- 8 Mayıs 2025
- 2
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi GizemEkinci
-
Canım öncelikle testi erken yaptın şöyle ki ovitrelle iğnesi Beta HCG hormonu içerdiği için 12 güne kadar çoğunlukla pozitif çıkartıyor. O yüzden 14 güne kadar test yapmamak gerekiyor çünkü iğneden kaynaklı pozitif çıkıyormuş. Bu konuyu zaten araştırırsan burada da çok yazdılar internette de yazıyor zaten. Ayrıca ben de bu ay ovitrelle ve femera kullandım doktorum ovitrerle bulamazsan duphaston kullan demişti internetten baktığım zaman duphaston adet söktürücü olarak gözüküyor ayrıca yumurtayı çatlatma görevi var mı sana doktor bu konu hakkında bir şey söyledi mi neden ovitrelle yerine bunu da kullandırtıyorlar onu anlamış değilim sen bu konu hakkında bir fikrin var mıKızlar merhaba 2 senedir çocuk deniyoruz. 3 aydır klomen+duphaston kullanıyorum. Bu ay ovitrelle iğne oldum sabah 8 de. 9. Gün bugün test için erken biliyorum ancak dayanamadım. İkinci çizgi çıktı. Bu zamanlarda gebelik öğrenenler oldu mu?
Doktorum duphastonun adet söktürme dışında aynı zamanda bebek olursa tutunmasını sağlar dedi bir tek adet söktürücü olarak kullanılmıyormuş o nedenle verdi sanırım ama çok kişiden duydum kullananCanım öncelikle testi erken yaptın şöyle ki ovitrelle iğnesi Beta HCG hormonu içerdiği için 12 güne kadar çoğunlukla pozitif çıkartıyor. O yüzden 14 güne kadar test yapmamak gerekiyor çünkü iğneden kaynaklı pozitif çıkıyormuş. Bu konuyu zaten araştırırsan burada da çok yazdılar internette de yazıyor zaten. Ayrıca ben de bu ay ovitrelle ve femera kullandım doktorum ovitrerle bulamazsan duphaston kullan demişti internetten baktığım zaman duphaston adet söktürücü olarak gözüküyor ayrıca yumurtayı çatlatma görevi var mı sana doktor bu konu hakkında bir şey söyledi mi neden ovitrelle yerine bunu da kullandırtıyorlar onu anlamış değilim sen bu konu hakkında bir fikrin var mı
Kızlar merhaba 2 senedir çocuk deniyoruz. 3 aydır klomen+duphaston kullanıyorum. Bu ay ovitrelle iğne oldum sabah 8 de. 9. Gün bugün test için erken biliyorum ancak dayanamadım. İkinci çizgi çıktı. Bu zamanlarda gebelik öğrenenler
Bende 5 Mayıs akşamı iğneyi vurdum beklemedeyim. Benim sol alt karında sancı gibi birşey oluyor sende de var mı? İnşallah birlikte güzel haber alırız bende dayanamıyorum merak ediyorum.Kızlar merhaba 2 senedir çocuk deniyoruz. 3 aydır klomen+duphaston kullanıyorum. Bu ay ovitrelle iğne oldum sabah 8 de. 9. Gün bugün test için erken biliyorum ancak dayanamadım. İkinci çizgi çıktı. Bu zamanlarda gebelik öğrenenler oldu mu?
Bende 10 Mayıs da vuruldum çok merak ediyorum bugün dayanamayıp test yaptımBende 5 Mayıs akşamı iğneyi vurdum beklemedeyim. Benim sol alt karında sancı gibi birşey oluyor sende de var mı? İnşallah birlikte güzel haber alırız bende dayanamıyorum merak ediyorum.
Sen çok erken yapmışsınBende 10 Mayıs da vuruldum çok merak ediyorum bugün dayanamayıp test yaptım
Yok ben gebelik için değil merakımdan hani pozitif çıkıyor diyorlar ya ondanSen çok erken yapmışsın
Ovitrelle kullanıp 13 gün sonra test yapın diyolar bende 9' ovitrelle iğne oldum ama acaba 13 sonunda gebelik belirtileri yaşayan varmiki haftaya test yapıcam bendeYok ben gebelik için değil merakımdan hani pozitif çıkıyor diyorlar ya ondan
Boyutunu söylemedi ama cumartesi sabah 9 da falan verdi ben tabi 3 de falan vuruldum anca bulabildim pazar günü gece 12 de ilişki demişti sonra pazartesi Bidaha sonrasında gün aşırıSelam kızlar bende femara kullandım ve dün adetimin 14.günü hittim kontrole bir tane yumurta oluşmuştu 20mm dedi doktor ve çatlatma iğnesi verdi bugün akşam yapacam sizce geç mi olur doktor sorun olmaz dedi ama sizin yumurtaların boyutu neydi iğneyi nezaman yaptırdınız
Ama sorduğumda bugün bulamazsam diye hocaya bugün bulamazsan ozaman yarın vurursun sabah ertesi gün gece ilişkiye girersin demiştiBoyutunu söylemedi ama cumartesi sabah 9 da falan verdi ben tabi 3 de falan vuruldum anca bulabildim pazar günü gece 12 de ilişki demişti sonra pazartesi Bidaha sonrasında gün aşırı
Bende adetin 13 günğ iğnemi vuruldum Ogün gayet iyiler dedi klomen kullandım 5 gün bende sabah akşam pkosluymuşum 4 yaşında bi çocuktan sonra yeni öğrendimSelam kızlar bende femara kullandım ve dün adetimin 14.günü hittim kontrole bir tane yumurta oluşmuştu 20mm dedi doktor ve çatlatma iğnesi verdi bugün akşam yapacam sizce geç mi olur doktor sorun olmaz dedi ama sizin yumurtaların boyutu neydi iğneyi nezaman yaptırdınız
Dün 7 gündü hala pozitif beklemedeyiz sende ?Kızlar ne durumdasınız pozitif alan var mı ?
Bende klomen kullandım 11. Gün 20 mm olmuştu akşamına çatlatma iğnesi verdi şuan 8. Gün beta değerim 4.94 çıktı pazartesi tekrar çağırdı (20 mm ideal bi boyut)Selam kızlar bende femara kullandım ve dün adetimin 14.günü hittim kontrole bir tane yumurta oluşmuştu 20mm dedi doktor ve çatlatma iğnesi verdi bugün akşam yapacam sizce geç mi olur doktor sorun olmaz dedi ama sizin yumurtaların boyutu neydi iğneyi nezaman yaptırdınız
Bende 14 mayısda yaptırdım kan testi yaptırdınızmı durum neBende 10 Mayıs da vuruldum çok merak ediyorum bugün dayanamayıp test yaptım
Ben bugün erken gebelik testi yaptım 12 gündeyim bu şekilde çıktı kuruma çizgisi değil ilk 2 dakikadaBende 14 mayısda yaptırdım kan testi yaptırdınızmı durum ne
Benimde bugün 6.günüm evde iğne etkisini takip ediyorum bugün baya silikleşmişti muhtemelen 8.güne iğne etkisi gider siz neden erken kan verdini? Bu arada belirtileriniz var mı benim yok sadece iğneden bir gün sonra hafif kasık ağrım oldu birde dün 5.günde biraz kasık batması yaşadım okadar göğüs hassasiyeti var ama o her ay olan birşey Oyüzden belirtiden saymadımBende klomen kullandım 11. Gün 20 mm olmuştu akşamına çatlatma iğnesi verdi şuan 8. Gün beta değerim 4.94 çıktı pazartesi tekrar çağırdı (20 mm ideal bi boyut)
Kasıklarım iğne batması gibi sancı oluyordu 2 gündür doktorla görüştüğümde çağırdı alttan ultrason ile baktı bi sıvı gördü folikül çatladığı içinmiş kan testini her ihtimale karşı istedi ama daha adetime 1 hafta var 3 gün sonra tekrar kan testi vericemBenimde bugün 6.günüm evde iğne etkisini takip ediyorum bugün baya silikleşmişti muhtemelen 8.güne iğne etkisi gider siz neden erken kan verdini? Bu arada belirtileriniz var mı benim yok sadece iğneden bir gün sonra hafif kasık ağrım oldu birde dün 5.günde biraz kasık batması yaşadım okadar göğüs hassasiyeti var ama o her ay olan birşey Oyüzden belirtiden saymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?