Senin kaçıncı günün canım çatlama iğnesi gününde? Sen test yaptın mı? Yukarıda foto var onunla aynı koyulukta çıkmıştı sabahki deAtabilirmisin kuzum
Kuzum benim 3. denemem bu daha 11 martra igne oldum cok yeniyim senib bugun kaçıncı gundu bence sen hamilesin ama kaset test varni elinde varsa eger kaset tes yapsana biSenin kaçıncı günün canım çatlama iğnesi gününde? Sen test yaptın mı? Yukarıda foto var onunla aynı koyulukta çıkmıştı sabahki de
Kuzum benim 3. denemem bu daha 11 martra igne oldum cok yeniyim senib bugun kaçıncı gundu bence sen hamilesin ama kaset test varni elinde varsa eger kaset tes yapsana
Bende kaset test yok hatta son bir tane kaldı onu da yarın sabaha sakladım erken gebelik testi olarakKuzum benim 3. denemem bu daha 11 martra igne oldum cok yeniyim senib bugun kaçıncı gundu bence sen hamilesin ama kaset test varni elinde varsa eger kaset tes yapsana bi
Bende kaset test yok hatta son bir tane kaldı onu da yarın sabaha sakladım erken gebelik testi olarakneden hamile olduğumu düşündün ki acaba burada çok kişide okudum 12-13. Günde bile çift çizgi görüyorlarmış
Valla diğer kişilerin 10. Günde nasıl oluyor acaba onu da bilmediğim için yorum yapsam yanlış olur. Evet ilk denenem canımAma canim cizgi belirgin senin silik degil o yuzden dusundum senin ilk denemenmi
Ben sana atiyim canim eski testlerimi fikir olsunValla diğer kişilerin 10. Günde nasıl oluyor acaba onu da bilmediğim için yorum yapsam yanlış olur. Evet ilk denenem canım
9.Gunde yok oluyor benim sonrada silikler cikiyor ama hepsi yalanci pozitif ama senin baya belli simdi bile yapsan az da olsa koyulasma olur benceBen sana atiyim canim eski testlerimi fikir olsun
Kuzum ama bunlar kaset test acaba ondan mı? Bir de günde kaç litre su içiyorsun? Ben 2-2,5 filan acaba sen daha mı çok içiyorsun? Umarım dediğin gibi gebelik vardır ama diğer postlar tereddüte düşürüyor9.Gunde yok oluyor benim sonrada silikler cikiyor ama hepsi yalanci pozitif ama senin baya belli simdi bile yapsan az da olsa koyulasma olur bence
Valla benim 6 sında oldu hala pozitif . Kiminin çok uzun sürüyormuş kim 5 günde atıyormuş vucudundan bilmiyorum canım. Çok mu su içiyorsun?Kizlar benim iğne 9 unda oldu bugün 6. Gün iğne gününü de sayarsak dayanamayıp test yaptım da negatif çıktı iğnenin etkisi bu kadar hızlı geçer mi hiç yaşayan oldu mu şoktayım
Valla benim 6 sında oldu hala pozitif . Kiminin çok uzun sürüyormuş kim 5 günde atıyormuş vucudundan bilmiyorum canım. Çok mu su içiyorsun?
[/QUOTE
Yarım litre anca çünkü tüp mideliyim . Kilolu zamanımda 14/15. Gün bile ilacın etkisi sürdü ama şuan 6. Gün şak diye tek çizgi hayaleti bile yokağlayacak halime gülüyorum sinirlerim oynadı valla
7. Günün bugün olmaması gayet nomral birde kişiden kişiye değişiyor benimde geçen ay 5. Gün yoktuKizlar benim iğne 9 unda oldu bugün 6. Gün iğne gününü de sayarsak dayanamayıp test yaptım da negatif çıktı iğnenin etkisi bu kadar hızlı geçer mi hiç yaşayan oldu mu şoktayım
Sonra pozitife dönme umudu var mı peki sizde nasıl oldu7. Günün bugün olmaması gayet nomral birde kişiden kişiye değişiyor benimde geçen ay 5. Gün yoktu
Benim hiç dönmedi canımSonra pozitife dönme umudu var mı peki sizde nasıl oldu
Üzülme sakın olur nasip vardır vakti zamanı inşallah bunda güzel haberler alırızBenim hiç dönmedi canımbu üçüncü iğnem bende 10 unda vuruldum
İnşallah canım yapicak birşey yok beklemekten başkaÜzülme sakın olur nasip vardır vakti zamanı inşallah bunda güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?