- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Bat 2 haziran bugunde cok hastayim gece bogazim falan agridi basim agriyor su ancanım var sende bence.. yarin da yap p.tesi kan ver sen yine silik çıkarsa.. bat yarin miydi senin de
Bat 2 haziran bugunde cok hastayim gece bogazim falan agridi basim agriyor su an
hadi hayırlı haberlere inşallah canım..Bat 2 haziran bugunde cok hastayim gece bogazim falan agridi basim agriyor su an
E silik çizgi var burda?Eki Görüntüle 3074339
Iste son durum
Canım burda varEe iste gecendede boyle cikyi test verdim 1.73 cikti buda ayni test farkli aci
Haberleselim kuzum bakalım biraz acele ediyorsun benceBen elendim.erken gebelik testi de yaptim baska marka normal testte yaptim cizgi filan yok.bir an once regl olurumda kurtulurum artik psikolojim alt ust oldu
Benim normalde bat.im pazartesi akşamıbenim de bu gece 21:00 çatlama saatinin tam 14.günü olucak.. yarın akşama kadar olmazsam salı günü test yaparım artık.. regl bu şaşar beşer
ignenin kacinci gunu senin ..Benim normalde bat.im pazartesi akşamı
Ben de olmazsam çarşamba yapmayı düşünüyorum
15 oldu canımignenin kacinci gunu senin ..
dogru senle ayni gun vurulmustuk kafam dalgin ki unuttum..ozaman catlamadan itibaren sayarsan seninde 14.. benimde beklenen 28,29 mayis yani bazen 27 gun bazen 28 gun oluyo döngüm ama çatlama ignesinden itibaren saglikli bi catlama olunca net 14 gun sonraymis ya adet.oyuzden bugun bekliyorum..15 oldu canım
14 mayısta akşam 16da yapmıştım
Bakalım kuzum carsamba gününe kadar akla kara belli olur muhtemelendogru senle ayni gun vurulmustuk kafam dalgin ki unuttum..ozaman catlamadan itibaren sayarsan seninde 14.. benimde beklenen 28,29 mayis yani bazen 27 gun bazen 28 gun oluyo döngüm ama çatlama ignesinden itibaren saglikli bi catlama olunca net 14 gun sonraymis ya adet.oyuzden bugun bekliyorum..
Kuzum inşallah önümüzdeki ay güzel haberi alacaksinben oldum kızlar.. eve geldim bir baktim minnak bir lekelenme..ama yarinki doktor randevumu iptal ettim.. ust uste ilac kullanmak istemiyorum esimle oyle karar verdik.. zaten okudugum kadariyla klomenin etkisi hemen gecen birsey degil.. bu ay da vucudunda kalanlarla akisinda denemeye karar verdik..yine regl olursam obur ay 2. klomene baslarim.. insallah sizlerden iyi haberler alirim
canım zaten döngü degisse de disardan gelen bir mudahale var oyuzden 14. günü net bi sekilde oluyosak, regl olmamiz uzucu ama sevindirici olan saglikli bir yumurtlamanin olmus oldugu aslinda.. kismet degilmis dicez daha uzun surebilir ya da kistlesmeden dolayi olmayabilirdim cok sukur ki oyle bi durum yasamadim.. onumuzdeki doneme hazirlanicaz artik.vrllardanbirben dediğin gibi tam catlatmanin 14. Günü regl oldun muhtemelen ben de bu gece olucam demek ki... benim bat yarın zaten
bu ay cok akintim olmadan regl oldum kuru bir baslangic oldu aslinda benim butun eski regllerime bakarak..onu da duphastona bagliyorumvrllardanbirben dediğin gibi tam catlatmanin 14. Günü regl oldun muhtemelen ben de bu gece olucam demek ki... benim bat yarın zaten
Son durumunuzu sorayim diye girdim cok sasirdim insallah onumuzdeki ay olur ne diyecegimi bilemedimben oldum kızlar.. eve geldim bir baktim minnak bir lekelenme..ama yarinki doktor randevumu iptal ettim.. ust uste ilac kullanmak istemiyorum esimle oyle karar verdik.. zaten okudugum kadariyla klomenin etkisi hemen gecen birsey degil.. bu ay da vucudunda kalanlarla akisinda denemeye karar verdik..yine regl olursam obur ay 2. klomene baslarim.. insallah sizlerden iyi haberler alirim
Çok doğru dediğin canım en azından sağlıklı döngümüz. Doktor neden duphaston vermisti?canım zaten döngü degisse de disardan gelen bir mudahale var oyuzden 14. günü net bi sekilde oluyosak, regl olmamiz uzucu ama sevindirici olan saglikli bir yumurtlamanin olmus oldugu aslinda.. kismet degilmis dicez daha uzun surebilir ya da kistlesmeden dolayi olmayabilirdim cok sukur ki oyle bi durum yasamadim.. onumuzdeki doneme hazirlanicaz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?