edaizm Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2021 522 302 53 34 23 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ANONIIMMM #121 ANONIIMMM .!.: Geçen ay iğneden dolayı reglim olması gerekenden önce gelmişti, yani iğnenin 15nci günü regl olmuştum, bugün de 14ncü günü. Normalde reglden önce mutlaka kahverengi lekelenmem oluyor ama bu ay henüz olmadı sadece sancım var Genişletmek için tıkla... Merhaba sonucu öğrendiniz mi?
ANONIIMMM .!.: Geçen ay iğneden dolayı reglim olması gerekenden önce gelmişti, yani iğnenin 15nci günü regl olmuştum, bugün de 14ncü günü. Normalde reglden önce mutlaka kahverengi lekelenmem oluyor ama bu ay henüz olmadı sadece sancım var Genişletmek için tıkla... Merhaba sonucu öğrendiniz mi?
A ANONIIMMM Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2023 57 12 3 30 23 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ANONIIMMM #122 Edaizmm .!.: Merhaba sonucu öğrendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sonucum negatif, dün rahim filmi çektirdim
Edaizmm .!.: Merhaba sonucu öğrendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sonucum negatif, dün rahim filmi çektirdim
edaizm Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2021 522 302 53 34 23 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ANONIIMMM #123 ANONIIMMM .!.: Sonucum negatif, dün rahim filmi çektirdim Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabınız için, geçmiş olsun. konunun başını bulamıyorum da şuan çatlatma iğnesibden kaç gün sonra pozitif çıkmıştı sizin?
ANONIIMMM .!.: Sonucum negatif, dün rahim filmi çektirdim Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabınız için, geçmiş olsun. konunun başını bulamıyorum da şuan çatlatma iğnesibden kaç gün sonra pozitif çıkmıştı sizin?