çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar

masallah cnm Allah anali babali buyutsun bebegini
cnm bisey sormak istiyorum
catlatma ignenden sonra sende kasik agrilari igne batmlari olmusmuydu
kendinden fark ettigin degisik bi bekirti varmiydi
Allah razı olsun canım. Normalde ilaç kullanmadan önce yumurtladığımı hissederdim ama bende iğne hiçbir belirti vermedi. Yumurtanın çatladığını bile hissetmedim. Kasıklarımda ağrı oldu ama batma şeklinde değil de kramp gibiydi. En büyük belirtim iğneden 9 gün sonra yoğurttan tiksinmekti

10.gün ayın 3.de oldum ben

valla beni mahvetti hem kabız da yaptı anlamadım ki bende..
aaa ayni gun sayilir bende 4 unde oldum sali gunune denk geldi
beni kabiz yapmadı cnm bende gaz yapti bende anlayamadm usutmustum bi de griptim hem de sanki adet olacakmis gibi agrim cok olmustu

hadi ya enterasanmjs cnm :)
anlik bi tiksinmemiydi yoksa tamamen agzina surmedin mi o gundem beri hic
bende hic oyle biseh olmadi masallah herseyi löp löp goturuyorum :)

hayırlı olsun canm darısı bize inşallah

hayırlı sonuçlarını alrıız inşallah canm.iğneden sonra hiç çatlama belirtn oldumu
Amin inşallah pazartesi akşam 8:30 da iğne Yaptım Hesaplarıma göre Çarşamba sabah çatlayacaktı o gün öğleden önce kasıklarım batma gibi çok ağrıdı birazcık da Sıvı akıntım oldu o kadar..Sen ne alemdesin

BENM ÇOK AZ AKINTM VARDI BEN ÇARŞAMBA SABAH 9 GBİ OLDUM. DÜN ÇOK HAFİF Bİ SANCIM OLDU AMA SANMIORUM ONUN OLUĞUNU ÇOK AZDI

BENM ÇOK AZ AKINTM VARDI BEN ÇARŞAMBA SABAH 9 GBİ OLDUM. DÜN ÇOK HAFİF Bİ SANCIM OLDU AMA SANMIORUM ONUN OLUĞUNU ÇOK AZDI
senin dün öğleden sonra çatlaması lazımdı..peki senin rahatsızlığın ne ? doktor sadece iğne mi verdi öncesinde klomen falan kullandın mı

PKO BAŞLANGICI DEMİŞTİ DOKTOR Bİ ARA SONRA DEMEDİ BİŞE. GEÇEN AY 6 CM KİSTİM VARDI ATTIM ONU ÇOK ŞÜKÜR BU AYDA İĞNE OLDUM İŞTE

hadi ya enterasanmjs cnm :)
anlik bi tiksinmemiydi yoksa tamamen agzina surmedin mi o gundem beri hic
bende hic oyle biseh olmadi masallah herseyi löp löp goturuyorum :)
16 hafta bitene kadar süt ürünlerini hiç yiyemedim içemedim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…