Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi 6 gun belirtiler normal mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen vücudumuzu ve kendimizi çok dinliyoruz bu yüzden çoğu belirti bizim aklimizi karıştırıyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Bilmiyorum ben 1 buçuk senedir böyle bisey yaşamamıştım ama bu aşılamaya çok ümit başlamıştım belki de ondan. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin❤

Bilmiyorum ben 1 buçuk senedir böyle bisey yaşamamıştım ama bu aşılamaya çok ümit başlamıştım belki de ondan. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin❤
Benim de yumurtlamadan 7 gün sonra ağzımda metalik tat oldu ne yediysem ne ictiysem geçmedi 1 gün boyunca yediklerimde hiç tat almadım şimdi reglime 6 gün var göğüs hassasiyeti yasardim hep 10 gün öncesinde onu da yaşamıyorum henüz test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama biliyorum ki şimdi yapsam da çıkmaz şuanlik sadece kasik bel ve sırt agrim var inşallah miniklerimiz olmuştur birbirimizi haberdar edelim

Amin canım inşallah olmuştur ağzımın tadı yerinde tat falan alıyorum ama severek yediğim şey midemi bulandırdı bu sefer metalik tat aldım bende. Erkenden öğrenenler var bende o yüzden umutlanmak istemiyorum ama inşallah bize güzel bir sürpriz olur ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…