- 7 Kasım 2023
- 45
- 20
- 3
- 31
Kan için haftaya çarşambayı bekleyeceğim çünkü doktorum adet tarihine kadar gelme dediYaaa yarin kan ver hemen cok merak ediyorum
Sizin kaçıncı gün teşekkür ederimİnşallah hayırlısıyla bakalım
İnsallh ya dua et noolurYaaa bence var cunki igne etkisi gecmistir artik cok heycanlandim ya insallah vardir ama ence var insallah cunki igne etkisi coktan gitmistir diye dusunuyorum foto atabilirmisin acaba
Bı de sen tekrar kan verdin mi yükselmiş mi diye şuan evde değilim fotosunu çekemiyorum ama silik bayaYaaa bence var cunki igne etkisi gecmistir artik cok heycanlandim ya insallah vardir ama ence var insallah cunki igne etkisi coktan gitmistir diye dusunuyorum foto atabilirmisin acaba
Benim de 8.günüm.bisey hissetmiyorum ama hayırlısı inşallah ilk aşılamamSizin kaçıncı gün teşekkür ederim
Hayırlısı olsun inşallah bebişin seninle olurBenim de 8.günüm.bisey hissetmiyorum ama hayırlısı inşallah ilk aşılamam
Ay amin canım inşallah inşallah hepimizinHayırlısı olsun inşallah bebişin seninle olurhepimizin inşallah birbirimize dua edelim
Yarin vericem ama bizim bnm son adet tarihim 14 ekim yumurtam biraz gec buyuduBı de sen tekrar kan verdin mi yükselmiş mi diye şuan evde değilim fotosunu çekemiyorum ama silik baya
Valla hep aklimdasin surekli dua ediyorum bide 7 yasin oku gercekten ben okudum ok ferahladimİnsallh ya dua et noolur
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYarin vericem ama bizim bnm son adet tarihim 14 ekim yumurtam biraz gec buyudu
Allah razı olsunValla hep aklimdasin surekli dua ediyorum bide 7 yasin oku gercekten ben okudum ok ferahladim
Bugun kan vericem kizlarr dua edin bende size cok ediyorum insallah hayirli haberler aliriz
Bugun kan vericem kizlarr dua edin bende size cok ediyorum insallah hayirli haberler al
Bol bol dua ediyorum sana inşallah degerlerin yükselmiş ve bebişin seninleBugun kan vericem kizlarr dua edin bende size cok ediyorum insallah hayirli haberler aliriz
Çok merak ediyorum ne oldu verdin mi kan tahliliBugun kan vericem kizlarr dua edin bende size cok ediyorum insallah hayirli haberler aliriz
Evet cnm erdim 81ncikti cok sukur ama dr yine de pazartrsi istedi hayirlisi bakalim sen ne yaptin insallah vardir ama bence var ya biseyler soyle cok merak ediyoum sen nasil dayaniyosunÇok merak ediyorum ne oldu verdin mi kan tahlili
Yaa çok mutlu oldum çok şükürEvet cnm erdim 81ncikti cok sukur ama dr yine de pazartrsi istedi hayirlisi bakalim sen ne yaptin insallah vardir ama bence var ya biseyler soyle cok merak ediyoum sen nasil dayaniyosun
Amin allah razi olsun insallah seninde hayirli haberini alirim. Doktor pazartesi yine cagirdi tekrsr kan ver dedi belirti olarak adet oncesi belirtileri yasiyorum doktora sordum normal dedi bide alakali mi bilmem kalp carpintim oluyor ara ara onun disinda belirtim yok gogus hassasiyetim vardıuclarda o gitti ama dolgunluk var bole adet oncesi gibi butun belirtiler yani dr da pembe lekelenme yada kahverengi lekelenme gorursen korkma bu hafta olabilir dedi bakalim pazartesi yine kan vericemYaa çok mutlu oldum çok şükürRabbim sağlıkla görmeyi kucağına almayı nasip etsin vallahi çok sevindim. Ben dün silik gördüm ya işte beta da iki günde bir artıyor onun için yarın sabah tekrar test yapicam haftaya çarşamba ya da cuma eşimin musaitlik durumuna göre gidicez doktoruma lütfen bana da bol bol dua et olur mu bı de belirtilerin neler paylasirsan bana da umut olsun
Çok saol yazdıkların için inşallah benim için de herşey güzel olurAmin allah razi olsun insallah seninde hayirli haberini alirim. Doktor pazartesi yine cagirdi tekrsr kan ver dedi belirti olarak adet oncesi belirtileri yasiyorum doktora sordum normal dedi bide alakali mi bilmem kalp carpintim oluyor ara ara onun disinda belirtim yok gogus hassasiyetim vardıuclarda o gitti ama dolgunluk var bole adet oncesi gibi butun belirtiler yani dr da pembe lekelenme yada kahverengi lekelenme gorursen korkma bu hafta olabilir dedi bakalim pazartesi yine kan vericem
Insallah bnm senden yana hic umitsizligim yok bnce var sendedeÇok saol yazdıkların için inşallah benim için de herşey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?