- 6 Kasım 2021
- 83
- 63
- 3
- 32
- Konu Sahibi Sevim_ KATKICI
-
Valla bende sabah uykudan uyandum wc ye gittim sıkısmıstim migdem bulandi bi anda bende anlamadim canimİnşallah olumlu olur. Bende karnabahar yiyeyim dedim ekşili ağzıma resmen demir tadı geliyo bu normal mi ya midem bulandı kalktım bisey yoksa da bu kadar belirti neden
Insallah canim benim hayirlisi olsun hepimiz ic8nBazen vücudumuzu ve kendimizi çok dinliyoruz bu yüzden çoğu belirti bizim aklimizi karıştırıyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Bilmiyorum ben 1 buçuk senedir böyle bisey yaşamamıştım ama bu aşılamaya çok ümit başlamıştım belki de ondan. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin❤Bazen vücudumuzu ve kendimizi çok dinliyoruz bu yüzden çoğu belirti bizim aklimizi karıştırıyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Senin testin pozitif cikiyor ama canım bende bisey yok kiValla bende sabah uykudan uyandum wc ye gittim sıkısmıstim migdem bulandi bi anda bende anlamadim canim
Benim de yumurtlamadan 7 gün sonra ağzımda metalik tat oldu ne yediysem ne ictiysem geçmedi 1 gün boyunca yediklerimde hiç tat almadım şimdi reglime 6 gün var göğüs hassasiyeti yasardim hep 10 gün öncesinde onu da yaşamıyorum henüz test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama biliyorum ki şimdi yapsam da çıkmaz şuanlik sadece kasik bel ve sırt agrim var inşallah miniklerimiz olmuştur birbirimizi haberdar edelimBilmiyorum ben 1 buçuk senedir böyle bisey yaşamamıştım ama bu aşılamaya çok ümit başlamıştım belki de ondan. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin❤
Amin canım inşallah olmuştur ağzımın tadı yerinde tat falan alıyorum ama severek yediğim şey midemi bulandırdı bu sefer metalik tat aldım bende. Erkenden öğrenenler var bende o yüzden umutlanmak istemiyorum ama inşallah bize güzel bir sürpriz olur ❤Benim de yumurtlamadan 7 gün sonra ağzımda metalik tat oldu ne yediysem ne ictiysem geçmedi 1 gün boyunca yediklerimde hiç tat almadım şimdi reglime 6 gün var göğüs hassasiyeti yasardim hep 10 gün öncesinde onu da yaşamıyorum henüz test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama biliyorum ki şimdi yapsam da çıkmaz şuanlik sadece kasik bel ve sırt agrim var inşallah miniklerimiz olmuştur birbirimizi haberdar edelim
Seninde olur insallah pozitif son gune kadar umutluyuz dimiSenin testin pozitif cikiyor ama canım bende bisey yok ki
İnşallah canım insallaaahhhSeninde olur insallah pozitif son gune kadar umutluyuz dimi
Sabah test yaptim cok silik bi cizgi cikti belli belirsiz cnm galiba benimde negatif olucakİnşallah canım insallaaahhh
Ama iğne etkisi gitmisti senden niye böyle oldu kiSabah test yaptim cok silik bi cizgi cikti belli belirsiz cnm galiba benimde negatif olucak
Ne bileyim dedigim.gibi test markasiyla alakali olabilir 8 gune kadar japondan test almistim onla yaptim bunlaride eczaneden aldim bakalim 11 gun bugun kismet artik canimAma iğne etkisi gitmisti senden niye böyle oldu ki
Benim sabahki testte böyle olmuş tekrar yaptım negatifNe bileyim dedigim.gibi test markasiyla alakali olabilir 8 gune kadar japondan test almistim onla yaptim bunlaride eczaneden aldim bakalim 11 gun bugun kismet artik canim
Benimde az bi cizgi var tek gozle zor gorunuyor bakalim ne olacak zamanlaBenim sabahki testte böyle olmuş tekrar yaptım negatif
İnşallah koyulasir canım ben yarın akşam kan vermeye gidicem boyle dayanamıyorum belirsizligeBenimde az bi cizgi var tek gozle zor gorunuyor bakalim ne olacak zamanla
Bende istiyorum aslinda bakalim kismetİnşallah koyulasir canım ben yarın akşam kan vermeye gidicem boyle dayanamıyorum belirsizlige
Böyle var mı yok mu belli değil en azından gideyimde tek sefer üzüleyimBende istiyorum aslinda bakalim kismet
Insallah vardir canim Allah sanada evlat duygusunu tattirsin insallahBöyle var mı yok mu belli değil en azından gideyimde tek sefer üzüleyim
Amin canım aminInsallah vardir canim Allah sanada evlat duygusunu tattirsin insallah
Canim kan verdin miAmin canım amin
Vermedim canım çünkü sabah yine negatif çıktı sen ne yaptınCanim kan verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?