En önemlisi kan testi insan vücudu değişiklik gösteriyor bazılarında vücuttan iğne etkisi hızlı atılırken bazılarında daha geç atılıyor . İnşallah hamilesindir.Merhaba yeni üyeyim ve ilkkez soru soruyorum, 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum ve dün yani 13ncü gün test yaptım çok silik bi çizgi çıktı. Acaba iğnenin etkisi midir yoksa gebelik var mıdır. Herkese çok teşekkürler
İnşallah çok istiyoruz çünkü, peki kaç gün sonra adet olmam gerekir şu an 14ncü gün ve henüz adet olmadımEn önemlisi kan testi insan vücudu değişiklik gösteriyor bazılarında vücuttan iğne etkisi hızlı atılırken bazılarında daha geç atılıyor . İnşallah hamilesindir.
Amin inşallah canım çok sağol16. Gününe kadar adet görülüyo hamilelik yoksa kuzum inşallah vardır da sağlıkla alırsın
Genelde 10 gün sonra sıfırlanıyor iğne etkisi korkma silik varsa vardır diye düşünüyorum bir test daha yap koyulasirsa kan ver benimde bu ay üçüncü iğnemAmin inşallah canım çok sağol
İnşallah sana da nasip olur, yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapacağım. Senin kaçıncı gününGenelde 10 gün sonra sıfırlanıyor iğne etkisi korkma silik varsa vardır diye düşünüyorum bir test daha yap koyulasirsa kan ver benimde bu ay üçüncü iğnem
10 unda vuruldum canım işte 4 oluyor iğne günü hariç ama belirtim yokİnşallah sana da nasip olur, yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapacağım. Senin kaçıncı günün
Bu vücuda gire degisir bende yaptırdım 14. Günümde çift çizgi kan verdim gebelik değerinde çıktı ama iki gün sonra kanda 1 e düştü . Sanırım tüketilen sıvı miktarı bile vucutttan atılma süresine etki ediyor doktor öyle demiştiGenelde 10 gün sonra sıfırlanıyor iğne etkisi korkma silik varsa vardır diye düşünüyorum bir test daha yap koyulasirsa kan ver benimde bu ay üçüncü iğnem
Sizinde benimde hepimizin hayırlı haberlerini alalım inşallahGenelde 10 gün sonra sıfırlanıyor iğne etkisi korkma silik varsa vardır diye düşünüyorum bir test daha yap koyulasirsa kan ver benimde bu ay üçüncü iğnem
Belkide kimyasal yaşadınız çünkü ugnede aşırı bir hamilelik hormonu yok cok az yani bende üç kere oldum ve hep duyduğum gördüğüm 10 gün içinde değer düşüyor testler negatife düşüyor ve sonra eğer artarsa gebelik oluyor sizin bence kimyasal olmuş olabilirBu vücuda gire degisir bende yaptırdım 14. Günümde çift çizgi kan verdim gebelik değerinde çıktı ama iki gün sonra kanda 1 e düştü . Sanırım tüketilen sıvı miktarı bile vucutttan atılma süresine etki ediyor doktor öyle demişti
İnşallah canım şuan tedavi görüyormusunSizinde benimde hepimizin hayırlı haberlerini alalım inşallah
Benim geçen ay ki belirtim kasık ağrısı ve göğüs ağrısıydı bu ay yine aynı belirtiler var10 unda vuruldum canım işte 4 oluyor iğne günü hariç ama belirtim yok
İğne de bazen bu belirtileri yapıyor canim göğüslerim acımıştı ama olmamıştı bu ay birşey yok bendeBenim geçen ay ki belirtim kasık ağrısı ve göğüs ağrısıydı bu ay yine aynı belirtiler var
Aynen ben geçen ay belirtilerden dolayı gebelik diye düşündüm ama iğnenin etkisiymiş çünkü aynı belirtiler bu ay da var.İğne de bazen bu belirtileri yapıyor canim göğüslerim acımıştı ama olmamıştı bu ay birşey yok bende
Hiç belli olmuyor canım ya hayırlısı seninde ikinci ignenmiAynen ben geçen ay belirtilerden dolayı gebelik diye düşündüm ama iğnenin etkisiymiş çünkü aynı belirtiler bu ay da var.
Evet ikinci iğnem, ama adet olacam galiba sancım var bel ağrısı oluyor ara sıraHiç belli olmuyor canım ya hayırlısı seninde ikinci ignenmi
Adetle gebelik belirtileri aynı diyorlar canım dur bakalım hayırlısı regla kaç gün var ben bu ay çok erken yumurtladim reglimin 8. Günü yumurtam büyümüş hemen iğne oldum senin varmı regla AzmiEvet ikinci iğnem, ama adet olacam galiba sancım var bel ağrısı oluyor ara sıra
Geçen ay iğneden dolayı reglim olması gerekenden önce gelmişti, yani iğnenin 15nci günü regl olmuştum, bugün de 14ncü günü. Normalde reglden önce mutlaka kahverengi lekelenmem oluyor ama bu ay henüz olmadı sadece sancım varAdetle gebelik belirtileri aynı diyorlar canım dur bakalım hayırlısı regla kaç gün var ben bu ay çok erken yumurtladim reglimin 8. Günü yumurtam büyümüş hemen iğne oldum senin varmı regla Azmi
İnşallah vardır canım bir erken test al istersenGeçen ay iğneden dolayı reglim olması gerekenden önce gelmişti, yani iğnenin 15nci günü regl olmuştum, bugün de 14ncü günü. Normalde reglden önce mutlaka kahverengi lekelenmem oluyor ama bu ay henüz olmadı sadece sancım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?