Çatlatma iğnesi idrar testi

Kizlar durumlar nasil ben bugun test yapmsyi dusunuyorun napim dayanamiyorumacaba dogru donuc verir

14. gün doğru sonuç çıkar demiş herkes yapınca bize de haber verir misin belki bende cesaret alır yaparım
Evet idrar testi yaptim yine silik cikti dayanamadim gittim acilde kan verdim catlatma ignesi oldugumu solemedim karnim agriyo gebelik şüphem var drdim beta hcg 21 cikti dr ben ne var ne yok diyebilirim dedi kafam allak bullak oldu

Evet idrar testi yaptim yine silik cikti dayanamadim gittim acilde kan verdim catlatma ignesi oldugumu solemedim karnim agriyo gebelik şüphem var drdim beta hcg 21 cikti dr ben ne var ne yok diyebilirim dedi kafam allak bullak oldu
Yaaa çok şükür gözün aydın inşallah o değer yukselicek olumlu düşün iki günde bir artıyor Betahcg hormonu lütfen güzel düşün güzel şeyler olsun ve ağır işler yapma dinlen inşallah bebişin seninle

Ya insallah ama cok kafam karisti cok dusuk ama insallah iki gun sonra yine kan vericem sende bence yarin bi idrar testi yap sabahtan bellidir artik

BBenorum

Bn inaniyorum pozitif olacagina insallah ta oyle olur butun guzellikler senin olsun insallah bence yarin tam ideal gun silikte olsa var demektir bence insallah vardir
Amin çok teşekkür ederim ne güzel şeyler söyledin Allah razı olsun Rabbim sana da bebeğini sagsalim görmeyi kucaklamayı nasip etsin

Sizin 15 gün olmuş sanki naptınız kan verdiniz mi hayırlı haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…