Çatlatma iğnesi olanlar..

sağol canm ya
iğneyi yapan kişi dik mi yatay mı diye tereddütt etti ben dik dediğim halde az yatay yaptı.ne bilim acaba farkeder mi ?bakalım sabak havuç suyu içtim.incir falan da yedim çatlamaya yardımcı olsun diye.allhım inşlh bana da bu ay verir

canım ya ebnim 36. saat sabahın 5 buçuğu ne kadar yatmam gerekir sence ?işe gidicem banyo da yapmam lazım

canım benim ayrıntılara takılıp kalma herşeyi allaha bırak rahat ol güzelim inan 13 mm yumurtayla hamile kalanı okumuştum imkansız gibi görünsede allah isterse herşey olur bol bol incir ye havuç ye hep dua edecem senin için unutma bebek alış verişine fikir danışacağız inşallah rabbim sanada bu güzel duyguyu yaşatır tatlım ben çıkıyorum acaip uyku bastırdı progestan verdi doktor düşüğe karşı korusun diye uyku yapıyor inan gözlerimi açamıyorum öpüyorum seni dualarımdasın dediğim gibi herşeyi unut en azından 1 hafta rahatlık çok önemli hoşçakal

canım ya ebnim 36. saat sabahın 5 buçuğu ne kadar yatmam gerekir sence ?işe gidicem banyo da yapmam lazım

canım okul işlerimi hallettim tam yatağa gidiyordum sana bakayım dedim canım normalde 20 dk yeter ondan sonra meni sıvılaşıyor ve dışarı çıkıyor 1 saat fazlasıyla yeter sen ona göre ayarla aslında banyo iyi değil o günlük yapmasan aslında olmuyor ama gelince duşunu alırsın çünkü sıcak spermi öldürüyor öptm by

--------------------------------------------------------------------------------

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

arkadaşlar umudunuzu katybetmeyin işlh sizlerde şişko hamişler olacaksınız.
başlığı görünce yazmak istedim

çatlatma iğnesini olduktan 72 saat sonra eşinizle ........ anlarsınızya birlikte olun ve
sakın kasıklarım ağrıyor, alt bölgem huzursuz diye ilişkiye girmemezlik yapmayın çünki
o ağrıların sebebi yumurtalar çatladığı için oluyor ve sakın bu dönemleri boş geçirmeyin.
dualarım hepinizle......

Merhaba Arkadaşlar ;

Klomen + çatlatma iğnesinden sonra bugün 18. günüm..
kasık ağrıları yumurtalıklarımda sancılar .. sol bacağımın ağrılar... Birde şu acaba olacakmı düşüncesi .. O kadar yoruldumki ..
1,5 seneyi aşkın çocuk için farklı farklı doktorlara gittim .. ama bu ilk çatlatma iğnem . .. Sizce kan testi olsam çıkarmı .. Yoksa daha beklemem mi lazım ..Bu arada pko hastasıyım en sonra 09/06/2012 de adet oldum ..
Bilgilerinizi bendn esirgemeyinz lütfen :)

ya bu ıggne nerden yapılıyor bıde ben 2 hafta once doktora gıttım bı kadın genc vardı catlama ıgnesı oldum karnım sıstı 3 gundur hastanede kalıyorum dedı korkuttu benı bnm gcn ay yumurtlmm ol mamıs banada ıgne derse korkuorum bısey olursa dıe warmı ble bısey gercekten ya

ben de bu ayın 24 ünde çatlatma iğnesi vuruldum.ama 36 saat sonra ilişkide bulunamadım.sanırım 60. saate denk geldi.böyle bi durumda gebe kalmak imkansız mı(

Iyi aksamlar hanimlar 25 ocakta catlatma ignesi vuruldum bugum 17. Gunum. Ayin 8nde idrar testi yaptim iki cizgi cikti ama hafif lekeler goruyorum ara ara da olsa

Eklentiler

• IMG-20160208-WA0000.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 402
Catlatma ignesi oldum bugùn adet gùnùm hala olmadim akintim da yok ins hamileymdir dua edin hayirlisiyla olsun

Catlatma ignesini 13 gun olali oldu vurali 3 gundur adet olmadim test yaptim tek cizgi cikti acaba erken mi

Bende catlatma ignesi oldum 14 gun oldu olali 3 gundur gunum geciyor hala adet olmadim bel ageim var bazen kasik agrilarim var test e bisey cikmadi tek cizgi

merhaba bende 9 haziranda regli oldum 23 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 20. günüm regli olmadım kasık ağrım var geçen hafta kan testi verdim 2.30 çıktı (hamilelik yok) geç döllenme vs olabilir mi test için biraz daha mı beklemeliyim. Teşekkürler

Merhaba hamile misiniz tedavi ne şekilde devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…