çatlatma iğnesi olduktan sonra kaç günde gebelik belli olur????

Kızlar ben de 10 eylül iğne yaptim.klomeni iki aydır kullaniyorum.iğneyi de ilk kez vuruldum.ama ben sizler gibi sabırlı değilim.iğnenin 6.gününde test yaptim silik(iğnenin etkisi)...dün yaptim 1 saat sonra silik.bu sabah ilk idrarla yaptim negatif. İğnenin etkisisıfırsıfırlandiktan sonra pozitif olma ihtimali var mı sizce?adet geçilene kadar test yapmayacam artık.

Kızlar bugün 9 günüm 10 eylülde sabah 11 de vuruldum. Pazar test yapmayı düşünüyorum sizce cikarmi?

canım adetin geçsin öle yap bencede daha net sonuç alırsın şuanda iğnenin etkisinden öle çıkmış olabilir

Kızlar bugün 9 günüm 10 eylülde sabah 11 de vuruldum. Pazar test yapmayı düşünüyorum sizce cikarmi?
canım daha erken bence 15 günden sonra belli olur diyolar. bazılarında ise çıkmayıp adet 1 hafta geçtikten sonra bile çıkan varmış. sabırlı olun bence. bende dayanamayıp yaptım 12,günde 1,64 çıkmıştı kanda bugün 16,gün yapmıcam ama yarın adet günüm geçerse bi iki gün sonra yapıcam kendimi umutlandırmak istemiyorum çünkü.

kızlar birde size bişe sorucam dün bende acayip bi akıntı oldu yumurta akı gibi. bide idrarım kokuyor ve koyu renk. kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrıor özellikle sol taraf. hamile olupta önceden bunları yaşayan var mı aranızda acaba. yoksa ben mi umutlanıyorum boş yere...

Anladım tatlım Sağol yazdığın için :) inşallah en kısa zamanda kavusuruz melegimize

inş canım benim Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

Amin Birtanem bu arada ek olarak duphaston kullanıyorum 10 eylülde çatlama iğnesi oldum 11 eylülde başladım sabah akşam içiyorum bitince ilaç gel dedi yarın bitiyor p.tesi gidicem acaba ozaman gözükür mu ki çağırdı çözemedim?

belkide canım doktor genel muane içinde çağırmış olabilir

herkesin belirtisi aynı olmuyor canım mesela benim adet olacakmış gibiydi o günlerde ama fazla akıntım yoktu iştahım fazlaydı gierek azaldı şimdi zor yiyorum kasıklarım batıyordu

herkesin belirtisi aynı olmuyor canım mesela benim adet olacakmış gibiydi o günlerde ama fazla akıntım yoktu iştahım fazlaydı gierek azaldı şimdi zor yiyorum kasıklarım batıyordu

Canım ya benim 10 gün oldu iğne olali. Kasıgımda hafif iğne batması gibi oluyor ve geçiyor sonra regl olacakmışım gibi ağrıyor halbuki 5 gün var regl olmama?

canım bendede aynısı oldu şu ara bi iştahım arttı sorma gitsin :) akıntımda dün ilk defa oldu ama kasık ağrım sürekli devam ediyor.

arkadaşlar mr ayın 3,de çatlatma iğnesi oldum hamile olduysam ne zaman belli olur bugün 12.gün test yapsam çıkar mı yoksa adetimin geçmesini mi beklemeliyim. bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen.
canım genelde iğneden 15 gün sonra belli olur diyolar istersen bi kan testi yaptır.

bu saydıklarınızın hepsini yasadık akıntıistah gögüs bel vs hepsi ama sonucccc kırmızı hatta adetten 2 gün önce geldi kırmızılar salı günü geldi ama hala sökemedi tam başlayamadı bakalım nasip yarın klomene başlıyorum tekrar

Canım ya benim 10 gün oldu iğne olali. Kasıgımda hafif iğne batması gibi oluyor ve geçiyor sonra regl olacakmışım gibi ağrıyor halbuki 5 gün var regl olmama?
bende çatlatma iğnesi kullandım hemde 3 kere daha senin erken iğne vuruldugum günden itibaren 14.günü yaptırmıştım test 8 çıkmıştı sonra düştü değer adet oldum..tedaviyi bıraktım 4 ay süreçde bissürü şey yaşadım bebeği sildim kafamdan fizik görüyordum sonra o ay hamile kaldım kafanızda hiç yormayın doktor strest düşünce engelliyo dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…