Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok doğru dediğin canım en azından sağlıklı döngümüz. Doktor neden duphaston vermisti?
döllenme olduğu anda rahim duvarini desteklemek icin takviye olarak canim tutunmanin daha saglikli olmasi icin..rahim kalinligim icin ultrasonda cok guzel gebelige uygun demisti her gittigimde kontrol ediyordu ama bunu da takviye amacli verdi..

döllenme olduğu anda rahim duvarini desteklemek icin takviye olarak canim tutunmanin daha saglikli olmasi icin..rahim kalinligim icin ultrasonda cok guzel gebelige uygun demisti her gittigimde kontrol ediyordu ama bunu da takviye amacli verdi..
Anladım canım
Bana hiç bahsetmedi de doktor merak ettim
Hadi inşallah önümüzdeki ay

Aynen herkes aynısını söylüyor ama dediğin gibi insanın elinde olmuyor maalesef. Herseyin bir zamanı varmış demek ki bizim içinde zaman var diye kendimi motive etmeye çalışıyorum.

Ben 4 yıllık evliyim. Hiç korunmadik ama hiç tam anlamıyla tedavi için hastaneye gitmemiştim gectigimiz Kasım ayına kadar. 4 defa kimyasal gebelik geçirdim. Yapılan tahlillerde ne eşimde ne de ben de problem çıkmadı. Aşılama değil de Klomene başladım geçen ay olmadı bu ay tekrar klomenle denemeye devam.

Klomen n ise yariyor ki sizin amh degeriniz kacti

I ipti vrllardanbirben bogazim baya kotulesti acile gittim crp bakalim dedi bende hcg yi eklettim crp yukselmis hcg 0.200 malumun ilani
Geçmiş olsun canım. En azından rahat rahat gereken ilacı kullanabilirsin hastalığın için pozitif yönden bakalım. Belki yumurtaliklarda vs de bir iltihap varsa onu da kurutur hadi inşallah umutlar önümüzdeki aya

vrllardanbirben söküldün mü canım

Merhaba hanımlar, sizlere birşey danışmak istiyorum, ben 14. Mayısta çatlatma iğnesi yaptım. İğneden sonraki 14. Günde yani dün akşam test yaptım, sonuç negatif. Sizce test yapmak için erken miydi bat gününü beklemek gerekir mi? Bat: 31 Mayıs

Bizle ayni gun olmussun canim benimkide negatif bundan sonra zorr ama tabiki hocbisey imkansiz degil belki gec dollenme

Ben de 14ünde oldum bat yarın
Test yapmadım canım ama pozitife dönebilir belli olmaz belki geç döllenmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…