geldi gosguslerim cok agriyor anlamadim bakalim ne olacak zamanla hersey bizim icin sonucVlla ne desem yalan hayatım sakin olup adeti bekleyelim herşeyin hayırlısı ama stresten uzak dur lütfen
Prolaktin değerine baktir mutlaka canım süt gelmesi hamilelik belirtisi değil değerin yüksek olabilir, bu da hamileliğe engel olur ilaçla düzeliyor sen adet olursan baktir değerlerine doktora söyleStres yok ama belirtilerim cok var canim dun gogusumden bile sut geldi gosguslerim cok agriyor anlamadim bakalim ne olacak zamanla hersey bizim icin sonucta
Stres yok ama belirtilerim cok var canim dun gogusumden bile sut geldi gosguslerim cok agriyor anlamadim bakalim ne olacak zamanla hersey bizim icin sonucoOoo süt gelmesi mi
Vlla bende hiç duymadım süt gelmesini mutlaka doktoruna bildir canımStres yok ama belirtilerim cok var canim dun gogusumden bile sut geldi gosguslerim cok agriyor anlamadim bakalim ne olacak zamanla hersey bizim icin sonuc
Saglik ocagi bakiyormu bu degerlereProlaktin değerine baktir mutlaka canım süt gelmesi hamilelik belirtisi değil değerin yüksek olabilir, bu da hamileliğe engel olur ilaçla düzeliyor sen adet olursan baktir değerlerine doktora söyle
Bende bugun olmazsam akşama kan vericem artik
Onu tam bilmiyorum bakiyor mu diye ama kadın doğum uzmanı görse daha iyi olur onu ihmal etme canımSaglik ocagi bakiyormu bu degerlere
Tmm canim 29 da randovim var gidince soylucemOnu tam bilmiyorum bakiyor mu diye ama kadın doğum uzmanı görse daha iyi olur onu ihmal etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?