kimse yok mu neden herkes suskun
slm canım bende ayın 9 da iğne yaptırdım senin gibi beklemedeyim işallah hepimizin olur
arkadaşlar iğnemden 1 hafta geçti bugün tekrar kasık ağrısı gibi bir ağrım var sizdede böyle oldu mu bu ne ağrısı olabilir
bende bu konuda endişeliyim benim hiç ama hiç kasık ağrım olmadı okuduğum herkesin olmuş çok fazla akıntımda olmadı korkuyorum işallah senin ağrıların hamiş olduğun içindir
kızlarr yumurtaa takibii içinn doktorlarr kaçıncıı günn çağırıyorr
canım beni adetimin 12 günü çağırdı sonrasında klomen verdi o bitincede iğne
kloemenimiii 12 nci gün verdii amaa burdakii kızlarr regllin 3ncüü günüü başlamışlarr
bendee bu günn gittim alttan baktıı ve 1 haftaa sonraa geldii yanii 11ncii gün oluyor amaa ilaçç vermediii
canım klomeni doktor adetten önce yazıyor adetin 3.günü içmeye başılyosun 12.gün kontrole gidiyosun yumurtalara bakıyor
merhaba bende adanalıyım 1 ay sonra adanaya gidecem bu doktora nasıl ulaşabilirim nerde çalışıyo yardımcı olursan sevinirim şimdi okula gidiyorum akşam cevabını görebilirim teşekkür ederimArkadaşlar, Adana'dayım, 32 yaşındayım.
Ben de 16 ay uğraşın sonunda nihayet gebe kalabildim! İlk 9 ay bir şey kullanmadık. Daha sonra dr. gözetiminde 5 ay boyunca klomen+2 doz pregnyl kullandım, bir işe yaramadı. Daha sonra hem çevredekilern baskısı, hem de acaba bu dr. un gözden kaçırdğı bir şey mi var endişesiyle tavsiye üzerine Adana'dan Prof. Dr. Cüneyt Evrüke'ye gittim. Cüneyt Hoca hemen rahim filmi istedi, çektirdim. Bir problem çıkmadı. Geçen ay da adetin 3. gününden itibaren 5 gün, sabah akşam klomenin muadili olan serophene kullandım. Folikül gelişimi izlendi ve folikül 20 mm.'ye ulaşınca 2 doz pregnyl yapıldı. Daha önce ki denemeler sonuçsuz kaldığı için ben yine ümitli değildim ama mucizemiz gerçekleşti! Çarşamba günü idrar testi pozitif çıktı, perşembe günü kan testi yaptırdık, 528 çıktı! Hemen Cüneyt Hoca'yla görüştüm ama henüz ultrasonda göremeyeceğimizi, 1 hafta beklemem gerektiğini söyledi. Cuma günü muayeneye gidiyorum. Hem heyecanlı, hem de bir problem olma ihtimaline karşı çok endişeliyim. Dünden beri hafif hafif bulantılar başladı.
Eski doktorum folikül 17 mm'yi bulunca çatlatma iğnesi yaptırıyordu, Cüneyt Bey ise ısrarla 20 mm'yi bekledi. Ayrıca, eski doktor iğneden 36 saat sonra ilişki ve daha sonra 1 gün arayla ilişki öneriyordu, Cüneyt Bey ise çok daha sık önerdi! Tavşan gibi olduk :kedi: (Cuma akşamı iğne yapıldı, cumartesi, pazar, salı, çarşamba, cuma, cumartesi beraber olduk).
Bir de hoca geçtiğimiz ay boyunca bol sıvı almamı, sıvı gıdalarla beslenmemi, günde en az 2 L. su içmemi ve hergün enaz 45 dk. yürümemi önermişti.
Tabi durum rahim filmi çekilmesi neticesiyle oluşmuş olabilir, malum film çekimi sonrası kanallar açıldığı için gebe kalma ihtimali artıyormuş.
ps. Aynı mesajı "Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler" başlığına da yazdım.
kızlarrrrr bendee adanalıyımm
hasan keyf demekk sendee adanalısınn canımmm çokk sevindimm valla nedensee sanaa karşıı bir sempatii olmuştuu bendee sankii hepp adanalıı hissediyordumm seniii
bendee yumrtaa yakibii yaptırıyorumm canımmm
hasan keyf sen hamilee kalamdınmıı yoksaaa canımm tutmadımıı bebişş
@Hasankeyf, toplam mesaj sayım 50'den az olduğu için özel mesaj atamıyorum, o nedenle mesajını buradan cevaplayacağım:
Cüneyt Evrüke Balcalı'nın proflarından. Yanlış bilmiyorsam sabah 10'a kadar orada ama hastaneden ulaşmak, randevu almak zor olabilir. Muayenehanesi Eski Sun Sineması sokağında. (Sokağın yeni adı "Fatih Terim Sokağı") Tel no. 0322.458 5755
Randevu almak istediğin günden bir kaç gün önce aramakta fayda var, Zira randevu defteri oldukça dolu.
Muayene ücreti peşin 150 TL, kredi kartı ile 170 TL. Ayda bir kere alıyorlar. Aynı ay içerisinde 2-3 kez başka ücret ödemeden gidebiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?