catlatma ignesi olanlar buraya lütfenn!!!

Yaa kızlar yumurtlama takibi,için adetin kaçıncı gunu gidiyosunuz. Lutfen yardımcı olunnn.bu ay yumurtlama takibine gitmek istiyyorummm

merhaba aşılama olup hamile kalan varmı lütfen cvp verin

Evet şu an iğne oluyorum pazartesi çatlatma iğnesi yapılacak ndn bilmiyorum ama hiç umudum yok ilk aşılamada ham,le kalan kimse yok

Evet şu an iğne oluyorum pazartesi çatlatma iğnesi yapılacak ndn bilmiyorum ama hiç umudum yok ilk aşılamada ham,le kalan kimse yok
Allahim dediginden öte bişey yok belkide nasip eder Rabbim umudunu kaybetme insallah hayirli saglikli bi evlat nasip eder

Amin ama ne bileyim ya çok umutsuzum hiç inanasım gelmiyor

Bnmde bugn 14. Gunum silik cizgi hmn cikti. Etkisi kalmismidir ignenin kan v3rdm bugn sonucu bekliorm.adet olacakmsm gibi belirtilerim vr sizlerde nasil oldu

Bnmde bugn 14. Gunum silik cizgi hmn cikti. Etkisi kalmismidir ignenin kan v3rdm bugn sonucu bekliorm.adet olacakmsm gibi belirtilerim vr sizlerde nasil oldu
Benim ikinci çizgi hic cikmamisti zaten tutmamis hasta oldum ama hastalik agrilari hamilelik agrilarinada benziyo onlarla kiyaslama en doğru sonuç kan testi olacaktir ne zaman alcaksin sonucunu inşallah Rabbim nasip etmiştir

Yarn lvm ins. Ignenin etkisinin gectigini umit ediorm bakalm az kaldi
10 günden sonra etkisi geçiyor diye biliyorum. ben igneden sonra 10 . gununde denedim tek cizgi çıktı hakkinda hayirlisi olsun insallah haber verirsin yarin

bende yaptım 5. gün çift çizgi çıktı iğnedenmiş demek herkes temi oluyo sizin de bel,niz ağırıyormu belim kıpacak ve tek taraflı sağ tarafta kasığım her hareket ettiğimde kasığım çatlayacak

Bende dün çatlatma ignemi yaptım inşallah hepimiz cabalarimizin sonucunu alırız benim şimdiden kasiklarim agriyo anormal mi bu durum bide progestana kullanan varmı varsa nasıl kullandiniz

aman aman hiç sorma o çatlatma iğnesi neler yapıyo insana

merhaba arkadaslar bu gun 15. gunum igneden sonra adet agrisi gibi agrilarim vardi iki gundur simdide sadece peceteye gelen acik üembe bi kanamam oldu insallah devami gelmez

merhaba arkadaslar bu gun 15. gunum igneden sonra adet agrisi gibi agrilarim vardi iki gundur simdide sadece peceteye gelen acik üembe bi kanamam oldu insallah devami gelmez
Insallah canim test yapmadinmi yada yaptirmadinmi belli olur artık

Insallah canim test yapmadinmi yada yaptirmadinmi belli olur artık
canim gunaydin hala gelen giden yok dun iki kere oldu ara ara bu gune kadar bi sey yok test 13. gunde yapmistim negatifti tekrar yapmaya cesaretim yok

brnimde bugun 13 gunum test yaptim dayanamadim.negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…