napim cicim çakşır makşır ne varsa arştıyorum anacımmmmm !!!!!!önümüzde ki ay sana katılcam bebek eşyaları bakıcaz
canım zaten edersin ama daha bi özenli davran kendine.ceviz ye sabahları bol balık ....
slm arkadaşlar bende dün saat 15:30 da çatlatma iğnemi oldum işallah bebişim bu ay gelir ve 3senelik hasretimiz sona erer siz iğneyi nereden yapıldınız
slm arkadaşlar bende dün saat 15:30 da çatlatma iğnemi oldum işallah bebişim bu ay gelir ve 3senelik hasretimiz sona erer siz iğneyi nereden yapıldınız
kıslar size bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim iki aydır sadece klomen kullanıyorum ve dün doktor geçen aykı gibi yıne yumurtlamamısın dedi.sol kasığım çok kötü ağrıyo acaba kist oluşmudur.yoksa klomen kasık ağrısı yapıyomu.moralim çok bozuk kıslar bide bugün 22 ci günüm acaba hala yumurtlama ihtimalim varmı
ben kalçadan vuruldum iğneyi (pregnyl) .. bir sorun olur mu ki?
arkadaşım geçen c.tesi bende klomenden sonra doktora gittim ilk doktor yumurta görünmüyor dedi moralim bozuldu tabi. başka doktora gittim 14 mm ve 17 mm olmak üzere iki yumurta var dedi aynı gün oluyor bunlar.. doktorlarda yanılabiliyor unutma
ya kızlar geçen ay çatlatma iğnesinden sonra 2 gün kasık ağrısı çektim ve yumurtam da çatlamıştı.dün iğneyi vuruldum ama bu sefer hiç ağrım yok.2 tane yumurtam var biri 17 mm biri 18 mm.sizce çatlamadı mı dr akşam üzeri vurul dedi.acaba 1 gün daha beklesemiydim ? offf acaip kafama taktım neden kasıklarım ağrımıyor.iğneyi yapanda dik yapmadı yatay yaptı acaba işe yaramadı mı ya
off ne bilim ben de tereddüt ettim ama dr ne dediyse onu yapim sonra kendimi suçlarım diye.10 buçuk ibiydi.akşam 6 buçukta vuruldum.sen,n ikiz mi belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?