Catlatma ignesi olanlar

14 Ağustos adet oldum 3. Gün gittim hastaneye kist var dedi 23 agustos tekrar gittim yumurtaliklarima baktı iki tane çok güzel dedi. 26 Ağustos tekrar gittim çatlama iğnesi yaptı. İyi haberini bekliyoruz dedi.

Ya bu isler ne zormus. Benimde yogun akintim var her seferinde regl oldum saniyorum 14. gundeyim bugun. Regl gunum dundu

Ve gün aşırı iki güne bir ilişkiye gir dedi. Ignemin vururldugu saat sabah 11 di bir gün sonra gece saat 11 de ilişkiye gir dedi.

Sende çıkar canım bence evde yaptınmı pekı ben 10 günü tamamlasam hemen evde yapıcam
Ben az once yaptim test bugun 9. Gundu. Ve tek cizgi sevindim en azindan ignenin etkisi gecmis. 2 3 gun sonra tekrar yaptigimda en azindan 2 cizgi cikarsa aklima acaba igme etkisimi sorusu olmayacak :))

Ben az once yaptim test bugun 9. Gundu. Ve tek cizgi sevindim en azindan ignenin etkisi gecmis. 2 3 gun sonra tekrar yaptigimda en azindan 2 cizgi cikarsa aklima acaba igme etkisimi sorusu olmayacak :))
Benımde 8 gün cımayı bekleyım dıyorum ama ıste ınsan oğlu sabırsızız beklıyemıyoruz ınsallah canım hayırlı haberler alır yazarız aramızda bırgun var

Benımde 8 gün cımayı bekleyım dıyorum ama ıste ınsan oğlu sabırsızız beklıyemıyoruz ınsallah canım hayırlı haberler alır yazarız aramızda bırgun var
Evet 1 gun var aramizda bakalim 3 tane daha testim var yarin ilk idrarla bir tane daha yapicam obur gun obugun adet olana kadar devam eger pozitif cikarsa zaten kan vercem :)) hakkimizda hayirlisi insallah tez zamanda kavusuruz bebislerimize

Evet 1 gun var aramizda bakalim 3 tane daha testim var yarin ilk idrarla bir tane daha yapicam obur gun obugun adet olana kadar devam eger pozitif cikarsa zaten kan vercem :)) hakkimizda hayirlisi insallah tez zamanda kavusuruz bebislerimize
İnşallah sabah uyanır güne senın pozıtıf haberınle baslarım benımde var evde yapsammı sabah ılk ıdrarla acaba erkenmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…