- Konu Sahibi yellowaseline
-
Neden yapmadın ben duramadım valla 3 kez yaptımBn test yapmadim Canim. Kontrolümu bekliyorum
Canım valla ben öyle bilmiyorum benim bildiğim lh seviyesi yumurta çatladığında pik yapar yani en yüksek düzeyde çıkar onun dışında ikinci çizgi hep çıkar ben bu şekilde biliyorum doktorun yoksa iğne vermezdi kaç mm di yumurtanBugün doktoruma gittim yumurta vardı yarında saat verdi iğne vurulacam ama ovulasyonda yumurtlama çıkmıyor
Canım ovulasyon testi yumurtlama zamanı koyu çıkar çatladıktan sonra silikleşir
Neden yapmadın ben duramadım valla 3 kez yaptım
Hadi bakalim hayırlı olsunkızlar ben yine bir aşılamayada baslıyorum gonal f ile kızlar adetin 4 .günündeyim
Hadi bakalim hayırlı olsun
20mm cnmCanım valla ben öyle bilmiyorum benim bildiğim lh seviyesi yumurta çatladığında pik yapar yani en yüksek düzeyde çıkar onun dışında ikinci çizgi hep çıkar ben bu şekilde biliyorum doktorun yoksa iğne vermezdi kaç mm di yumurtan
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberi alırsınCanim benim iğne yaptığım gün çatlamadı diye düşünüyorum. Gelen akintima göre ve karin ağrıma göre iğneden 2 yada 3 gün sonra çatladı diye düşünüyorum. Hissettim çünkü. O yüzden aslında daha var teste . Kontrol günüme denk geliyo tam da m o yüzden . Yoksa ben de çok merak ediorum
Canım yumurtan çok iyi durumda 18 mm de vermişti bana iğneyi doktor ayrıca bir doktorda ovulasyon testlerini de çok inanmayın demişti. Yani ulturasonda varsa hiç testle falan uğraşma derim ulturason çok net birşey20mm cnm
Inşallah alırım. Dua ederim siz3de bol bol. Herkes de güzel haberleri alır inşallah . Kimseyi ALLAH bu zor durumda birakmasin. Gerçekten çok zormus .Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberi alırsın
Öyle canım ya zor olmaz mı ama daha zamanı var herşeyin olacak ben inanıyorumInşallah alırım. Dua ederim siz3de bol bol. Herkes de güzel haberleri alır inşallah . Kimseyi ALLAH bu zor durumda birakmasin. Gerçekten çok zormus .
Öyle canım ya zor olmaz mı ama daha zamanı var herşeyin olacak ben inanıyorum
Tüp bebekte çatlatma iğnesi yapılıyormu pekiMerhaba . Bende 28 kasimda iğne mi oldum
Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallahCanım yumurtan çok iyi durumda 18 mm de vermişti bana iğneyi doktor ayrıca bir doktorda ovulasyon testlerini de çok inanmayın demişti. Yani ulturasonda varsa hiç testle falan uğraşma derim ulturason çok net birşey
İkinci defa denemem evet bu ay klomende ama olmadı bu ay da rahim filmi çektireceğim bir kaç ayda kilo vermeyi planlıyorum daha sonra tedaviye başlarım tekrar bir aksilik olmazsa inşallah. Sizin ne kadar olmuştuBen senin yazılarını falan okuudm . Ikinci defa cekiceksin dimi ?
İkinci defa denemem evet bu ay klomende ama olmadı bu ay da rahim filmi çektireceğim bir kaç ayda kilo vermeyi planlıyorum daha sonra tedaviye başlarım tekrar bir aksilik olmazsa inşallah. Sizin ne kadar olmuştu
Canım benim 1 yıl 3 ay gibi bir süre tedavide 2.ayım pkoluyum ve kiloluyum baya sen de var mı pkoBenim de 1 sene falan oldu
Benim tedavide 1. Ayim yalnız. Evet bende de var canım pko. Ama kilom yok fazla.Canım benim 1 yıl 3 ay gibi bir süre tedavide 2.ayım pkoluyum ve kiloluyum baya sen de var mı pko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?