Çatlatma iğnesi etkisi

Kuzum benim 3. denemem bu daha 11 martra igne oldum cok yeniyim senib bugun kaçıncı gundu bence sen hamilesin ama kaset test varni elinde varsa eger kaset tes yapsana bi
Selam minelsu ben de 13 martta igne oldum günlerimiz yakın :) ve progesteron de kullanmaya başladım( ah ne zor yan etkileri var) sağ da bir yumurtam vardı iğneden önce ve şimdi sadece sağda sürekli batma ve sancı var sende de oluyor mu bu? Ya da bunu yaşayıp gebelik haber alan var mı

Selam canim bak sana bilgilenmen acisindan 6.Gunden basliyip yaptigim testlerimi atiyim bugun 8.Gun negatife dondum en alltakide bugun yaptigim Ovulasyon testim neden bu kadar koyu cikti bilmiyorum pembe kutu olan testte bu sabah yaptigim 8.Gunki testim bu saatten sonra en gec 11.Gun pozitif gormem gerekiyor yoksa adetim gelir zaten 17.Gunde gecen iki ayda o sekilde olmustum
Benimde hem sagda solda yumurtam oldu bu ay canim ayni sekilde ozellikle 5.Gun cok agrim vardi 6.Gun yatirica kadae siddetliydi dunden beri azaldi ama hala arada batma tarzjnda agrilar geliyor

Eklentiler

• IMG20230319201915.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG20230319060620.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 159
Teşekkürler cevabın için canim r, yanılmıyorsam zaten ilk 10 gün iğnenin etkisinden pozitif gösterilirmis sonra negatife dönüp iğnenin etkisi tamamıyla bitince gebelik oluşursa artık ondan sonra pozitif çıkabilirmis seninde öyle olacaktır Allahın izniyle o kadar çok denemen ve emeğin karşılığını alacaksın..
Bu arada ilk sey daha sormak istiyorum ( ilk denemem olduğu için) igne yumurtayı kesin çatlatıyor mu ve doktor bana rahmi hazırlamak için ve eğer inşallah olursa gebelik tutsun diye progesteron verdi dün akşam başladım ayy Allahim bir baş dönmesi yaptı uyudum 4 saat boyunca sen kullandın mı hiç ya da bilgisi olan var mı?

Evet canım progestan asiri uyku bas donmesi yapiyor bananda kullanıyorum onu 10 gun icip birak kuzum sonra zaten regl olcaksan regl geliyor olmazsan doktorun kontrolubde devamini saglarsin
Yumurtam benin gecen aylarda hep catladi canim. Kist gibi bir problemim olmadi 36.Saatte catladiigni. Anliyorum ben hep akıntı ve hafif kramplarla guzel dileklerin icin cok teşekkür ederim kuzum benim inşallah dedigin gibi olur 10.Gunde pozitif gorurum. İnşallah

Çok teşekkür ederim bilgiler için benim akintim normal aslında öyle çok değil ama kramplarım çok özellikle yumurta olan tarafta. Hakkımıza hayırlısı olsun inşallah bu ay sevineceğimiz haberler alacağız ve lütfen yaz lutfen sonucunu merak ederim

Benimde bu ay cok sizilarim var canim inşallah rabbimin izniyle hayırlı sonuclar alalim tavsiyem 6.Gunden basla sende teste benim gibi ignenin etkisinun ne zaman gitcegini gormus olursun

Kızlar merhaba ben 11. Gün test yapmıştım burayada atmıştım silik çizgi vardı bugün 14. Gün tekrar yaptım ama tek çizgi çıktı adetime 2 gün var sizce değişir mi yani adet gecikmesinden sonra Pozitif olur mu başına böyle bir şey gelen oldu mu

Canim üzmek istemem ama çatlatma iğnesi yaptırmıştım 11. Gün silik gördüm bir daha koyulasmamisti

Benimde bu ay cok sizilarim var canim inşallah rabbimin izniyle hayırlı sonuclar alalim tavsiyem 6.Gunden basla sende teste benim gibi ignenin etkisinun ne zaman gitcegini gormus olursun
Bugün 8.günüm bitti ama ben kendimi tutacağım gününe kadar test yapmak istemiyorum çünkü o kadar çok negatif gördüm ki umutlanmak istemiyorum kasiklarimda batma ağrı çok oluyor

Ya canım bu arada bugün regl olacakmisim gibi dizlerim belim ağrımaya başladı korkmaya başladim regl mi olacagim senden de bu belirtiler olmuş muydu? Çatlatma ignemin 8.günü bitti

Ya canım bu arada bugün regl olacakmisim gibi dizlerim belim ağrımaya başladı korkmaya başladim regl mi olacagim senden de bu belirtiler olmuş muydu? Çatlatma ignemin 8.günü bitti
Yok kuzum benim suab hicbir belirtim yok bende bir tek 5.6.Gunumde vardi belirti kasik batmam felan

Ayy bilemedim hangisi iyi gerçi herkeste değişiyor senin testlerin nasıl şimdi?
Canim 8.Gun negatifti busabah pozitif cikti ama yarinda yapip o sekilde kesinlestircem. Kaptirmiyorum kendimi bence sende yarın test yap

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-21-00-44-00-74_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 160
Canim 8.Gun negatifti busabah pozitif cikti ama yarinda yapip o sekilde kesinlestircem. Kaptirmiyorum kendimi bence sende yarın test yap
Ayy pozitif gerçekten inşallah vardir Allah gönlünde göre versin çok sevindim inan ya ben korkuyorum canim ve ellimde o kadar testimde yok ama asıl neden korkmam

Ayy pozitif gerçekten inşallah vardir Allah gönlünde göre versin çok sevindim inan ya ben korkuyorum canim ve ellimde o kadar testimde yok ama asıl neden korkmam
Bende yarin negatif gormekten korkuyorum canim ama test al yap bence sende neyse cikar zaten

Yok canim koyuluk gormeden kana gitmicem gene test yapicam mutlaka yap kuzum varsa cikae silikte olsa
Anladım canım yaz bana mutlaka. Ya benim için çıkarsa da igne etkisidir yarın test alıp yapayım ben progesteron de kullanmaya başladım söyledim mi bilmiyorum yan etkileri çok fazla az önce de aldım birazdan kafam düşecek o kadar güçlü uyku yapıyor ki kendime gelemiyorum

Kızlar merhaba

43 yaşındayım 2019 da 4 aylıkken karnımda öldü, bir kerede tüp bebek denedik tutmadı, doktorum 8 mart da de çatlatma iğnesi yaptı,11 gün 12 gün ve 13 gün idrar testi yaptırdım varla yok arası aşırı silik çizgi çıktı, dün akşam kan testi verdim. 13. 65 değer
Ancak doktorum değer çok düşük heyecan yapma ilaçtan dedi, adetime de 2 gün var, yarın tekrar kan veri cem, çok moralim bozuldu ve umutsuzluğa kapıldım, böyle bir şey yaşayan var mı ? Yükselme ihtimali olur mu ? Hamile olsam dr bilirdi di mi,
Sabahları aşırı karın ağrısıyla uyanıyorum, kasık ağrısı ve hafif bulantım var, sürekli çişim var gibi hissediyorum, ve her an adet olacakmışım gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…