Yada yaptığın test varmı at bakalımİnşallah vardır canım bir erken test al istersen
Elimde normal kaset test var yarın sabah onu yapacağım, belki regl olurum diye. İnşallah olmaz da gebelik vardırİnşallah vardır canım bir erken test al istersen
İnşallah canımElimde normal kaset test var yarın sabah onu yapacağım, belki regl olurum diye. İnşallah olmaz da gebelik vardır
Benim 4 ya da 5.iğnem, bence sizin vücudunuzda öyle olmuş, benim hep 12.gün bile silik çıkıyordu , 13.gün sıfırlanmıştı , kimyasal olmadığından eminim, gün gün test yapıp takip etmiştim, herkesin vücudu farklı yaniGenelde 10 gün sonra sıfırlanıyor iğne etkisi korkma silik varsa vardır diye düşünüyorum bir test daha yap koyulasirsa kan ver benimde bu ay üçüncü iğnem
Kaçıncı iğne canım bu kaç hak varBenim 4 ya da 5.iğnem, bence sizin vücudunuzda öyle olmuş, benim hep 12.gün bile silik çıkıyordu , 13.gün sıfırlanmıştı , kimyasal olmadığından eminim, gün gün test yapıp takip etmiştim, herkesin vücudu farklı yani
Konu sahibi inşallah hamilesindir canım, kan testi ver istersen
Ben de iğnemi oldum test için zamanın geçmesini bekliyorum bakalım
Şöyle oldu canım, 3 tanesi klomen ve letu sonrası olmuştum, olumsuz olduKaçıncı iğne canım bu kaç hak var
Hayırlısı canım Allah'ım hepimize nasip etsinŞöyle oldu canım, 3 tanesi klomen ve letu sonrası olmuştum, olumsuz oldu
Sonra aşılamaya geçildi
1 tane aşılama için olmuştum, iğneden 4-5 saat sonra o gece deprem oldu aşılamam iptal edildi, boş yere iğne olmuş oldum
1 tane de şimdiki aşılamam için oldu , sonuç bekliyorum
İnşallah Amin canım hayırlı ve sağlıklı bir şekildeHayırlısı canım Allah'ım hepimize nasip etsin
Canim testinin fotoğrafı varmiMerhaba yeni üyeyim ve ilkkez soru soruyorum, 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum ve dün yani 13ncü gün test yaptım çok silik bi çizgi çıktı. Acaba iğnenin etkisi midir yoksa gebelik var mıdır. Herkese çok teşekkürler
At bakalım canım fotoğrafı ama daha erken bide önceden başka test yaptın mı hiçKızlar benim iğnemin 9. Günü testim silik çıktı var mıdır acaba gebelik
Evet çok belli ama çok erken bence iki üç gün daha testle devam et koyulasirmi önceden negatif i görüp sonra pozitifi görseydin kesin olabilirdi amaYok kuzum ilk test yapışım, aslında yapmayacaktım ama dayanamadım. Açık renk idrarda bile iyi net gözüküyor.
Evet canım haklısın, 3 senedir deniyoruz sanırım ondan heveslendim. Teşekkür ederim yorumun içinEvet çok belli ama çok erken bence iki üç gün daha testle devam et koyulasirmi önceden negatif i görüp sonra pozitifi görseydin kesin olabilirdi ama
Seni çok iyi anlıyorum canım bende bir yıl oldu üçüncü iğne tedavimi oluyorum benimde 4 gün oldu daha bakalım hayırlısıEvet canım haklısın, 3 senedir deniyoruz sanırım ondan heveslendim. Teşekkür ederim yorumun için
Ahh inşallah tutsun sizinki de, güzel haberler alınSeni çok iyi anlıyorum canım bende bir yıl oldu üçüncü iğne tedavimi oluyorum benimde 4 gün oldu daha bakalım hayırlısı
İnşallah canımAhh inşallah tutsun sizinki de, güzel haberler alınsevgiler
Merhaba bugun testi tekrarladinizmiYok kuzum ilk test yapışım, aslında yapmayacaktım ama dayanamadım. Açık renk idrarda bile iyi net gözüküyor.
Merhaba tekrarladım aynı koyulukta çıktı ama sabah yaptım testi erken belki ondandırMerhaba bugun testi tekrarladinizmi
Atabilirmisin kuzumMerhaba tekrarladım aynı koyulukta çıktı ama sabah yaptım testi erken belki ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?