Hayirli olsun allah tamamina erdirsinBunu da bugün yaptım adetimin 29. Günü ignemin 17. Günü
Ayyy ciddi misin inanamıyorum bebeğim var mı şimdi mutluluktan gözlerim doldu yaaHayirli olsun allah tamamina erdirsin
Hemen bi kan testine git bence. Bayram hediyesi sanaAyyy ciddi misin inanamıyorum bebeğim var mı şimdi mutluluktan gözlerim doldu yaa
Kan testinde hemen çıkar mı. Bugün çok sancım var sürekli uykum geliyor.Hemen bi kan testine git bence. Bayram hediyesi sana
Ozel hastaneler her gun yapiyor mutlaka git bence. Ben ignenin 15. Gunu ogrendim etkisi kalmamistir git hemenKız hastahane kapalı değil midir. Ignenin etkisi değil degil mi boşuna heveslenmeyeyim. Sağol canım yaa
Ayyy tamam kociş uyandirayim gidelim sonucu bugün alabilir miyim pekiOzel hastaneler her gun yapiyor mutlaka git bence. Ben ignenin 15. Gunu ogrendim etkisi kalmamistir git hemen
Tamam canım sağol inşallah vardir. Bu gece de rüyamda adet olduğumu gördüm iç çamaşırım az kirlenmiş diyorum niye böyle az gelmiş. Kocişi uyandirdim hazırlanıyoruz gideceğiz.Bana da haber ver mutlaka. Dua edicem senin icin
Aynilarini yasadim ruyalarima da girdi. Dualarim seninleTamam canım sağol inşallah vardir. Bu gece de rüyamda adet olduğumu gördüm iç çamaşırım az kirlenmiş diyorum niye böyle az gelmiş. Kocişi uyandirdim hazırlanıyoruz gideceğiz.
Sağol canım Allah razı olsunAynilarini yasadim ruyalarima da girdi. Dualarim seninle
Hayirlisi nasilsa oyle olsun insallahAllah kahretsin!!!! Yine adet oldummmm
Hayirlisi nasilsa oyle olsun insallah
Tahmin edebiliyorum. Bir yil yasadim o duyguyuRabbim beterinden korusun yine de.. ama çok sinirlerim bozuk bugün inanilmaz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?