nasıl farklı canım çatlatma iğnen?
Yani 10 eylülde çatlama iğnesi oldum o yüzden diğer insanlarla farklı onlar tedavi olmadan kalio ben tedavi gördüm ilaç felan anladın mi
CANIM BENDE İLAÇ KULLANDIM SONRA ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM.BENDE TEDAVİYLE ZATEN.
canım ben ayın eylülün 3,de vuruldum iğneyi. 19,gün bugün benim. adetiminde eylül 20,de olması gerekiyordu[/QUOTE]Hee bilmediğim için kaçıncı gün bugün tatlım ne zaman vurulmustun
kızlarrrr ben hala edet olmadım bugün 4.gün. 2 gün önce kam tahlili yapmıştım sonuç negatifti. bugünde yaptırsam mı acaba
canım bugün yapmadım testCanim idrar testi yaptın mi negatif mi çıktı?
canım bugün yapmadım test
AÇIKCASI KORKUYORUM TEST YAPMAYA 2 DEFA YAPTIRDIM KAN TESTİ NEGATİF ÇIKTI ÇÜNKÜAnladım canım bekle bakalım regl olmazsa kan testine gidersin
AÇIKCASI KORKUYORUM TEST YAPMAYA 2 DEFA YAPTIRDIM KAN TESTİ NEGATİF ÇIKTI ÇÜNKÜBUGÜNDE BEKLİM OLMAZSAM YARIN TEST YAPARIM TEKRAR
bende öle düşündüm geç döllenme olabiliyormuş bekleyelim bakalım ne olcak haber veririm sanaBelki geç dollenmedir bekle bakalım allah gönlümuze göre verir inşallah
bende öle düşündüm geç döllenme olabiliyormuş bekleyelim bakalım ne olcak haber veririm sana
tamam hayatım inşallah müjdeli bi haber veririm sana inşallahBeni fazla merakta bırakma ama şeker tamam mı :)
tamam hayatım inşallah müjdeli bi haber veririm sana inşallah
canım dün akşam eczaneden aldığım testle yaptım sonuç negatif çıktı. hala adet olmadım ama bugün 5,gün canım. 2 gün daha beklicem kendi doktoruma gidicem kontroleInşallah kuzum ya ikimizde mutlu haber alırız
canım dün akşam eczaneden aldığım testle yaptım sonuç negatif çıktı. hala adet olmadım ama bugün 5,gün canım. 2 gün daha beklicem kendi doktoruma gidicem kontrole
canım zaten en baştan beri ilk kan tahlilinde tmm dedim bu ay yok dedim rahattım. şimdide olmayınce günümde geçiyo merak ediyorum sadece ama streste yapmıyrum olursa olur. rabbimim bi bildiği vardır. hayılrlısıyla nasip etsin bana inşallah.Idrarda geç cikio bekle bakalım ama olumsuzluga da alistir kendini oke
canlarım bugün doktora gittim muane oldum. rahim duvarın kalınlaşmış ve yumurtlaman gerçeklemiş dedi. 4 gün daha beklicez dedi. şuanda net bişe söleyemem dedi. dua edin bana inşallah hayırlısı ile bebğim gelir.Beni fazla merakta bırakma ama şeker tamam mı :)
canlarım bugün doktora gittim muane oldum. rahim duvarın kalınlaşmış ve yumurtlaman gerçeklemiş dedi. 4 gün daha beklicez dedi. şuanda net bişe söleyemem dedi. dua edin bana inşallah hayırlısı ile bebğim gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?