- 7 Kasım 2023
- 45
- 20
- 3
- 31
Yok bana vermedi ama sizin rahatsızlığıniz neydiBende klomen arti ovitrelle kullandim ama dr sonra igneden iki gun sonra progestan hap verdi aksam uyumadan bi tane icmem icin
Amin inşallah Allah razı olsunHer zaman insallah insallah vardir insallah ucumuzunkide pozitiftir insallah bekleyen herkesin
Pkos ileri derece yumurta tembelligi zaten adeten 18 gun falan anca yymurtam buyudu ilac kullanmama ragmenYok bana vermedi ama sizin rahatsızlığıniz neydi
Insallah sizdede mi pkos varPkos gebeliğe engel değil inşallah hamile kalırız benim de bugün adet olacak gibi karnım ağrıyor hayırlısı olsun inşallah
Bende yumurta tembelliği varInsallah sizdede mi pkos var
İnşallah olmayız inşallah bebegimiz bizimle ben daha hiç testte yapmadım elim gitmiyor tek çizgi görürüm diye korkuyorumBende iki gündür yogun adet agrisi var lavoboya her gidisimde simo adet oldum diyorum
Bnde test yaptigimda gozumu bi sn ayirmadim ama ignr etkisinide biliyordum tabi bu zamana kadar sabretik sabredicez sansa ayni gun vurulmusuz iğneyi sen hangi gun test yapmayi dusunuyosun sahsen ben kanda bile ciksa ultrasonda gormeden inanmamİnşallah olmayız inşallah bebegimiz bizimle ben daha hiç testte yapmadım elim gitmiyor tek çizgi görürüm diye korkuyorum
Ben test yapamam evde de bulundurmuyorum ki yapmiyimBnde test yaptigimda gozumu bi sn ayirmadim ama ignr etkisinide biliyordum tabi bu zamana kadar sabretik sabredicez sansa ayni gun vurulmusuz iğneyi sen hangi gun test yapmayi dusunuyosun sahsen ben kanda bile ciksa ultrasonda gormeden inanmam
Merhaba yazdıklarınızı okudum da fikrinize ihtiyacım var. Ben de 8 kasımda aşılama oldum bundan 2 gün önce ovitrel iğne yaptım sonra aşılama yapıldım herkes iğnenin etkisi ile başlarda pozitif görünür testler demiş bugün 5.gun ben merakımdan test yaptım ama tek çizgi. İğne etkisi yok yani böyle bişey yaşayan oldu mi bu kadar çabuk geçer mi iğne etkisi benim olmadı heralde bu ay yaİnşallah olmayız inşallah bebegimiz bizimle ben daha hiç testte yapmadım elim gitmiyor tek çizgi görürüm diye korkuyorum
Merhaba öncelikle hayırlı olsunMerhaba yazdıklarınızı okudum da fikrinize ihtiyacım var. Ben de 8 kasımda aşılama oldum bundan 2 gün önce ovitrel iğne yaptım sonra aşılama yapıldım herkes iğnenin etkisi ile başlarda pozitif görünür testler demiş bugün 5.gun ben merakımdan test yaptım ama tek çizgi. İğne etkisi yok yani böyle bişey yaşayan oldu mi bu kadar çabuk geçer mi iğne etkisi benim olmadı heralde bu ay ya
Merhaba öncelikle hayırlı olsunben ilk kez iğne oldum aşılama değil doğal şekilde ilişki günleri ile ve 12.gun bugün. Test hiç yapmadim.Asilamada nasıl oluyor bu durumlar bilmiyorum ama normalde çatlatma iğnesi den 36-48 saat sonra yumurta çatlıyormus aynı şekilde ignede Betahcg hormonu olduğu için pozitif çıkıyormuş .bence sizin için de erken biraz daha sabredin hemen test yaparak moralinizi bozmayın ve iyi düşünün olumlu düşünün
Ayrıca minimum 14 gün iğnenin etkisiyle herşey olabilirmis 14 günden sonra test doğruluk barindiriyormusMerhaba yazdıklarınızı okudum da fikrinize ihtiyacım var. Ben de 8 kasımda aşılama oldum bundan 2 gün önce ovitrel iğne yaptım sonra aşılama yapıldım herkes iğnenin etkisi ile başlarda pozitif görünür testler demiş bugün 5.gun ben merakımdan test yaptım ama tek çizgi. İğne etkisi yok yani böyle bişey yaşayan oldu mi bu kadar çabuk geçer mi iğne etkisi benim olmadı heralde bu ay ya
Bilmiyorum ki inşallah dediğiniz gibidir. İlerleyen zamanda kan veririm olmazsa. Sizin az kalmış hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bizimle de paylaşın umut olsun bize deMerhaba öncelikle hayırlı olsunben ilk kez iğne oldum aşılama değil doğal şekilde ilişki günleri ile ve 12.gun bugün. Test hiç yapmadim.Asilamada nasıl oluyor bu durumlar bilmiyorum ama normalde çatlatma iğnesi den 36-48 saat sonra yumurta çatlıyormus aynı şekilde ignede Betahcg hormonu olduğu için pozitif çıkıyormuş .bence sizin için de erken biraz daha sabredin hemen test yaparak moralinizi bozmayın ve iyi düşünün olumlu düşünün
İnşallah hayırlı sonuçlanacaktır içinizi ferah tutun amin inşallah dualarınıza katın beni de tabiiki paylaşırım sizde aynı şekilde paylaşın bizimleBilmiyorum ki inşallah dediğiniz gibidir. İlerleyen zamanda kan veririm olmazsa. Sizin az kalmış hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bizimle de paylaşın umut olsun bize de
İnşallah hayırlı şekilde pozitif sonuçlanir dualarım sizinle lütfen bana da dua edin
bence test yap en azindan ignenin etkisi gecmismi bi belli olsun ne cikiyor acaba ben dayamazdim simdi ben carsamba test yapmayi dusunuyorum ama inanilma adet agrim var gogus ucu hassasiyetimde gittiCanım bende de aynı adet öncesi gibi karnım ağrıyor belim ağrıyor ama olumsuz dusunmuyorum çünkü gebelik belirtileri zaten adet belirtileriyle aynıymış sabırla bekliyorum günlerin geçmesini elim hiç teste gitmiyorum korkuyorum ekstra değişik bir belirti olursa bilgi veririm sende farklı birşey olursa lütfen yazar mısın burdan birbirimizi takip edelim
Insallah ikimizde mutlu haberi birbirimize veririz ayni gun hamileliginiz dusunsene ayni gun dogururuz belkiCanım bende de aynı adet öncesi gibi karnım ağrıyor belim ağrıyor ama olumsuz dusunmuyorum çünkü gebelik belirtileri zaten adet belirtileriyle aynıymış sabırla bekliyorum günlerin geçmesini elim hiç teste gitmiyorum korkuyorum ekstra değişik bir belirti olursa bilgi veririm sende farklı birşey olursa lütfen yazar mısın burdan birbirimizi takip edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?