10.gün ayın 3.de oldum benamin inşallah senin catlatma ignenden kacinci gunun cnm
valla beni mahvetti hem kabız da yaptı anlamadım ki bende..cnm sende catlatma ignesi gaz yaptı mi oeki afedersin
Allah razı olsun canım. Normalde ilaç kullanmadan önce yumurtladığımı hissederdim ama bende iğne hiçbir belirti vermedi. Yumurtanın çatladığını bile hissetmedim. Kasıklarımda ağrı oldu ama batma şeklinde değil de kramp gibiydi. En büyük belirtim iğneden 9 gün sonra yoğurttan tiksinmektimasallah cnm Allah anali babali buyutsun bebegini
cnm bisey sormak istiyorum
catlatma ignenden sonra sende kasik agrilari igne batmlari olmusmuydu
kendinden fark ettigin degisik bi bekirti varmiydi
aaa ayni gun sayilir bende 4 unde oldum sali gunune denk geldi10.gün ayın 3.de oldum ben
valla beni mahvetti hem kabız da yaptı anlamadım ki bende..
hadi ya enterasanmjs cnm :)Allah razı olsun canım. Normalde ilaç kullanmadan önce yumurtladığımı hissederdim ama bende iğne hiçbir belirti vermedi. Yumurtanın çatladığını bile hissetmedim. Kasıklarımda ağrı oldu ama batma şeklinde değil de kramp gibiydi. En büyük belirtim iğneden 9 gün sonra yoğurttan tiksinmekti
ne zaman test yapcan canmKan testinde çıkar canım benim bugün 10.günüm
canım doktor kontrolünde kullanman Lazım Bazen kist bile yapabiliyor
hayırlı olsun canm darısı bize inşallah27 Mayıs sabah 7'de iğne oldum 28 Mayıs sabah 6 ve akşam 11'de denedik. 29 Mayıs akşam da denedik ve tuttu canım. Bir şeye dikkat etmedim açıkçası normal hayatıma devam ettim :) 7 Haziran'da değerim 5 çıktı negatif diye düşündüm 9 Haziran'da 28.74 çıktı sonra katlandı :)
bende kabız oldum demekki iğneden10.gün ayın 3.de oldum ben
valla beni mahvetti hem kabız da yaptı anlamadım ki bende..
yapmıcam çünkü adet belirtilerim var gibine zaman test yapcan canm
BUGÜN 11.GÜNMÜyapmıcam çünkü adet belirtilerim var gibinegatif çıkarsa bu sefer niye olmuyor diye iyice kötü olurum
evet canım 3,de olmuştumBUGÜN 11.GÜNMÜ
hayırlı sonuçlarını alrıız inşallah canm.iğneden sonra hiç çatlama belirtn oldumuevet canım 3,de olmuştum
Amin inşallah pazartesi akşam 8:30 da iğne Yaptım Hesaplarıma göre Çarşamba sabah çatlayacaktı o gün öğleden önce kasıklarım batma gibi çok ağrıdı birazcık da Sıvı akıntım oldu o kadar..Sen ne alemdesinhayırlı sonuçlarını alrıız inşallah canm.iğneden sonra hiç çatlama belirtn oldumu
BENM ÇOK AZ AKINTM VARDI BEN ÇARŞAMBA SABAH 9 GBİ OLDUM. DÜN ÇOK HAFİF Bİ SANCIM OLDU AMA SANMIORUM ONUN OLUĞUNU ÇOK AZDIAmin inşallah pazartesi akşam 8:30 da iğne Yaptım Hesaplarıma göre Çarşamba sabah çatlayacaktı o gün öğleden önce kasıklarım batma gibi çok ağrıdı birazcık da Sıvı akıntım oldu o kadar..Sen ne alemdesin
senin dün öğleden sonra çatlaması lazımdı..peki senin rahatsızlığın ne ? doktor sadece iğne mi verdi öncesinde klomen falan kullandın mıBENM ÇOK AZ AKINTM VARDI BEN ÇARŞAMBA SABAH 9 GBİ OLDUM. DÜN ÇOK HAFİF Bİ SANCIM OLDU AMA SANMIORUM ONUN OLUĞUNU ÇOK AZDI
benimde yumurta tembelliği var bir de pko var küçük kistler oluşuyor adetle kendini atıyor sonraKLOMEN KULLANDIM. YUMURTA TEMBELLİĞİ VARDI. BU İLK İĞNEM KLOMENLE KULLANDIM
Hayırlısı inşallah Rabbim hayırlı haberler nasip etsinPKO BAŞLANGICI DEMİŞTİ DOKTOR Bİ ARA SONRA DEMEDİ BİŞE. GEÇEN AY 6 CM KİSTİM VARDI ATTIM ONU ÇOK ŞÜKÜR BU AYDA İĞNE OLDUM İŞTE
Amin canım inşallah.hayırlı olsun canm darısı bize inşallah
16 hafta bitene kadar süt ürünlerini hiç yiyemedim içemedim canım :)hadi ya enterasanmjs cnm :)
anlik bi tiksinmemiydi yoksa tamamen agzina surmedin mi o gundem beri hic
bende hic oyle biseh olmadi masallah herseyi löp löp goturuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?