Çatlatma iğnesi olanlar..

Canım bende 27 sinde klomene başlayacağım 4 Ocak yumurtalarım kontrol edilecek.. Yani Ocak ayında sana yoldaş olurum :))

yok canım yumurta oluşuyor ama büyümüyordu 13mm kalıyordu

Yaaa canım topiclerde takip ettim yazdıklarını hep... Benimde yumurtam geçen ay 13,5 da kaldı ve yok oldu çatlamadan..benimkilerde büyümüyor.ama polikistik görüntü de var yumurtalıklarımda ama hiç gecikmem olmazdı.
Umarım sonum da sana benzer ve ilk denemede tutar. Hemde ikiz olabilirmişşş süper valla. Darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına

tamam canım !!!!ben bugün başladım serephone ye .bakalım hayrlısı.kocişe de dün keçiboynuzu çayı yapmaya başladım.arı sütü polen bal karışımı ve de çakşır otuna da başlıcam.eşimde sorun yok ama ben gene de daha ii olsun istiyorum.geçen ay grip olmuştu çünkü.bu tip olasıklıklara karşı hazırlıklıyım.yarın da katı meyve presi alıp havuç suyu da içircem.
ben de aslan pençesi ve bal tarçın çörekotunu yapıyorum..delikafadulden

kıslar size bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim iki aydır sadece klomen kullanıyorum ve dün doktor geçen aykı gibi yıne yumurtlamamısın dedi.sol kasığım çok kötü ağrıyo acaba kist oluşmudur.yoksa klomen kasık ağrısı yapıyomu.moralim çok bozuk kıslar bide bugün 22 ci günüm acaba hala yumurtlama ihtimalim varmı

canım öncelikle moralini hiçbir zaman bozma.
kist oluşsaydı dr söylerdi sanırım.bu ihtimalle beraber yumurtlama ihtimalin de çok yüksek.sen çalışmalara deva et.
eğer adet görürsen adetle beraber aslan pençesi çayını gün aşırı içmeye başla.yumurtalıkta ki tüm iltihap kist için çok iyi
geçmiş olsun,güzel haberlerle karşılaşmak dileğiyle

shuraa cevabın için çok teşekkürler canım ozaman ben gün aşırı çalışmalara devam edeyim bırakmayı düşünüyodum.önümüzdeki ay çatlatma iğnelerinede başlıycam ama kist varsa o dediğin çayı içmeye başlıycam canım .doktor iltihap kist yok demişti ama bu ay klomeni kullandıktan sonra bakmadı hiç oyuzden tedirginim biraz

rica ederim.

hemşerimm çok tebrikk ederimm çokk sevindimm

allah razı olsun rabbim sanada nasip etsin nasıl çalışmalar bitti mi benimde sadece yumurtlama günü ertesi günü ve 2 gün sonrası olmak üzere 3 kez ilişki olmuştu yooooooooooo aslında çok keyifliyim öylesinede yazmadım halen alışmaya çalışıyorum hamiş olduğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…