Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben elendim.erken gebelik testi de yaptim baska marka normal testte yaptim cizgi filan yok.bir an once regl olurumda kurtulurum artik psikolojim alt ust oldu

Ben elendim.erken gebelik testi de yaptim baska marka normal testte yaptim cizgi filan yok.bir an once regl olurumda kurtulurum artik psikolojim alt ust oldu
Haberleselim kuzum bakalım biraz acele ediyorsun bence

benim de bu gece 21:00 çatlama saatinin tam 14.günü olucak.. yarın akşama kadar olmazsam salı günü test yaparım artık.. regl bu şaşar beşer
Benim normalde bat.im pazartesi akşamı
Ben de olmazsam çarşamba yapmayı düşünüyorum

15 oldu canım
14 mayısta akşam 16da yapmıştım
dogru senle ayni gun vurulmustuk kafam dalgin ki unuttum..ozaman catlamadan itibaren sayarsan seninde 14.. benimde beklenen 28,29 mayis yani bazen 27 gun bazen 28 gun oluyo döngüm ama çatlama ignesinden itibaren saglikli bi catlama olunca net 14 gun sonraymis ya adet.oyuzden bugun bekliyorum..

Bakalım kuzum carsamba gününe kadar akla kara belli olur muhtemelen inşallah hamileyizdir benim regl belirtilerim başladı Bakalım

ben oldum kızlar.. eve geldim bir baktim minnak bir lekelenme..ama yarinki doktor randevumu iptal ettim.. ust uste ilac kullanmak istemiyorum esimle oyle karar verdik.. zaten okudugum kadariyla klomenin etkisi hemen gecen birsey degil.. bu ay da vucudunda kalanlarla akisinda denemeye karar verdik..yine regl olursam obur ay 2. klomene baslarim.. insallah sizlerden iyi haberler alirim

Kuzum inşallah önümüzdeki ay güzel haberi alacaksin
Benim sulu akıntım başladı en gec yarın akşama kadar regl olurum ben de
Hamilelik oluştuğunda krem gibi oluyor bende çünkü

vrllardanbirben dediğin gibi tam catlatmanin 14. Günü regl oldun muhtemelen ben de bu gece olucam demek ki... benim bat yarın zaten

vrllardanbirben dediğin gibi tam catlatmanin 14. Günü regl oldun muhtemelen ben de bu gece olucam demek ki... benim bat yarın zaten
canım zaten döngü degisse de disardan gelen bir mudahale var oyuzden 14. günü net bi sekilde oluyosak, regl olmamiz uzucu ama sevindirici olan saglikli bir yumurtlamanin olmus oldugu aslinda.. kismet degilmis dicez daha uzun surebilir ya da kistlesmeden dolayi olmayabilirdim cok sukur ki oyle bi durum yasamadim.. onumuzdeki doneme hazirlanicaz artik.

Son durumunuzu sorayim diye girdim cok sasirdim insallah onumuzdeki ay olur ne diyecegimi bilemedim

Çok doğru dediğin canım en azından sağlıklı döngümüz. Doktor neden duphaston vermisti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…