- Konu Sahibi GizemEkinci
Var gibi duruyor 12. Günde belli olur kan testindede çıkar büyük ihtimalBen bugün erken gebelik testi yaptım 12 gündeyim bu şekilde çıktı kuruma çizgisi değil ilk 2 dakikada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi duruyor 12. Günde belli olur kan testindede çıkar büyük ihtimalBen bugün erken gebelik testi yaptım 12 gündeyim bu şekilde çıktı kuruma çizgisi değil ilk 2 dakikada
Çok heycanlıyım ilk tedavim di 2 çocuğum olucakVar gibi duruyor 12. Günde belli olur kan testindede çıkar büyük ihtimal
Ovitrellenin 7.günündeyim bu sabah testim böyle çıktı erken olduğunu biliyorum fakat önceki kullanımımda 7.gün beta hcg 7 küsür çıkmıştı. Bu sefer iğnenin 5.günü çok katı uzayan sarımsı kahverengiye dönük bir akıntı geldi ve o gece kasık ağrısı ve daha yoğun bel bacak ağrısından zor uyudum . 6.günü yani dün de ara ara ağrım oldu . Bugün de 7.günüm yani beyaz sulu bi akıntı geldi ondan sonra 1-2 saat ağrım oldu şu an hafifledi ve ağrı bacağıma da vuruyor bunlar gebelik belirtisi olabilir mi ayrıca progestan hap kullanıyorum sabah akşam. Göğüs hassasiyetim yok . 2 test plan fotoda üstteki test 6.gün alttaki bugününBenimde bugün 6.günüm evde iğne etkisini takip ediyorum bugün baya silikleşmişti muhtemelen 8.güne iğne etkisi gider siz neden erken kan verdini? Bu arada belirtileriniz var mı benim yok sadece iğneden bir gün sonra hafif kasık ağrım oldu birde dün 5.günde biraz kasık batması yaşadım okadar göğüs hassasiyeti var ama o her ay olan birşey Oyüzden belirtiden saymadım
Canım ben iğne etkisini takip ettim 9.güne kadar pozitifti 10.hün negatife döndü ve 12.gün tekrar silik çıkıp öğrenmiştim ve hiç belirtim olmamıştı belirti kişiden kişiye değişiyorOvitrellenin 7.günündeyim bu sabah testim böyle çıktı erken olduğunu biliyorum fakat önceki kullanımımda 7.gün beta hcg 7 küsür çıkmıştı. Bu sefer iğnenin 5.günü çok katı uzayan sarımsı kahverengiye dönük bir akıntı geldi ve o gece kasık ağrısı ve daha yoğun bel bacak ağrısından zor uyudum . 6.günü yani dün de ara ara ağrım oldu . Bugün de 7.günüm yani beyaz sulu bi akıntı geldi ondan sonra 1-2 saat ağrım oldu şu an hafifledi ve ağrı bacağıma da vuruyor bunlar gebelik belirtisi olabilir mi ayrıca progestan hap kullanıyorum sabah akşam. Göğüs hassasiyetim yok . 2 test plan fotoda üstteki test 6.gün alttaki bugünün
Maşallah hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahCanım ben iğne etkisini takip ettim 9.güne kadar pozitifti 10.hün negatife döndü ve 12.gün tekrar silik çıkıp öğrenmiştim ve hiç belirtim olmamıştı belirti kişiden kişiye değişiyor
İnşallah nasip olur sizdeMaşallah hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahben çok ağrı yaşadım 5.gün gecesi özellikle . Şu anda da var ama hafif bacaklarımda bi halsizlik umarım bende pozitif sonuç alırım dua edin lütfen
![]()
Amiinnİnşallah nasip olur sizdeama belirtilere odaklanmayın ben hiç belirti yaşamamıştım tabi bu kişiden kişiye değişir iyi haberlerinizi bekliyorum
![]()
Canım hala iğne etkisi midir bugün 9.günüm ilk idrarla yapmadım 1.5 -2 saatlik bi idrarla yaptım marka awox aslında çizgi çıkmasını beklemiyordum negatife dönmüştğr dedim ama . Çizgi gözle daha net pembe hemen çıktı zaten . Kasıklarımda batma hissi var birde hafif bel ağrım bide üşüyorumCanım ben iğne etkisini takip ettim 9.güne kadar pozitifti 10.hün negatife döndü ve 12.gün tekrar silik çıkıp öğrenmiştim ve hiç belirtim olmamıştı belirti kişiden kişiye değişiyor
İğne etkisi olabilir ben iğne etkisini takip etmiştim ilk günden 9.güne kadar pozitifti silikte olsa 10.gün negatifleşti 12.gün tekrar silik çıktı 13.gün 18 değerle öğrendim bence ipme etkisidir bu kadar erken çıkmaz 9.gündeCanım hala iğne etkisi midir bugün 9.günüm ilk idrarla yapmadım 1.5 -2 saatlik bi idrarla yaptım marka awox aslında çizgi çıkmasını beklemiyordum negatife dönmüştğr dedim ama . Çizgi gözle daha net pembe hemen çıktı zaten . Kasıklarımda batma hissi var birde hafif bel ağrım bide üşüyorum![]()
Bakalım yarın sabah ki test ne çıkacak eğer daha net birşey çıkarsa doktorumla iletişime geçer kan veririm ben daha önce de vuruldum çatlatma iğnesi fakat iğne etkisi bu kadar uzun kalmamıştı ondan kafam karıştı şu anİğne etkisi olabilir ben iğne etkisini takip etmiştim ilk günden 9.güne kadar pozitifti silikte olsa 10.gün negatifleşti 12.gün tekrar silik çıktı 13.gün 18 değerle öğrendim bence ipme etkisidir bu kadar erken çıkmaz 9.günde
Bende vuruldum daha önce tabiki değişir bu ama gene kaldıysanız dahi bu kadar erken çıkmaz diye düşünüyorum burda da hiç görmedim ama bilemeyiz tabiki inşallah gebeliktendir burada iğne etkisi 12.13.güne kadar süreni gördümBakalım yarın sabah ki test ne çıkacak eğer daha net birşey çıkarsa doktorumla iletişime geçer kan veririm ben daha önce de vuruldum çatlatma iğnesi fakat iğne etkisi bu kadar uzun kalmamıştı ondan kafam karıştı şu an
Evet bende kaç gündür araştırıyorum süreç kişiden kişiye değişiyor 9.günde testi koyulaşan da var kişinin bünyesine göre sanırımBende vuruldum daha önce tabiki değişir bu ama gene kaldıysanız dahi bu kadar erken çıkmaz diye düşünüyorum burda da hiç görmedim ama bilemeyiz tabiki inşallah gebeliktendir burada iğne etkisi 12.13.güne kadar süreni gördüm
İnşallah öyledir sizinkideEvet bende kaç gündür araştırıyorum süreç kişiden kişiye değişiyor 9.günde testi koyulaşan da var kişinin bünyesine göre sanırım
Amin dualarınızda beni de geçirinİnşallah öyledir sizinkideiyi haberlerinizi bekliyorum
Tabiki canım Allahım sağlıkla nasip etsin inşallahAmin dualarınızda beni de geçirin![]()
Bu sabahki testim hala mı iğne etkisidirTabiki canım Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah![]()
Canım inan bilemem inşallah deildir hani 10.gün ya insan bişey diyemiyor iki gün daha bekleyip kan vermeni öneririmBu sabahki testim hala mı iğne etkisidir![]()
Haklısın canım . 8.günde negatife dönmeye başlamıştı bu sabahda böyle net çıkınca umutlanmadım değil baya da netCanım inan bilemem inşallah deildir hani 10.gün ya insan bişey diyemiyor iki gün daha bekleyip kan vermeni öneririmyani iğne etkisi deildir desem burda 13.güne kadar iğne etkisi süren gördüm umut vermiş olurum Oyüzden yorum yapamıyorum inşallah hamilesindir çizgi var yani görüntü de