Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla cikolata kistim yok ama polikistik hastasiyim bu ay catlatma ignemi vuruldum 5 gun oluyor 9 gun sonra sonuc alacagim ..Çikolata kistim var yumurta rzervim iyi durumda doktor hamılelıgıne engel olmaz bu durum dedi bi tedavi yöntemi önermedi, çatlatma iğnesi hakkında bilgi almak istiyorum çikolata kisti olup çatlatma iğnesi uygulayan oldumu acaba
kistin kaç cm bi de amh testi sonucun kaç acabaÇikolata kistim var yumurta rzervim iyi durumda doktor hamılelıgıne engel olmaz bu durum dedi bi tedavi yöntemi önermedi, çatlatma iğnesi hakkında bilgi almak istiyorum çikolata kisti olup çatlatma iğnesi uygulayan oldumu acaba
merhaba ben de geçen hafta klomen kullandım 1 şubatta cmt çatlatma iğnesi yaptırdım. Cöt ve pzt ilişki dedi dr. Pazartesi gün boyu kasık ağrısı çektim ve socak su ile oturdum iyi geldi. Normalmiş herkeste oluyor. Bu 2. Kullanışım iğneden bir hafta sonra regl olmuştum ve regl im de inanılmaz ağrılı geçti. Bu da normalmiş. Kist tok tekrarlarık bu ay bakalım.Merhaba arkadaşlar ben Ocak ayıbın 25 nde çatlatma iğnesi yaptım ve kasımda ağrı oluyo belime vuruyo normal mi acaba![]()
Sonucunuz ne oldu acabaMerhaba bugün çatlatma iğnemin 9.günü dün yani 8.günü kan testi yaptırdım. 7.25 çıktı ve idrar testi de hafif silikti. Bugün tekrar idrar testi yaptım sanki düne göre daha koyu yoksa bana mı öyle geliyor acaba. Dünden bugüne dahada silik çıkması gerekmez mi iğnenin etkisi ise eğer. Eki Görüntüle 2586886
Merhaba malesef olmadı:) iğnenin etkisi 12. Güne kadar geçmedi bende.Sonucunuz ne oldu acaba
Aaaaa canım sanki hafif çizgi görüyorumKizlar bugun test yaptim 14.gunu ignenin adetim 27sinde. Carsamba 26subatta kan vetcektim normalde ignenin 16.gununyani. Ama bugn doğum günüm heveslendim yaptim bi bakarmisiniz 15dakka sonra bu cikti normlde pencereye kaldirdigimda ayri normlde ayri cikio amaumutlanmak istemiyom ama
IMG 20200224 124450
IMG 20200224 124021
1.2damla kahve leke geldi ins vardir dogtorum cift cizgi kan ver dedi carsamba kan vereceAaaaa canım sanki hafif çizgi görüyorum
Yerleşme kanaması olabilir arkadaşımın öyle olmuştu bence çarşambayı bekleme git yarın ver kanı1.2damla kahve leke geldi ins vardir dogtorum cift cizgi kan ver dedi carsamba kan verece
Kana döndü ama silince gelio acildyim agrm cok kan verdmYerleşme kanaması olabilir arkadaşımın öyle olmuştu bence çarşambayı bekleme git yarın ver kanı
Sonucunu paylaş olur mı canım inşallah vardırKana döndü ama silince gelio acildyim agrm cok kan verdm
Adet oluyosun sanırım canım yaKana döndü ama silince gelio acildyim agrm cok kan verdm
Evet 1.20 cikti kan. İlk ay malsf negatifAdet oluyosun sanırım canım ya![]()