İnşallah sonu güzel beklediğin gibi olur:)burda mutlulukla hamileyim haberinide okuruz:)benim iğnenin 16.günü adet içinde 29.cü gündeyim iğnenin etkisi ile ilk zamanlar baya kasık bel ağrısı oldu ama 12.günden itibaren hafifletici ancak son 3. gündür özellikle sabaha karşı inanılmaz bel ve kasık ağrısı oluyor doktorum yarın gel bakalım dedi adet olsam sonraki aya bakılsa diyorum o da yok boş boş ağrı çekiyorumenimde kan tahlilim <2.30 çıktı gebelik yok maalesef doktorumla konustum 10 gün sabah 1 akşam 1 femera başlamamı söyledi bakalım bu ay insallah :)
Ben femara ile hamile kaldım. Ama farklı kullanmıştım günde bir tane. Adetin 3.gunu başlayıp 5 gün kullanmıştımenimde kan tahlilim <2.30 çıktı gebelik yok maalesef doktorumla konustum 10 gün sabah 1 akşam 1 femera başlamamı söyledi bakalım bu ay insallah :)
ilk kez kullanımda mı kaldınız ilk kolomen kullandım ben 4 yum oluştu 14 17 18 18 femeara ile kaç yum gelişti sizin ?Ben femara ile hamile kaldım. Ama farklı kullanmıştım günde bir tane. Adetin 3.gunu başlayıp 5 gün kullanmıştım
Ben klomen hiç kullanmadim direkt femara ile başladım. 2. Kullanımda hamile kaldım. Ama ben kullandıktan sonra doktor kontrolüne gitmedim catlamayi hissettim tatil dönüşüydü gidemedim de. Hemen değerlendirdim ve nasip etti Rabbimilk kez kullanımda mı kaldınız ilk kolomen kullandım ben 4 yum oluştu 14 17 18 18 femeara ile kaç yum gelişti sizin ?
Amin canım:)tez zamanda inşallahİğne vurulduktan sonra genelde 14-15 gün adet olunması bekleniyor benim tam iğneden 14.gün sonrasında oldu insallah herkes minik mucizesine kavusur :)
Sizinde erken geçmiş iğnenin etkisi, benimde 9.günde yaptım negatifti, belki daha erken geçmişti yapmadığımdan bilemiyorum, senin sonuç ne oldu?Bende çatlatma iğnesi in 7 günümdeyim durumunuzu merak ettim testi yineledinizmi
11.günden öncede test yapmış mıydın?8 yıl önce kızıma hamile kalmadan önce 11.günü test yapmıştım evde negatifi görmüştüm 14.gün kan vermiştim doktor emin olmak istedi..Hamile oldugumu öğrenmiştim..Hiçte beklemiyordum
Bugün 16.günü olmadım henüz ama olucam gibi hissediyorum önceki at 19.günde olmuştumSizinde erken geçmiş iğnenin etkisi, benimde 9.günde yaptım negatifti, belki daha erken geçmişti yapmadığımdan bilemiyorum, senin sonuç ne oldu?
Hayır yapmamıştım 11.güni yaptım olöadı diye üzülürken meger hamileymişim11.günden öncede test yapmış mıydın?
Benim 10.günüm, dünde negatifti bugünde, erken etkisi geçmiş iğnenin, tekrar pozitife dönmez gibi hissetmiş miydin sende?
Adet ağrılarında olunca sökülecek gibi, umudum gitti.
Amin canım,Hayır yapmamıştım 11.güni yaptım olöadı diye üzülürken meger hamileymişimallah isteyen herkese nasip etsin
Bende 6.günümdeyim ne gibi belirtileriniz var acaba değerlendirmeye devam mı ediyorsunuzBende çatlatma iğnesi in 7 günümdeyim durumunuzu merak ettim testi yineledinizmi
Hayır yapmamıştım 11.güni yaptım olöadı diye üzülürken meger hamileymişimallah isteyen herkese nasip etsin kizlar merhaba benimde iyneden sonra 15 gunum normal de adet olmam gerekiyordu bu gun ama olmasin hala. Test yapmaya korkuyorum size cikar mi. Adet olacagima fair henuz hic bir belirtim agrim yok sadece siddetli bas agrisi yasiyoorum 3 gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?