- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
- Konu Sahibi Sevim_ KATKICI
-
Tamam canimEvet yaptim simdi aticam birazdan atinca yazarim sana
Yaptim canim bakTamam canim
Dune gore silik cikti amaTamam canim
Yaptim canim bak
Belli oluyor canım ama gerçekten düne göre silik çok mu suictin acabaYaptim canim bak
Icmedim canim daha yeni kahvalti falan yaptim bakalim 4 gun kaldi zaman neyi gostercek tatlim belki dedigim gibi test markasiyla alakalidir belkide gec dollenmedir belkide yoktur bilemiycem tam olarak 4 gu sonra belli olucak hersey Allahtan dimiBelli oluyor canım ama gerçekten düne göre silik çok mu suictin acaba
Yok olsa 2 gün üst üste çıkmazdı canım aslında kan verip değerin yükseliyor mu Takip de edebilirsin. İnşallah bebeğin seninledir sımsıkı tutunur❤Icmedim canim daha yeni kahvalti falan yaptim bakalim 4 gun kaldi zaman neyi gostercek tatlim belki dedigim gibi test markasiyla alakalidir belkide gec dollenmedir belkide yoktur bilemiycem tam olarak 4 gu sonra belli olucak hersey Allahtan dimi
Insallah canim inslalah seninde guzel haberlerini aliriz insallah beraber geciririz bu donemi konusarakYok olsa 2 gün üst üste çıkmazdı canım aslında kan verip değerin yükseliyor mu Takip de edebilirsin. İnşallah bebeğin seninledir sımsıkı tutunur❤
İnşallah canım ama benim umudum yok gerçekten. Regl günü mü kan vereceksinInsallah canim inslalah seninde guzel haberlerini aliriz insallah beraber geciririz bu donemi konusarak
Çatlama günü zaten önemli olan ondan 2 3 gün önce de ilişki olduysa problem yok. Catlamanin üstünden kaç gün gectiMerhabalar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim yumurtlama gününü degerlendiremedim ertesi gün çatlama oldu ve çatlama günü dahil 4 gün değerlendirdim regl öncesi belirtilerim henüz yok ve reglime 6 gün var gebelik olusmus mudur yumurtlama gününü degerlendiremedim diye tereddüt ediyorum
Bunu bilemeyiz 2 gün sonra erken gebelik testi alıp deneyebilirsin canımMerhabalar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim yumurtlama gününü degerlendiremedim ertesi gün çatlama oldu ve çatlama günü dahil 4 gün değerlendirdim regl öncesi belirtilerim henüz yok ve reglime 6 gün var gebelik olusmus mudur yumurtlama gününü degerlendiremedim diye tereddüt ediyorum
Elimde sadece iki normal test var biri bebe time diğeri ise surelabBunu bilemeyiz 2 gün sonra erken gebelik testi alıp deneyebilirsin canım
11 günÇatlama günü zaten önemli olan ondan 2 3 gün önce de ilişki olduysa problem yok. Catlamanin üstünden kaç gün gecti
11. Günse yarin ve yarından sonra testi yapın bence. Bende aşılama oldum bugün 10. Günüm yarın test yapicam tekrardan11 gün
Test sonucun ne çıktı negatif görmekten korkuyorum11. Günse yarin ve yarından sonra testi yapın bence. Bende aşılama oldum bugün 10. Günüm yarın test yapicam tekrardan
Bende korkuyorum ama merakıma yenik düşüyorum hep. Bugün negatif çıktı yarın da ne çıkar bilemiyorumTest sonucun ne çıktı negatif görmekten korkuyorum
Aynen 4 gun sonra net sonuc alayimİnşallah canım ama benim umudum yok gerçekten. Regl günü mü kan vereceksin
İnşallah olumlu olur. Bende karnabahar yiyeyim dedim ekşili ağzıma resmen demir tadı geliyo bu normal mi ya midem bulandı kalktım bisey yoksa da bu kadar belirti nedenAynen 4 gun sonra net sonuc alayim
Bazen vücudumuzu ve kendimizi çok dinliyoruz bu yüzden çoğu belirti bizim aklimizi karıştırıyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahİnşallah olumlu olur. Bende karnabahar yiyeyim dedim ekşili ağzıma resmen demir tadı geliyo bu normal mi ya midem bulandı kalktım bisey yoksa da bu kadar belirti neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?