Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi 6 gun belirtiler normal mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belli oluyor canım ama gerçekten düne göre silik çok mu suictin acaba
Icmedim canim daha yeni kahvalti falan yaptim bakalim 4 gun kaldi zaman neyi gostercek tatlim belki dedigim gibi test markasiyla alakalidir belkide gec dollenmedir belkide yoktur bilemiycem tam olarak 4 gu sonra belli olucak hersey Allahtan dimi

Icmedim canim daha yeni kahvalti falan yaptim bakalim 4 gun kaldi zaman neyi gostercek tatlim belki dedigim gibi test markasiyla alakalidir belkide gec dollenmedir belkide yoktur bilemiycem tam olarak 4 gu sonra belli olucak hersey Allahtan dimi
Yok olsa 2 gün üst üste çıkmazdı canım aslında kan verip değerin yükseliyor mu Takip de edebilirsin. İnşallah bebeğin seninledir sımsıkı tutunur❤

Merhabalar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim yumurtlama gününü degerlendiremedim ertesi gün çatlama oldu ve çatlama günü dahil 4 gün değerlendirdim regl öncesi belirtilerim henüz yok ve reglime 6 gün var gebelik olusmus mudur yumurtlama gününü degerlendiremedim diye tereddüt ediyorum

Çatlama günü zaten önemli olan ondan 2 3 gün önce de ilişki olduysa problem yok. Catlamanin üstünden kaç gün gecti

Bunu bilemeyiz 2 gün sonra erken gebelik testi alıp deneyebilirsin canım

İnşallah olumlu olur. Bende karnabahar yiyeyim dedim ekşili ağzıma resmen demir tadı geliyo bu normal mi ya midem bulandı kalktım bisey yoksa da bu kadar belirti neden
Bazen vücudumuzu ve kendimizi çok dinliyoruz bu yüzden çoğu belirti bizim aklimizi karıştırıyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…