Çatlatma iğnesi etkisi

Genelde 10 gün sonra sıfırlanıyor iğne etkisi korkma silik varsa vardır diye düşünüyorum bir test daha yap koyulasirsa kan ver benimde bu ay üçüncü iğnem
Benim 4 ya da 5.iğnem, bence sizin vücudunuzda öyle olmuş, benim hep 12.gün bile silik çıkıyordu , 13.gün sıfırlanmıştı , kimyasal olmadığından eminim, gün gün test yapıp takip etmiştim, herkesin vücudu farklı yani

Konu sahibi inşallah hamilesindir canım, kan testi ver istersen
Ben de iğnemi oldum test için zamanın geçmesini bekliyorum bakalım

Kaçıncı iğne canım bu kaç hak var

Kaçıncı iğne canım bu kaç hak var
Şöyle oldu canım, 3 tanesi klomen ve letu sonrası olmuştum, olumsuz oldu
Sonra aşılamaya geçildi
1 tane aşılama için olmuştum, iğneden 4-5 saat sonra o gece deprem oldu aşılamam iptal edildi, boş yere iğne olmuş oldum
1 tane de şimdiki aşılamam için oldu , sonuç bekliyorum

Hayırlısı canım Allah'ım hepimize nasip etsin

Canim testinin fotoğrafı varmi

Yok kuzum ilk test yapışım, aslında yapmayacaktım ama dayanamadım. Açık renk idrarda bile iyi net gözüküyor.

Eklentiler

• 7513ECB0-6482-4609-8F7A-7983FD061E7B.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 132
Yok kuzum ilk test yapışım, aslında yapmayacaktım ama dayanamadım. Açık renk idrarda bile iyi net gözüküyor.
Evet çok belli ama çok erken bence iki üç gün daha testle devam et koyulasirmi önceden negatif i görüp sonra pozitifi görseydin kesin olabilirdi ama

Evet çok belli ama çok erken bence iki üç gün daha testle devam et koyulasirmi önceden negatif i görüp sonra pozitifi görseydin kesin olabilirdi ama
Evet canım haklısın, 3 senedir deniyoruz sanırım ondan heveslendim. Teşekkür ederim yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…