Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Kızlar ben de şuan elendim regl oldum.
Sıkma canını canım zamanını bekliyor minikler İnşAllah bu ay nasip olur sana da bana da isteyen herkese inşallah bende yarın ilaca başlıyorum inşallah güzel gelişir yumurtalar da aşılama olurum

Sıkma canını canım zamanını bekliyor minikler İnşAllah bu ay nasip olur sana da bana da isteyen herkese inşallah bende yarın ilaca başlıyorum inşallah güzel gelişir yumurtalar da aşılama olurum
İnşallah canım Rabbim hepimizin yüzüne gülsün Ben bu ay kendi haline bırakmayı düşünüyorum ilaç iğne derken bayağı stres de yaptım. Muhtemelen ovülasyon testiyle takip ederim

Olsun kuzum hayırlısı insalh nasip olurbugun olmaz yarın olur jersey kısmet rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla sabretmek lazım ümit yitirmek yok

Kızlar benim adet tarihim bugün adet ağrılarım var 7 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum adet olursam çok üzüleceğim sizler gibi iğneden sonra 17. Günüm bugün olmazsam eğer test yapayım mı
Ne yaptın hasta oldu mü test yaptinmi insalh gebesindir

Arkadaşlar ben de 14 şubatta ovitrelle yaptım. Öncesi klomen kullandım. 10. Gündeyim bugün. 2 gün önce idrar testi yaptığımda silik 2. Çizgiyi gördüm. 1 saat önce idrar testi yaptım ve hiç çizgi yoktu. Son 5 gündür kasıklarım ağrıyor mide bulantısı ve halsizlik var bende. Sizde de aynı şekil miydi. Bu arada pcos var bende

Biraz daha bekle bence bir arkadasimizin 20 gün pozitife döndü ve hamile o yüzden umudunu yitirme dua edelim isteyen herkese nasip olsun hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…