- 7 Kasım 2023
- 45
- 20
- 3
- 31
bence test yap en azindan ignenin etkisi gecmismi bi belli olsun ne cikiyor acaba ben dayamazdim simdi ben carsamba test yapmayi dusunuyorum ama inanilma adet agrim var gogus ucu hassasiyetimde gitti
Insallah ikimizde mutlu haberi birbirimize veririz ayni gun hamileliginiz dusunsene ayni gun dogururuz belki
Durduramiyorsan kendini yap ben de bir değişiklik yok karın ağrısı bel ağrısıKizlar durumlar nasil ben bugun test yapmsyi dusunuyorun napim dayanamiyorumacaba dogru donuc verir
Acaba dogru sonuc verirmiDurduramiyorsan kendini yap ben de bir değişiklik yok karın ağrısı bel ağrısı
14. gün doğru sonuç çıkar demiş herkes yapınca bize de haber verir misinAcaba dogru sonuc verirmi
Evet idrar testi yaptim yine silik cikti dayanamadim gittim acilde kan verdim catlatma ignesi oldugumu solemedim karnim agriyo gebelik şüphem var drdim beta hcg 21 cikti dr ben ne var ne yok diyebilirim dedi kafam allak bullak oldu14. gün doğru sonuç çıkar demiş herkes yapınca bize de haber verir misinbelki bende cesaret alır yaparım
Yaaa çok şükürEvet idrar testi yaptim yine silik cikti dayanamadim gittim acilde kan verdim catlatma ignesi oldugumu solemedim karnim agriyo gebelik şüphem var drdim beta hcg 21 cikti dr ben ne var ne yok diyebilirim dedi kafam allak bullak oldu
Ya insallah ama cok kafam karisti cok dusuk ama insallah iki gun sonra yine kan vericem sende bence yarin bi idrar testi yap sabahtan bellidir artikYaaa çok şükürgözün aydın inşallah o değer yukselicek olumlu düşün iki günde bir artıyor Betahcg hormonu lütfen güzel düşün güzel şeyler olsun ve ağır işler yapma dinlen inşallah bebişin seninle
Deneyeceğim yarın yapabilirsemYa insallah ama cok kafam karisti cok dusuk ama insallah iki gun sonra yine kan vericem sende bence yarin bi idrar testi yap sabahtan bellidir artik
Bn inaniyorum pozitif olacagina insallah ta oyle olur butun guzellikler senin olsun insallah bence yarin tam ideal gun silikte olsa var demektir bence insallah vardirDeneyeceğim yarın yapabilirse
BenDeneyeceğim yarın yapabilirsem
Amin çok teşekkür ederimBBenorum
Bn inaniyorum pozitif olacagina insallah ta oyle olur butun guzellikler senin olsun insallah bence yarin tam ideal gun silikte olsa var demektir bence insallah vardir
Amin çok teşekkür ederimne güzel şeyler söyledin Allah razı olsun Rabbim sana da bebeğini sagsalim görmeyi kucaklamayı nasip ets
Sizin 15 gün olmuş sanki naptınız kan verdiniz mi hayırlı haberler inşallahCanım bende de aynı adet öncesi gibi karnım ağrıyor belim ağrıyor ama olumsuz dusunmuyorum çünkü gebelik belirtileri zaten adet belirtileriyle aynıymış sabırla bekliyorum günlerin geçmesini elim hiç teste gitmiyorum korkuyorum ekstra değişik bir belirti olursa bilgi veririm sende farklı birşey olursa lütfen yazar mısın burdan birbirimizi takip edelim
Yaptım çok silik çıktı acaba pozitif mi emin olamadimAAmin . gunaydin test yaptin mi acaba
Ben kan vermedim henüzSizin 15 gün olmuş sanki naptınız kan verdiniz mi hayırlı haberler inşallah
Yaaa bence var cunki igne etkisi gecmistir artik cok heycanlandim ya insallah vardir ama ence var insallah cunki igne etkisi coktan gitmistir diye dusunuyorum foto atabilirmisin acabaYaptım çok silik çıktı acaba pozitif mi emin olamadim
Yaaa yarin kan ver hemen cok merak ediyorumBen kan vermedim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?