Çatlatma iğnesi idrar testi

Yaaa bence var cunki igne etkisi gecmistir artik cok heycanlandim ya insallah vardir ama ence var insallah cunki igne etkisi coktan gitmistir diye dusunuyorum foto atabilirmisin acaba
Bı de sen tekrar kan verdin mi yükselmiş mi diye şuan evde değilim fotosunu çekemiyorum ama silik baya

Evet cnm erdim 81ncikti cok sukur ama dr yine de pazartrsi istedi hayirlisi bakalim sen ne yaptin insallah vardir ama bence var ya biseyler soyle cok merak ediyoum sen nasil dayaniyosun
Yaa çok mutlu oldum çok şükür Rabbim sağlıkla görmeyi kucağına almayı nasip etsin vallahi çok sevindim. Ben dün silik gördüm ya işte beta da iki günde bir artıyor onun için yarın sabah tekrar test yapicam haftaya çarşamba ya da cuma eşimin musaitlik durumuna göre gidicez doktoruma lütfen bana da bol bol dua et olur mu bı de belirtilerin neler paylasirsan bana da umut olsun

Amin allah razi olsun insallah seninde hayirli haberini alirim. Doktor pazartesi yine cagirdi tekrsr kan ver dedi belirti olarak adet oncesi belirtileri yasiyorum doktora sordum normal dedi bide alakali mi bilmem kalp carpintim oluyor ara ara onun disinda belirtim yok gogus hassasiyetim vardıuclarda o gitti ama dolgunluk var bole adet oncesi gibi butun belirtiler yani dr da pembe lekelenme yada kahverengi lekelenme gorursen korkma bu hafta olabilir dedi bakalim pazartesi yine kan vericem

Çok saol yazdıkların için inşallah benim için de herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…