Çatlatma iğnesi olanlar..

napim cicim çakşır makşır ne varsa arştıyorum anacımmmmm !!!!!!önümüzde ki ay sana katılcam bebek eşyaları bakıcaz

napim cicim çakşır makşır ne varsa arştıyorum anacımmmmm !!!!!!önümüzde ki ay sana katılcam bebek eşyaları bakıcaz

inşallah canım inşallah dua edecem senin için benim fırlama halen yatağını hazırlıyor heralde bugün kasık ağrım beni çok rahatsız etti gerçi şimdi rahatım bakalım hayırlısı

slm arkadaşlar bende dün saat 15:30 da çatlatma iğnemi oldum işallah bebişim bu ay gelir ve 3senelik hasretimiz sona erer siz iğneyi nereden yapıldınız

slm arkadaşlar bende dün saat 15:30 da çatlatma iğnemi oldum işallah bebişim bu ay gelir ve 3senelik hasretimiz sona erer siz iğneyi nereden yapıldınız

PRENSES öncelikle hayırlı olsun ve allah tamamına erdirsin.
ben karından vuruldum ve yumurtalarım çatlamıştı.ovitrelle vuruldum ben.

arkadaşım geçen c.tesi bende klomenden sonra doktora gittim ilk doktor yumurta görünmüyor dedi moralim bozuldu tabi. başka doktora gittim 14 mm ve 17 mm olmak üzere iki yumurta var dedi aynı gün oluyor bunlar.. doktorlarda yanılabiliyor unutma

canım benim doktor klomenden hemen sonra çağırmamıştı 21 ci günümde gittim kan tahlili verdim ondan baktı yumurtlama olmamıs dedi yınede rabbimin dediği olur hayırlısı

kızlar çatlatma iğnesini vurulduktan sonra ağrınız oldumu bide hasankeyfcim senin ne gibi belirtilerin oldu hemen ortaya çıktımı belirtiler

ya kızlar geçen ay çatlatma iğnesinden sonra 2 gün kasık ağrısı çektim ve yumurtam da çatlamıştı.dün iğneyi vuruldum ama bu sefer hiç ağrım yok.2 tane yumurtam var biri 17 mm biri 18 mm.sizce çatlamadı mı dr akşam üzeri vurul dedi.acaba 1 gün daha beklesemiydim ? offf acaip kafama taktım neden kasıklarım ağrımıyor.iğneyi yapanda dik yapmadı yatay yaptı acaba işe yaramadı mı ya

merhaba canım yoktun kaç gündür hayırlı olsun yeni tedavin bu kadar sıkıntı yapma illaki ağrı olacak diye bişey yok ama ertesi gün vurulsan daha iyi olurdu 1mm daha büyür 17 mm 18 olurdu 18 mm de 19 hayırlısı benimde 2 yumurtam vardı 17mm ve 19 mm 1 gün sonra vuruldum 18-20mm oldu merak etme çatlar pozizif ol allaha dua et allah isterse herşey olur

off ne bilim ben de tereddüt ettim ama dr ne dediyse onu yapim sonra kendimi suçlarım diye.10 buçuk ibiydi.akşam 6 buçukta vuruldum.sen,n ikiz mi belli oldu mu

off ne bilim ben de tereddüt ettim ama dr ne dediyse onu yapim sonra kendimi suçlarım diye.10 buçuk ibiydi.akşam 6 buçukta vuruldum.sen,n ikiz mi belli oldu mu

canım benim stres yok sakin ol 18 mm olması çatlaması için yeterli zaten rahat ol çatlamaması için bir neden yok psikolojini bozma bu dönemler çok önemli allahın izniyle olacak ben inanıyorun sende inan ve sırtını allaha daya yumurtaya can veren rabbim inşallah senin rahminede 1 can yerleştirir doktorun dediğini yapmakla iyi yapmışsın doktordan iyi bilemeyiz hem ben ağrısı olmayan çok kişiyi okudum yok güzelim daha belli değil 2 hafta sonra gidecem o zaman belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…