olur ama şimdi çıkıyorum eşim geldi yemek yiyeceğiz hoşçakal
canm naptın dr ye gittin mi?
hasankeyf hayırlı olsun sende pkomu vardı?
kızlar yukarıda da dediğim gibi dr den geldim.kist olşmamış.serephone verdi 5. günü başlıcam ayın 31 inde kontrole gideceğim .bakalım bu ay olacak mı?kesinlikle iğnden 18 güne kadar gebelik testi yapmıcam .
yok canım yumurta oluşuyor ama büyümüyordu 13mm kalıyordu
canım gittim değerim 202 çıktı hamileyimmmm çok tuhaf bir duygu rabbim sanada yaşatsın
benim ikiz olabilirmiş
Canım bende 27 sinde klomene başlayacağım 4 Ocak yumurtalarım kontrol edilecek.. Yani Ocak ayında sana yoldaş olurum :))
Yaaa canım topiclerde takip ettim yazdıklarını hep... Benimde yumurtam geçen ay 13,5 da kaldı ve yok oldu çatlamadan..benimkilerde büyümüyor.ama polikistik görüntü de var yumurtalıklarımda ama hiç gecikmem olmazdı.
Umarım sonum da sana benzer ve ilk denemede tutar. Hemde ikiz olabilirmişşş süper valla. Darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına
shuraa cevabın için çok teşekkürler canım ozaman ben gün aşırı çalışmalara devam edeyim bırakmayı düşünüyodum.önümüzdeki ay çatlatma iğnelerinede başlıycam ama kist varsa o dediğin çayı içmeye başlıycam canım .doktor iltihap kist yok demişti ama bu ay klomeni kullandıktan sonra bakmadı hiç oyuzden tedirginim biraz
hemşerimm çok tebrikk ederimm çokk sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?