catlatma ignesi olanlar buraya lütfenn!!!

zeyna87 zeyna87 Günaydın canım nobetteydim çok bakamadım dün idrar testi yaptım yani 17, gün ikinci çizgi silik çıktı sonea kanda baktırdim beta hcg 37, 02 çıktı yani pozitif :) iki gun sonra tekrar edeceğim testi inşallah yukselir

zeyna87 zeyna87 Günaydın canım nobetteydim çok bakamadım dün idrar testi yaptım yani 17, gün ikinci çizgi silik çıktı sonea kanda baktırdim beta hcg 37, 02 çıktı yani pozitif :) iki gun sonra tekrar edeceğim testi inşallah yukselir
ayy ne guzrl cnm ya.brnde bugun kanda baktirsam mi diye dusunuyorum.

Canim ne yaptin b8 haber varmi
merhaba kizlar evet haber var pozitif onuc Allah"in izniyle ama doktora gitmedim nisanin basinda gidecegim ilk beta hcg 37.2 cikti bir gun sonra tekrar baktim 70.02 geldi sukur Allah hepinize nasip etsin insallah

merhaba kizlar evet haber var pozitif onuc Allah"in izniyle ama doktora gitmedim nisanin basinda gidecegim ilk beta hcg 37.2 cikti bir gun sonra tekrar baktim 70.02 geldi sukur Allah hepinize nasip etsin insallah
Cok sevindim canim Rabbim sorunsuz hamilelik ve Doğum nasip etsin insallah. Darısı tüm isteyenlere :)

Cok sevindim canim Rabbim sorunsuz hamilelik ve Doğum nasip etsin insallah. Darısı tüm isteyenlere :)
tesekkur ederim insallh canim darisi isteyen herkese insallah:KK68:

canim baktirdinmi kan tahlili insallah hayirli sonuc almissindir
yok cnm sonuc olumsuz.dun agdet oldum.ama doktora sotmayi unuttum agdet olduktan sonra tekrar klomrn icip catlatma ignesimi yapicaz diye.bilen varmi .yoksa direk catlatma ignesimi vurulcam

canim klomen kullanman gerekir ama sen genede ulasma sansin varsa doktoruna bi danis adetin kacinci gunu baslayacaksin kac tane baslayacaksin

benimde 12. gündü aşılamanın sabah pembe akıntı geldi akşam yine geldi gece adet oldum çok kötüyüm

Merhaba arkadaşlar benim gebelik galiba kimyasal bu gün beta hcg 46, 03 geldi iki gün önce 70 di

ben kendimi ümitlendirdim idrar testi yapmadım 19.günün akşamında adet oldum :( çöktüm resmen gözlerim hala şiş ağlamaktan rabbim sabır versn bzlere ne kadar sabırsızız bnm 3. çatlatma iğnemdi :( acaba hsg (rahim filmi) mi çektirsem :110::KK1::KK43::mad:

Back
X