Merhaba iğne etkisi 7 -9 gün arası kayboluyor bence kendi HCG niz artmaya başlamış olabilir 15. Gün tekrarlarsanız kesin sonuç alırsınız bende 2 kere yaptım olmadıMerhaba yeni üyeyim ve ilkkez soru soruyorum, 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum ve dün yani 13ncü gün test yaptım çok silik bi çizgi çıktı. Acaba iğnenin etkisi midir yoksa gebelik var mıdır. Herkese çok teşekkürler
Merhaba test mi yaptınız siz 7-9 günleri arasında?Merhaba iğne etkisi 7 -9 gün arası kayboluyor bence kendi HCG niz artmaya başlamış olabilir 15. Gün tekrarlarsanız kesin sonuç alırsınız bende 2 kere yaptım olmadı
takip etmek gerekiyor canım olabilir de olmayabilir de bence yarın ve ertesi gün yine yap koyulaşma durumuna göre bakalım :)Kızlar merhaba çatlatma iğnesi nin 11.günü fotoğrafta gözüktüğü gibi çımtı sizce iğnenin etkisi olabilir mi?
Yapacağım bakalım hayırlısı artıktakip etmek gerekiyor canım olabilir de olmayabilir de bence yarın ve ertesi gün yine yap koyulaşma durumuna göre bakalım :)
Sabah mı yaptınız testi? Ayın 7. Si mi olmuştunuz çatlatma iğnesini? Ben de ayın 6 sı Oldum ,dün sabah erken gebelik testi yaptım sizin gibi çift çizgi çıktı ama az önce ayran içtim üstüne yaptım tekrar test çok çok silik çıktı. Sabah tekrarlayacağım benim 12. GünümYapacağım bakalım hayırlısı artık
Evet o günlerde iğne etkisi gitmişti canım zaten iğne etkisi okadar sürüyor 2 kez iğne yaptım 2 kez de 7-9 günlerde ya silikleşiyor yada negatif oluyor zatenMerhaba test mi yaptınız siz 7-9 günleri arasında?
Maalesef dayanamayıp kan testi verdim çok üzüldüm, 2.11 çıktı sonucum. Yani bütün o testler iğnenin etkisiymşEvet o günlerde iğne etkisi gitmişti canım zaten iğne etkisi okadar sürüyor 2 kez iğne yaptım 2 kez de 7-9 günlerde ya silikleşiyor yada negatif oluyor zaten
Hayır öğlen yaptım evet 7 mart'ta olmuştum ama bekleyeceğim 14. Güne kadar bi daha yapmayacağımSabah mı yaptınız testi? Ayın 7. Si mi olmuştunuz çatlatma iğnesini? Ben de ayın 6 sı Oldum ,dün sabah erken gebelik testi yaptım sizin gibi çift çizgi çıktı ama az önce ayran içtim üstüne yaptım tekrar test çok çok silik çıktı. Sabah tekrarlayacağım benim 12. Günüm
Canim onceki gunlerde test yaptinmi hic yoksa ilk testinmi buKızlar merhaba çatlatma iğnesi nin 11.günü fotoğrafta gözüktüğü gibi çımtı sizce iğnenin etkisi olabilir mi?
İlk testim yapmadım daha önce canımCanim onceki gunlerde test yaptinmi hic yoksa ilk testinmi bu
Bugün kaçıncı günün ? Eğer 10 cu gün verdiysen çok erken 15. Gün net olur sonuç Ve evet bende onu demek istedim iğne etkisi oluyor yalancı pozitif çıkıyor bu yüzden testlere 15. Günden önce ellememek lazım hatta adet olmayı beklemek en iyisi garanti en azındanMaalesef dayanamayıp kan testi verdim çok üzüldüm, 2.11 çıktı sonucum. Yani bütün o testler iğnenin etkisiymş
12. Gün testi canım artık dönmez pozitife ptesi adet günüm zaten olsaydı 40 filan çıkması gerekirdi. Önemli değil nisan ayında olur inşallahBugün kaçıncı günün ? Eğer 10 cu gün verdiysen çok erken 15. Gün net olur sonuç Ve evet bende onu demek istedim iğne etkisi oluyor yalancı pozitif çıkıyor bu yüzden testlere 15. Günden önce ellememek lazım hatta adet olmayı beklemek en iyisi garanti en azından
15. Gün net olucaktır bir arkadaş burda 16. Günü öğrendi ikimizinde aynı rahatsizliği var zor vaka olmasına rağmen oldu bence bekleyin :)12. Gün testi canım artık dönmez pozitife ptesi adet günüm zaten olsaydı 40 filan çıkması gerekirdi. Önemli değil nisan ayında olur inşallah
Biz sadece çatlatma gününü ve sonraki günü değerlendirdik ondan geç döllenme ihtimali olmaz diye düşünüyorum. Yoksa elbette Allahtan ümit kesilmez, düşük yaptığım gebelik geç döllenme olmuştu benimde15. Gün net olucaktır bir arkadaş burda 16. Günü öğrendi ikimizinde aynı rahatsizliği var zor vaka olmasına rağmen oldu bence bekleyin :)
Haklısın insan bedenini bilince anlıyor olup olmadığını seni çok iyi anlıyorum ama hayat bizi birgün şaşırtacağına eminimBiz sadece çatlatma gününü ve sonraki günü değerlendirdik ondan geç döllenme ihtimali olmaz diye düşünüyorum. Yoksa elbette Allahtan ümit kesilmez, düşük yaptığım gebelik geç döllenme olmuştu benimdedün çok üzüldüm ağladım da bayağı ama bugün iyiyim vardır bir hayır diyorum ahh bir de artık vucudumu tanıyorum, gögüslerimdeki acıda gitti. Bir tek bu çatlatma iğnesi benim midemi günlerdir bulandırıyor hiç böyle olmamıştı. Sıfırlanınca o da geçer eminim.
Eşime de görev gibi geldiği için değerlendiremedik. Hastalandı ama bence psikolojik ben de üstüne gitmedimHaklısın insan bedenini bilince anlıyor olup olmadığını seni çok iyi anlıyorum ama hayat bizi birgün şaşırtacağına eminimAllah büyüktür var bir hayır tabiki benimde hep ağlamaklı geçiyor 3 senedir hemde kolay değil ama birazda kafa da bitiyo bu iş.. neden sadece 2 gün değerlendirdiniz acaba? Bazıları adete kadar gün aşırı devam ediyor çok zor aslında insan görev gibi görmeye başlıyor dahada. Bilinç altı oluyor insan
İnşallah canım insan yıpranıyor tabi ama sabrın sonu selamettir hayırlı olsunEşime de görev gibi geldiği için değerlendiremedik. Hastalandı ama bence psikolojik ben de üstüne gitmedimartık bende sıkıldım bu durumdan ama yapacak birşey yok umarım en kısa zamanda bizde şaşırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?