çatlatma iğnesi olduktan sonra kaç günde gebelik belli olur????

canım bendede aynısı oldu şu ara bi iştahım arttı sorma gitsin :) akıntımda dün ilk defa oldu ama kasık ağrım sürekli devam ediyor.
inşallah olur siz kafanızı rahat bırakın Rabbim yardımcınız olsun gönlünüze göre versin İnşAllah

Hmm ne güzel kavusmussunuz yavrunuza rabbim düzgün sağlıklı ve huzur bir hamilelik dönemi yaşatsın size. Inşallah ben ve anne olmayı hevesle bekleyen herkeze annelik duygusunu tatmayi nasip eder.. Yorum icin Teşekkürler

ölede canım hatay o kadar zor ki stressiz bir gün geçiremiyoruz kendi adıma söleyim bennnnn... stresin engellediğinide biliyorumm ama elimde bişe gelmiyo yapı meselesi malesef

amin canım inşALlah tanıdığım tanımadığım herkes dualarımda..Rabbim herkese nasip etsin herşeyin vakti var..ben ilk 2 tanesind ekimyasal gebelik geçirdim ama çok düşüktü değerim 8 felan sonuncusunda daha temkinliydim yememde içmemde dinlenmemde ama olmadı o ay doktor aşılamaya geçelim dedi yok dedim biraz toparlamak istiyrorum dinlenmek istiyorum dedim 1 ay sonra çok şiddetli düştüm merdivenlerden kolumdaki lifler koptu yuvarlandım resmen demekki vakti şimdiymiş diyorum o zman nasıl dua etmiştim :Allahım olsun diye eğer olsaymış düştüğümde zarar görecekmiş..Allah korusun hep hayırlısı diye dua edelim.

ölede canım hatay o kadar zor ki stressiz bir gün geçiremiyoruz kendi adıma söleyim bennnnn... stresin engellediğinide biliyorumm ama elimde bişe gelmiyo yapı meselesi malesef
anlıyorum canım ben 4 sene hep strest yaptım ama inanın vakti saati vardır Rabbim en kısa zmanda hayırlı zamanda yüzünüzü güldürsün inşALLAH isteyen herkesin..

Herşeyin vakti saati var bu arada çok geçmiş olsun umarım bebis size geçmişi bir nebze olsun unutturur yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın

Kızlar bugün çatlama ignesinin 11.günu bu sabah test yaptın negatif umudum kayboldu aglıyorum sizce erken mi yoksa bu ayda olmadı mi

[QUOTEtestin negatif lruzgari, post: 36993gecikenber: 613447"]Kızlar bugün çatlama ignesinin 11.günu bu sabah test yaptın negatif umudum kayboldu aglıyorum sizce erken mi yoksa bu ayda olmadı mi [/QUOTE]
Dünkü testim negatiftir benim ben de adet gecikene kadar yapmamaya karar verdim.herkes erken diyor.iğneden 14 gün geçmeliymiş.umut etmek ve dua etmekten başka çaremiz yok.Rabbim kimseyi çaresiz brakmasin.Tez zamanda hamiş oluruz inşallah

canlarrr bildiğiniz gibi çatlatma iğnesi vurulmuştum hala adet olmadı ayın 20,de olmam gerekiyordu bugün 3gün gecikeli. dün kan tahlili yaptırdım sonuç negatf çıktı olsa çıkmazmıydı yaa

[QUOTEtestin negatif lruzgari, post: 36993gecikenber: 613447"]Kızlar bugün çatlama ignesinin 11.günu bu sabah test yaptın negatif umudum kayboldu aglıyorum sizce erken mi yoksa bu ayda olmadı mi
Dünkü testim negatiftir benim ben de adet gecikene kadar yapmamaya karar verdim.herkes erken diyor.iğneden 14 gün geçmeliymiş.umut etmek ve dua etmekten başka çaremiz yok.Rabbim kimseyi çaresiz brakmasin.Tez zamanda hamiş oluruz inşallah[/QUOTE]

Inşallah canım ya bakalım bende erken yaptım farkındayım ilk önce kana sonra idrara gecio

Inşallah canım ya bakalım bende erken yaptım farkındayım ilk önce kana sonra idrara gecio[/QUOTE]
benim geçti adetim 3 gün hala çıkmadı bişey

Inşallah canım ya bakalım bende erken yaptım farkındayım ilk önce kana sonra idrara gecio
benim geçti adetim 3 gün hala çıkmadı bişey [/QUOTE]

Yarın bak bakalim bende yarın akşam kan testine gitmeyi düşünüyorum çıkar mı acaba ?

benim geçti adetim 3 gün hala çıkmadı bişey

Yarın bak bakalim bende yarın akşam kan testine gitmeyi düşünüyorum çıkar mı acaba ?[/QUOTE]
canım ben 2 defa kan tahlil yaptım 1.si adetten 4-5 gün önce diğerinide adetim geçtikten 2 gün sonra bişe çıkmadı. ama genelde adetten bi hafta önce çıkanlar olmuş

Yarın bak bakalim bende yarın akşam kan testine gitmeyi düşünüyorum çıkar mı acaba ?
canım ben 2 defa kan tahlil yaptım 1.si adetten 4-5 gün önce diğerinide adetim geçtikten 2 gün sonra bişe çıkmadı. ama genelde adetten bi hafta önce çıkanlar olmuş[/QUOTE]

Benim farklı çatlama iğnesi oldum ben 12 gün önce.. benim regl 2 gün kaldı yarın 1 kalmış olacak... senin güzel haberlerini bekliorum tatlım

canım ben 2 defa kan tahlil yaptım 1.si adetten 4-5 gün önce diğerinide adetim geçtikten 2 gün sonra bişe çıkmadı. ama genelde adetten bi hafta önce çıkanlar olmuş

Benim farklı çatlama iğnesi oldum ben 12 gün önce.. benim regl 2 gün kaldı yarın 1 kalmış olacak... senin güzel haberlerini bekliorum tatlım[/QUOTE]
nasıl farklı canım çatlatma iğnen?

Benim farklı çatlama iğnesi oldum ben 12 gün önce.. benim regl 2 gün kaldı yarın 1 kalmış olacak... senin güzel haberlerini bekliorum tatlım
nasıl farklı canım çatlatma iğnen?[/QUOTE]

Yani 10 eylülde çatlama iğnesi oldum o yüzden diğer insanlarla farklı onlar tedavi olmadan kalio ben tedavi gördüm ilaç felan anladın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…