- 15 Mart 2015
- 20
- 4
- 3
- 37
gecen ay 17 agdet olmustum buay daha oadim.catlatma ignesinin 15 gunu.bakalimbrnimde bugun 13 gunum test yaptim dayanamadim.negatifti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecen ay 17 agdet olmustum buay daha oadim.catlatma ignesinin 15 gunu.bakalimbrnimde bugun 13 gunum test yaptim dayanamadim.negatifti
canim senin sonuc ne oldumerhaba arkadaslar bu gun 15. gunum igneden sonra adet agrisi gibi agrilarim vardi iki gundur simdide sadece peceteye gelen acik üembe bi kanamam oldu insallah devami gelmez![]()
ayy ne guzrl cnm ya.brnde bugun kanda baktirsam mi diye dusunuyorum.zeyna87 Günaydın canım nobetteydim çok bakamadım dün idrar testi yaptım yani 17, gün ikinci çizgi silik çıktı sonea kanda baktırdim beta hcg 37, 02 çıktı yani pozitif :) iki gun sonra tekrar edeceğim testi inşallah yukselir
Canim ne yaptin b8 haber varmicanim gunaydin hala gelen giden yok dun iki kere oldu ara ara bu gune kadar bi sey yok test 13. gunde yapmistim negatifti tekrar yapmaya cesaretim yok
merhaba kizlar evet haber var pozitif onuc Allah"in izniyle ama doktora gitmedim nisanin basinda gidecegim ilk beta hcg 37.2 cikti bir gun sonra tekrar baktim 70.02 geldi sukur Allah hepinize nasip etsin insallahCanim ne yaptin b8 haber varmi
canim baktirdinmi kan tahlili insallah hayirli sonuc almissindirayy ne guzrl cnm ya.brnde bugun kanda baktirsam mi diye dusunuyorum.
Cok sevindim canim Rabbim sorunsuz hamilelik ve Doğum nasip etsin insallah. Darısı tüm isteyenlere :)merhaba kizlar evet haber var pozitif onuc Allah"in izniyle ama doktora gitmedim nisanin basinda gidecegim ilk beta hcg 37.2 cikti bir gun sonra tekrar baktim 70.02 geldi sukur Allah hepinize nasip etsin insallah
tesekkur ederim insallh canim darisi isteyen herkese insallahCok sevindim canim Rabbim sorunsuz hamilelik ve Doğum nasip etsin insallah. Darısı tüm isteyenlere :)
yok cnm sonuc olumsuz.dun agdet oldum.ama doktora sotmayi unuttum agdet olduktan sonra tekrar klomrn icip catlatma ignesimi yapicaz diye.bilen varmi .yoksa direk catlatma ignesimi vurulcamcanim baktirdinmi kan tahlili insallah hayirli sonuc almissindir
Amintesekkur ederim insallh canim darisi isteyen herkese insallah![]()
Zor bi şey bende yaşadım ama sikma canini nasip değilmiş zamani var demekkibenimde 12. gündü aşılamanın sabah pembe akıntı geldi akşam yine geldi gece adet oldum çok kötüyüm
Adet oldun mu canımMerhaba arkadaşlar benim gebelik galiba kimyasal bu gün beta hcg 46, 03 geldi iki gün önce 70 di
Yok canım olmadım="N04, post: 40089115, member: 664370"]Adet oldun mu canım
bende 13. günümde adet oldumYok canım olmadım