çatlatma iğnesi olduktan sonra kaç günde gebelik belli olur????

Yani 10 eylülde çatlama iğnesi oldum o yüzden diğer insanlarla farklı onlar tedavi olmadan kalio ben tedavi gördüm ilaç felan anladın mi

CANIM BENDE İLAÇ KULLANDIM SONRA ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM.BENDE TEDAVİYLE ZATEN.[/QUOTE]

Hee bilmediğim için kaçıncı gün bugün tatlım ne zaman vurulmustun

CANIM BENDE İLAÇ KULLANDIM SONRA ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM.BENDE TEDAVİYLE ZATEN.

Hee bilmediğim için kaçıncı gün bugün tatlım ne zaman vurulmustun[/QUOTE]
canım ben ayın eylülün 3,de vuruldum iğneyi. 19,gün bugün benim. adetiminde eylül 20,de olması gerekiyordu

Hee bilmediğim için kaçıncı gün bugün tatlım ne zaman vurulmustun
canım ben ayın eylülün 3,de vuruldum iğneyi. 19,gün bugün benim. adetiminde eylül 20,de olması gerekiyordu[/QUOTE]

Baya geçmiş şekerim senin kanda gözükür benim 12.gun bugün acaba kan versem mi diye düşünüyorum. Aslında idrarda gözükür yarın bak inşallah çizgi koyulasir gebesindir

bende ayın 13.de igne oldum ovitrelle kızlar kasık agrım var adet olucakmışım gibi .ama akıntı falan yok sizde belirti varmı .tutmadı gene galiba

kızlarrrr ben hala edet olmadım bugün 4.gün. 2 gün önce kam tahlili yapmıştım sonuç negatifti. bugünde yaptırsam mı acaba

AÇIKCASI KORKUYORUM TEST YAPMAYA 2 DEFA YAPTIRDIM KAN TESTİ NEGATİF ÇIKTI ÇÜNKÜ BUGÜNDE BEKLİM OLMAZSAM YARIN TEST YAPARIM TEKRAR

Belki geç dollenmedir bekle bakalım allah gönlümuze göre verir inşallah

canım dün akşam eczaneden aldığım testle yaptım sonuç negatif çıktı. hala adet olmadım ama bugün 5,gün canım. 2 gün daha beklicem kendi doktoruma gidicem kontrole

Idrarda geç cikio bekle bakalım ama olumsuzluga da alistir kendini oke

Idrarda geç cikio bekle bakalım ama olumsuzluga da alistir kendini oke
canım zaten en baştan beri ilk kan tahlilinde tmm dedim bu ay yok dedim rahattım. şimdide olmayınce günümde geçiyo merak ediyorum sadece ama streste yapmıyrum olursa olur. rabbimim bi bildiği vardır. hayılrlısıyla nasip etsin bana inşallah.

Inşallah gülüm sen gebesindir ben değilim kan testim negatif çıktı.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…