Hadi inşallah seninki tutmuşturMerhaba ben de 9 şubatta vuruldum bu akşam test yapıcam inşallah
İnşallah bakalımHadi inşallah seninki tutmuştur
Sıkma canını canım zamanını bekliyor minikler İnşAllah bu ay nasip olur sana da bana da isteyen herkese inşallahKızlar ben de şuan elendim regl oldum.
İnşallah canım Rabbim hepimizin yüzüne gülsünSıkma canını canım zamanını bekliyor minikler İnşAllah bu ay nasip olur sana da bana da isteyen herkese inşallahbende yarın ilaca başlıyorum inşallah güzel gelişir yumurtalar da aşılama olurum
Aynı gün vurulmusuz hayırlısı olsun bizler için.testi aynı gün yapalımMerhaba ben de ayın 17sinde ovitrelle vuruldum. Sizin gibi beklemedeyim ben de heyecanla
Canım ben 4 şubatta oldum iğneyi. Açıkçası şiddetli gaz sancısı hafif kasık ağrısı yaşadım. Sivilcelenme de oldu. Adet gecikmesi yaşayınca da birazcık umutlanmıştım ama bugün regl oldum malesef. İnşallah seninki tutarOlsun
Merhaba ben de ayın 17sinde ovitrelle vuruldum. Sizin gibi beklemedeyim ben de heyecanla
Olsun kuzum hayırlısı insalh nasip olurbugun olmaz yarın olur jersey kısmet rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla sabretmek lazım ümit yitirmek yokCanım ben 4 şubatta oldum iğneyi. Açıkçası şiddetli gaz sancısı hafif kasık ağrısı yaşadım. Sivilcelenme de oldu. Adet gecikmesi yaşayınca da birazcık umutlanmıştım ama bugün regl oldum malesef. İnşallah seninki tutar
Ne yaptın hasta oldu mü test yaptinmi insalh gebesindirKızlar benim adet tarihim bugün adet ağrılarım var 7 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum adet olursam çok üzüleceğim sizler gibi iğneden sonra 17. Günüm bugün olmazsam eğer test yapayım mı
İnslh burdan haberdar edin bizide test yapincaAyın 15’nde vuruldum bende, beklemedeyim. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz
Test yaptinizmiİnşallah bakalım
Evet . Negatif gibiTest yaptinizmi
Kaçıncı gün iğneden sonraEvet . Negatif gibi
Biraz daha bekle bence bir arkadasimizin 20 gün pozitife döndü ve hamile o yüzden umudunu yitirme dua edelim isteyen herkese nasip olsun hayirlisiylaArkadaşlar ben de 14 şubatta ovitrelle yaptım. Öncesi klomen kullandım. 10. Gündeyim bugün. 2 gün önce idrar testi yaptığımda silik 2. Çizgiyi gördüm. 1 saat önce idrar testi yaptım ve hiç çizgi yoktu. Son 5 gündür kasıklarım ağrıyor mide bulantısı ve halsizlik var bende. Sizde de aynı şekil miydi. Bu arada pcos var bende
15ti buKaçıncı gün iğneden sonra
20. Gün pozitife dönen var dediğim gibi hiç moralini düşürme kafanı dağıt başka şeylerle insalh nasip eder rabbim15ti bu
Önümüzde ki ay inşallah bakalım20. Gün pozitife dönen var dediğim gibi hiç moralini düşürme kafanı dağıt başka şeylerle insalh nasip eder rabbim
İnslh burdan haberdar edin bizide test yapinca
4 martta yapmamı söyledi doktor size de öyle mi dedi? Hayırlısı olsun günler geçmiyorAynı gün vurulmusuz hayırlısı olsun bizler için.testi aynı gün yapalım
Amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Olsun kuzum hayırlısı insalh nasip olurbugun olmaz yarın olur jersey kısmet rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla sabretmek lazım ümit yitirmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?