Çatlatma iğnesi den sonraki 11.gün :(

mgc0404

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
322
123
103
33
Merhaba arkadaşlar bugün çatlatma iğnesinden sonra ki 11.günüm sabah test yaptım sonuç hüsran kocaman bir negatif Herkesin 11 inde 12 sinde hatta 13unde pozitif sonra negatife dönüyor benimki çok erken negatif sonuç böyle acaba 2-3 sonra değişir mi

Değişir canım bence direk kanda baktır idrara daha geç geçiyo

Bende çatlatma iğnesi in 7 günümdeyim durumunuzu merak ettim testi yineledinizmi

MERHABA ARKADASLAR KLOMEN VE OVITRELLE KULLANDIM 9. GÜNÜM ERKEN GEBELİK TESTİMDE HAYALİ İKİNCİ ÇİZGİ VAR DURUM DEĞİŞİR Mİ KAN TESTİ VERSEM DOĞRU SONUÇ ALIR MIYIM

Canım selam açıkçası o kadar çok şey okudum ki kimi çıkar kimi çıkmaz diyo benim de 11.günüm ama 7. Günü ve dün yani 10.günü test yaptım (İdrar testi) maalesef negatif çıktı ve adet ağrısı gibi kasıklarım ağrımaya başladı göğüslerim ağrırdı oda yok artık adet olacağım belli

Negatif olup sonradan pozitife dönen çok okudum burda içinizi ferah tutun

8 yıl önce kızıma hamile kalmadan önce 11.günü test yapmıştım evde negatifi görmüştüm 14.gün kan vermiştim doktor emin olmak istedi..Hamile oldugumu öğrenmiştim..Hiçte beklemiyordum

10 gün önceki konuya yorum yazmasanız keşke. Bir sonuca baglanmıştır illa.
Ben sadece o bayan için yazmadim dün yazan bayanlarda var olmasa bile bu sizi neden rahatsız etti

Ben sadece o bayan için yazmadim dün yazan bayanlarda var olmasa bile bu sizi neden rahatsız etti
Konuyu hortlatıyosunuz. Yeni sanıp giriyoruz. Vakit kaybı hepimiz için. Şahsi bir rahatsızlık değil. Buranın da bi işleyişi var.

Konuyu hortlatıyosunuz. Yeni sanıp giriyoruz. Vakit kaybı hepimiz için. Şahsi bir rahatsızlık değil. Buranın da bi işleyişi var.
Girme canım o zaman belki bı sıkıntım var onu yazdım belki konuyla aynı durumdayım herşey olabilir bu kadar abartıya ne gerek var anlamadım yani dünden beri o kadar yazan varken neden yani sadece ben ? İşleyişi bizde biliyoruz 2018 in konuları dahi çıkıyor önümüze ben birşey diyor muyum insanlar arayış içinde adı üstünde umut topigi herkes umudunun peşinde büyütme istersen bu kadar

Bi de bayıl istersen feriha
Sabah sabah ne atar yaptın ablacım ya öf... Girmeden konu tarihini mi görebiliyoruz? Bir miktar mantık rica ediyorum.

8 yıl önce kızıma hamile kalmadan önce 11.günü test yapmıştım evde negatifi görmüştüm 14.gün kan vermiştim doktor emin olmak istedi..Hamile oldugumu öğrenmiştim..Hiçte beklemiyordum
Belkide bu nedenle insanlar tarihi görse de umut içinde yazıyor' belki bir umut olur bizlere de ya da bilgilerini paylaşır diye çok çok teşekkür ederim kendi adıma. Allah çocuğunuza uzun uzun ömürler versin :)

Verdim canım salı günü 0 çıktı ama hâlâ regl olamadim
Umarım herşey gönlünce olur o sonucun pozitifliğine o kadar ihtiyacımız var kiben de bugün yani çatlatma iğnesinin 12.günün de kan testi yaptırdım maalesef 0.293 yani negatif çıktı insan sonucu bilse bile yıkılıyor. İnşallah sizin güzel haberleriniz gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…