çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar

catlatma ognesinden once MERİONAL yumurta gelistieici igne kullananlar oldu mu arkadaslar

Klomen kullandım canım
bende olk iğnemde oncesinde klomen-catlatma ognesi vermişti
hic bi belirtim olmamisti
ama bu sefer yumurya geliştirici merional igne-catlatma ignesi ve progestan ( bebek tutunsun diye ) verdi
vuruldugum günden sonraki 2.veya3.gun agrilarim oldu yatarken cok agrim oluyordu gece
ama gunduz igne batmasi seklinde oluyodu
dun hic agrim yoktu bugunde belim agriyo sanki biraz
hic belirtin oldu mu cnm boyle
ognemi olali da 10.gun

Ilk zamanlar iğnen çatladığı için öyle ağrın oluyormuş zaten iğneyi vurduktan 36.ile40.saatlerinde çatlıyormuş..Benimde bugün 10.günüm hiç Belirtim yok Göğüs uçlarım ağrıyor biraz dokununca falan..progestan kullanıyorum bende ama bugün adet ağrısı gibi ağrım oldu bi ara

ama cnm her gun yunurta catlar mi kafam karisti
ogneyi vuruldum vurulali kasik agrilarim bitmedi ( ama son iki gun haric son iki gun rahattim) bir de oturup kalkinca batmalar oluyordu
bugun de tekrar basladj
insallah usutmemis oluyum ya da kiste cevirmemistir insallah
hamilelik belirtisj olamaz dimi cok erken daha
ben sali gunu vuruldum igneyi
doktor da sali carsamba ilişki önermişti viz de uyduk hayta oersembe de olmustu

Zaten doktoruma soliyicem oda biraz bekliyelim demişti catlama olmassa iğne yaparız demişti de fiyatı hakkında bi bilgim yok doktorada sormamıştım onu oğrenmek istıyorum aslında

Canım iğnede hsg de varmış yani hamilelik hormonunu yükseltiyor o da belirtiler yaşatmış olabilir..mesela ben iğneyi pTesi Akşamı vuruldum Çarşamba öğleden önce acayip ağrım vardı sonra kasık batmaları oldu ama 2 gündür falan bişeyim yok hatta bugün adet ağrısı gibi bi Ağrı girdi bekledeyim Hayırlısı..sana klomen fayda etmedi mi iğne nasıl

Zaten doktoruma soliyicem oda biraz bekliyelim demişti catlama olmassa iğne yaparız demişti de fiyatı hakkında bi bilgim yok doktorada sormamıştım onu oğrenmek istıyorum aslında
Ovitrelle 74 ama Diğerlerini bilmiyorum canım

İnşallah canm.sende hayırlısıyla kucağına alırsın inş :) 19 mm iken dün vuruldum nelere dikkat ettin ne zman öğrendn :)
27 Mayıs sabah 7'de iğne oldum 28 Mayıs sabah 6 ve akşam 11'de denedik. 29 Mayıs akşam da denedik ve tuttu canım. Bir şeye dikkat etmedim açıkçası normal hayatıma devam ettim :) 7 Haziran'da değerim 5 çıktı negatif diye düşündüm 9 Haziran'da 28.74 çıktı sonra katlandı :)

dimi umitlenmeyim daha cnm..
aynen bana da bugun adet agrisi gibi bi agri girdi cnm
bat normalde 24 ekim benim daha
ama igneden sonra 14 gun gecince test yaoabiliyoruz ignedeki hsg hormonu etkisizlesiyo
cnm bana klomen + catlatma fayda etmedj
bende prolaktin ( süt hormonu ) yuksek cikti doktor dostinex verdi dusurdu 36dan 24 e dustu.sonra yumurta gelistirme ignesi verdi 6 gun her gun gittim vuruldum sonra ardindan catlatma ignemi oldum
bi de benim onceki ignemde hic bi etki belirti yoktu cnm ilk kez boyle belirtiler yasadim

masallah cnm Allah anali babali buyutsun bebegini
cnm bisey sormak istiyorum
catlatma ignenden sonra sende kasik agrilari igne batmlari olmusmuydu
kendinden fark ettigin degisik bi bekirti varmiydi

Klomen hiç kullanmadın mı ?? Bide yumurtaların kaç mm di

Klomen hiç kullanmadın mı ?? Bide yumurtaların kaç mm di
su an 4 yumurtam var ama kac mm hic biomiyorum doktor da bisey demedi benim de hic aklima gelmedi sormak
zatem benim doktorun agzindan kerpetenle laf aliyorum cnm
o anda aklima ne gelirse onu soruyorum
klomen kullanmistim ama fayda etmemisti cnm bu sefer yumurta geliştirme ignesi verdi ardindan catlatma ve bekliyorum bakalim

Rabbim enmeklerimizi Boşa çıkarmasın inşallah hepimiz iyi haberler alırız bu ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…