- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Ama erken yaptın testi
Ben su an negatif çıksa bile hamile olabilecegimizi düşünüyorum geç döllenme ile falan. Regl olmayı bekliyorum ben olmazsam haftaya haftasonuna doğru yapmayı planlıyorum
4 gün kaldı canımNe kadar kaldi normal gunune benim 6 gun kaldi
benimde son 2.. şu son günler o kadar ağır gidiyo ki hep uyumak ve zamanin hizli akmasini istiyorum.gecmiyor anam gecmiyor.4 gün kaldı canım
Senin yumurtalar kac mm.di igneyi vururken
Bu ay hiç beklentim olmadıbenimde son 2.. şu son günler o kadar ağır gidiyo ki hep uyumak ve zamanin hizli akmasini istiyorum.gecmiyor anam gecmiyor.
klomen kullandiğim icin adetim gecikince yapsam daha iyi diye dusundum bu ay.onceki aylar hep yapiodum erken erken de..ovu. testiyle takip ettigim icin..ama klomenle doktor birden fazla yumurta gelistigini soyledigi icin yapmiyorum.. ikiz gebeliklerde bile kesenin biri bikac gun geriden gelirmis ya hep.. 2 kez yumurtladiysam mesela erken yapip uzulmek istemiyorum varsa da. ama varsa da hissetmek istiyorum hissetmiyorum da.. zaten anneannemden dolayi stresli gunler gecirdim.vucudum ve pskilojim ambele oldu resmen.Ben test yaptirinca umudumu kestim iyi oldu öbür türlü dusunup duruyordum
bende randevu takvimine baktim ama dolu 1 haftadir..ayin 30 u ve 2 si arasina bakiyorum hep.devlete gittigim icin..devlette de bu sorun iste.bikac kez ozele gitmistim sonra devlette bi doktoru cok ovduler.simdi pesini brakmiyorum bazen randevum olsa da 1.5 saat bekliyorum devlette olunca.. en kotu sabah erken gidip sira alcam napim..iyi doktora rastlamak sans. buldum pesindeyim isteBu ay hiç beklentim olmadı
Ben regl olacağımdan emin gibiyim bekliyorum hatta doktor randevumu bile aldım baksın kist olusmamissa tekrar femara kullanayim diye
Ben de devletten randevu aldım 15 gün öncedenbende randevu takvimine baktim ama dolu 1 haftadir..ayin 30 u ve 2 si arasina bakiyorum hep.devlete gittigim icin..devlette de bu sorun iste.bikac kez ozele gitmistim sonra devlette bi doktoru cok ovduler.simdi pesini brakmiyorum bazen randevum olsa da 1.5 saat bekliyorum devlette olunca.. en kotu sabah erken gidip sira alcam napim..iyi doktora rastlamak sans. buldum pesindeyim iste
ne güzel bir evladın var, Allah sana 2.yi ben gibi ilk kez bekleyenlere de evlat kokusunu tattirsin.. beklemek cok zor..hele ilkinde siddetle yasamak istedigin bi duyguyu beklemek daha da zor.bi de dusunuyorum diyorumki bi problemimiz yok böyle beklemek daha mi zor acaba.. ne biliyim mesela bikac hormon degerimde sknti olmus olsaydi bi sure onlarin duzelmesi icin tedavi gorseydim en azindan bundan dolayi olmuyor sabret derdim kendime..simdi sabredip dua ediyorum ama cevapsiz sorularim elle tutulur bisey bulamiyorum beynimin icinde.nasip zamani var ozaman diyorum ama insanoglu iste elle tutulur biseyler bulup uzerine gitmek istiyo..ki ben savasci bi kisiligimdir cabalarim istedigimi elde edene kadar yılmam of demem..ama ne icin cabaliyorum neden bukadar zor ve neden hep zor .. pandemide evlendim zar zor ayri sehirlerde yasiyoduk esimle sehirlerarasi yasakta ne gorusebildik ne hazirlik yapabildik tam 4 kere dugunumz ertelendi hayallerim kac kere yikildi hep sabir dedim.. sonra 9 senenin sonu da kavustik evlendik simdi bunun icin cabaliyoruz ama sebebim yok.. esimin dedigine artik inaniyorum.."biz neye hemen sahip olup kazandikki iliskimize dair bu zamana kadar bunun kolay olmasini bekliyosun.. bekliycez ve en guzel zamanda olucak her zamanki gibi"dedi bana daha cocuk istedigimizin 2.ayinda... uzerinden 1 sene geride kaldi ve artik inaniyorum...Ben de devletten randevu aldım 15 gün önceden
30unda muhtemelen regl olacağım en fazla 31inde 2sine randevu aldım bakalım hayırlısı
Ben de iğnenin etkisinde çok belirti yaşadım şu an bir şey yaşamıyorum.
Ama düşününce kızımda da aman aman belirti yaşamadım sadece kasık ağrım vardı
Canım benim; öyle düşünmeyin. Ne zaman nasip olacağı belli zaten. Biz bilmediğimiz için çabalıyoruzne güzel bir evladın var, Allah sana 2.yi ben gibi ilk kez bekleyenlere de evlat kokusunu tattirsin.. beklemek cok zor..hele ilkinde siddetle yasamak istedigin bi duyguyu beklemek daha da zor.bi de dusunuyorum diyorumki bi problemimiz yok böyle beklemek daha mi zor acaba.. ne biliyim mesela bikac hormon degerimde sknti olmus olsaydi bi sure onlarin duzelmesi icin tedavi gorseydim en azindan bundan dolayi olmuyor sabret derdim kendime..simdi sabredip dua ediyorum ama cevapsiz sorularim elle tutulur bisey bulamiyorum beynimin icinde.nasip zamani var ozaman diyorum ama insanoglu iste elle tutulur biseyler bulup uzerine gitmek istiyo..ki ben savasci bi kisiligimdir cabalarim istedigimi elde edene kadar yılmam of demem..ama ne icin cabaliyorum neden bukadar zor ve neden hep zor .. pandemide evlendim zar zor ayri sehirlerde yasiyoduk esimle sehirlerarasi yasakta ne gorusebildik ne hazirlik yapabildik tam 4 kere dugunumz ertelendi hayallerim kac kere yikildi hep sabir dedim.. sonra 9 senenin sonu da kavustik evlendik simdi bunun icin cabaliyoruz ama sebebim yok.. esimin dedigine artik inaniyorum.."biz neye hemen sahip olup kazandikki iliskimize dair bu zamana kadar bunun kolay olmasini bekliyosun.. bekliycez ve en guzel zamanda olucak her zamanki gibi"dedi bana daha cocuk istedigimizin 2.ayinda... uzerinden 1 sene geride kaldi ve artik inaniyorum...
Bazen hicbir sebebin olmamasi bile sukur sebebi inan o zaman umut her zaman var drmektir.bebim teyzemin esinin canli spermi yoktu doktorlar mucize bile degil dedi.senin durumunda bir suru insan var insallah birgun olacak,vakti zamani gelmemis.Allah biseyi ne kadar gec verirse o kadar guzel verir derler...ne güzel bir evladın var, Allah sana 2.yi ben gibi ilk kez bekleyenlere de evlat kokusunu tattirsin.. beklemek cok zor..hele ilkinde siddetle yasamak istedigin bi duyguyu beklemek daha da zor.bi de dusunuyorum diyorumki bi problemimiz yok böyle beklemek daha mi zor acaba.. ne biliyim mesela bikac hormon degerimde sknti olmus olsaydi bi sure onlarin duzelmesi icin tedavi gorseydim en azindan bundan dolayi olmuyor sabret derdim kendime..simdi sabredip dua ediyorum ama cevapsiz sorularim elle tutulur bisey bulamiyorum beynimin icinde.nasip zamani var ozaman diyorum ama insanoglu iste elle tutulur biseyler bulup uzerine gitmek istiyo..ki ben savasci bi kisiligimdir cabalarim istedigimi elde edene kadar yılmam of demem..ama ne icin cabaliyorum neden bukadar zor ve neden hep zor .. pandemide evlendim zar zor ayri sehirlerde yasiyoduk esimle sehirlerarasi yasakta ne gorusebildik ne hazirlik yapabildik tam 4 kere dugunumz ertelendi hayallerim kac kere yikildi hep sabir dedim.. sonra 9 senenin sonu da kavustik evlendik simdi bunun icin cabaliyoruz ama sebebim yok.. esimin dedigine artik inaniyorum.."biz neye hemen sahip olup kazandikki iliskimize dair bu zamana kadar bunun kolay olmasini bekliyosun.. bekliycez ve en guzel zamanda olucak her zamanki gibi"dedi bana daha cocuk istedigimizin 2.ayinda... uzerinden 1 sene geride kaldi ve artik inaniyorum...
inşallah canım.. inşallahBazen hicbir sebebin olmamasi bile sukur sebebi inan o zaman umut her zaman var drmektir.bebim teyzemin esinin canli spermi yoktu doktorlar mucize bile degil dedi.senin durumunda bir suru insan var insallah birgun olacak,vakti zamani gelmemis.Allah biseyi ne kadar gec verirse o kadar guzel verir derler...
farkındayım canım benim.. kaderimizde varolan hicbir detayi one cekemeyiz.. icim daraldikca oyle dusunuyorum.. erken niyetlenmemis olsak belki daha cabuk kavusurduk .. bizim sinavimiz da beklemek beklemek beklemek.. ilişkimizin dinamiği artik.. kabullenmeliyim :)Canım benim; öyle düşünmeyin. Ne zaman nasip olacağı belli zaten. Biz bilmediğimiz için çabalıyoruz
Çabaladıkça da olmuyor. Ben açıkçası beynen düşünmeyi bıraktım bu işi. Çünkü görülen bir sorun yok bilemiyorum.
Şöyle düşünüyorum biz evlendikten 3 sene sonra çocuk istedik ve denedik öyle oldu. Eğer evlenir evlenmez isteseydik diyecektik ki 3 sene olmadı sonunda nasip oldu
Şimdi ben 2 senedir 2. Çocuğu istiyorum olmuyor belki 5 sene sonra olacak bilemiyorum belki hiç olmayacak...
Biz kadınlar biraz daha hirsliyiz sanırım. Başından bu aya kadar içimde ay yaş farkı açılmasın diye bir derdim vardı. Bu ay saldım Çünkü yapabileceğim bir şey yok ki.
Diyelim tüp bebek yaptırdim tutacağı kesin değil. Hamile kalsam bile çocuğun doğacağını bilemem
Tamamen saldım bu ay ha doktor bu işin uzmanı femara çatlatma deneyelim dedi denedik olursa olur olmazsa da ben gezerim tozarim kitap okurum vs vs
Ben kendimi kastikca bir şey değişmiyor. Teyzem 16 sene tüp bebek denedi
Son embriyosu düşük kalitedeydi bu da tutmazsa başka yumurta kalmamıştı ama o tuttu ve doğdu. Kısmet işte.
Olursa çok mutlu olurum, olmazsa üzülmem. Allah var olan sevdiklerimize sağlık versin diyorum
Evet ben anne oldum; hiç çocuğum olmasa bu süreç belki daha farklı işlerdi ruhen de. Fakat su an sen daha özgürsün çocuğum olmasa ben acayip kafa dagitirdimŞimdi sürekli benim ne zaman kardeşim olur anne diyor kızım ben unutmak istesem de unutamıyorum
Ve o sordukca bir gün hamile kaldığımda artık çok geç olursa hevesi bitmiş olursa diye düşünüyorum. Amaaan analık ana olmadan bile zor yavrum
Kocanla bu günlerin tadını çıkarın bol bol
Hadi inşallah hamilesindir bebis yer yapmak için yapıyordurBenimde cok akintimbelimin agrisi hic gecmiyor
Bizim de büyük konuşmakfarkındayım canım benim.. kaderimizde varolan hicbir detayi one cekemeyiz.. icim daraldikca oyle dusunuyorum.. erken niyetlenmemis olsak belki daha cabuk kavusurduk .. bizim sinavimiz da beklemek beklemek beklemek.. ilişkimizin dinamiği artik.. kabullenmeliyim :)
benim hafif beyaz akinti var.kupkuruydum duphastonla.. dun icmedim gece ya.. bugun hafif var beyazBenimde cok akintimbelimin agrisi hic gecmiyor
Beyaz akıntı hamilelik belirtisiymiş hadi inşallahbenim hafif beyaz akinti var.kupkuruydum duphastonla.. dun icmedim gece ya.. bugun hafif var beyaz
adetten once de oluyo ama bende beyaz losyon kivaminda akinti.. anca lekelenme olsa dusunurum acabaa mi diye.. birimizden biri pozitif sonuc alsa bari ya..Beyaz akıntı hamilelik belirtisiymiş hadi inşallah
Benim normalde de akıntım boldur ama reglden önce birden şaldır şuldur oluyor 2 gün
Hepimiz alalım kuzum ya secmeyelimadetten once de oluyo ama bende beyaz losyon kivaminda akinti.. anca lekelenme olsa dusunurum acabaa mi diye.. birimizden biri pozitif sonuc alsa bari ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?