- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Sen alacaksinadetten once de oluyo ama bende beyaz losyon kivaminda akinti.. anca lekelenme olsa dusunurum acabaa mi diye.. birimizden biri pozitif sonuc alsa bari ya..
Gece gece başımıza iş çıkardınI iptivrllardanbirben size bisey soyliyim biyerde okudum kadin diyorduki soyle bi belirti var herkes bilmez gebe kalinca vajina mor bi renk alir yandaki parcalar damarlanir.ayip oldumu bilmem ama alin aynayi bakin diyordu
Gece gece başımıza iş çıkardın
Napcagimiz sence de çok belli değil mihadi simdi bu bilgiyle napiyosaniz yapin hahaha
keşke keşkee.. çin takvimine bakmistım ocak ayinda merak ya işte tutar tutmaz orasi Allahın işi..mayıs kız sonra haziranla beraber araliga kadar aralik ta da dahil olmak uzere erkek.. içimden bi ses ondan bu ay dene basla klomen ve çat ignesine dedi.. hayirli evlat olsun kizi erkegi yok ta.. bakalim kismet:)Sen alacaksin
I iptivrllardanbirben size bisey soyliyim biyerde okudum kadin diyorduki soyle bi belirti var herkes bilmez gebe kalinca vajina mor bi renk alir yandaki parcalar damarlanir.ayip oldumu bilmem ama alin aynayi bakin diyordu
az daha sabir diliyorum kendime..igneden sonraki 14,catlamadan sonraki 13 oluyor.. garanti olsun diye sayabildigim kadar geriden sayiyorum.
ama canıma yetti o ayri
Gelmedi kuzum bat 30-31 Mayıs
Benimde belirtiler gelip gidiyor saka yapiyorB beliselivrllardanbirben bana regl belirtileri gelmeye başladı ya ben olurum pazartesi salı gibi en geç o yüzden şu an pek bi beklentim yok
Akıntım beyazdan seffafa döndü tekrar ben genelde bu akıntıdan sonra regl oluyorumBenimde belirtiler gelip gidiyor saka yapiyor
e silik çizgi varEki Görüntüle 3074339
Iste son durum
Ee iste gecendede boyle cikyi test verdim 1.73 cikti buda ayni test farkli acie silik çizgi var
canım var sende bence.. yarin da yap p.tesi kan ver sen yine silik çıkarsa.. bat yarin miydi senin deEe iste gecendede boyle cikyi test verdim 1.73 cikti buda ayni test farkli aci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?