Bende bulantı olmadı. Ama 11. Günden itibaren kasık ağrısı gaz sancısı sık idrara çıkma beyaz akıntı vardı bende. 10. Gün erken henüz çünkü benimde gecikti ümitlendim 19. Gün hastalandım. Bekle bakalım biraz belki seninki pozitiftir ama bence belirti aramamak lazım. Belirti arayınca illaki buluyorsun ve umutlanıyorsun. Ben 12. Gün test yaptım erkendi zaten negatif çıktı en son 17. Gün denedim negatif çıktı zaten 2 Gün sonrasında hastalandım. İnşallah seninki tutmuştur ama bence Belirti arama çünkü insan üzülüyor sonra olmayıncaArkadaşlar ben de 14 şubatta ovitrelle yaptım. Öncesi klomen kullandım. 10. Gündeyim bugün. 2 gün önce idrar testi yaptığımda silik 2. Çizgiyi gördüm. 1 saat önce idrar testi yaptım ve hiç çizgi yoktu. Son 5 gündür kasıklarım ağrıyor mide bulantısı ve halsizlik var bende. Sizde de aynı şekil miydi. Bu arada pcos var bende
Benim doktorum bişi söylemedi bekleyelim regl gününü dedi sanırım gecikince yap demeye getirdi4 martta yapmamı söyledi doktor size de öyle mi dedi? Hayırlısı olsun günler geçmiyor
Bana progestan verdi negatif çıkarsa bırakmamı söyledi o yüzden.. İnşallah birbirimize güzel haberler veririz. Yumurta büyütme aşamasında ilaç kullanmış mıydınBenim doktorum bişi söylemedi bekleyelim regl gününü dedi sanırım gecikince yap demeye getirdi
Evet klomen kullandim canim 19 m oldu sonra çatlatma iğnesi vuruldum ovitrelle bugün 8.gun bekliyorum inslh güzel haberler alırız hepimiz çok heycanli gerçekten zaman geçmiyor vallahiBana progestan verdi negatif çıkarsa bırakmamı söyledi o yüzden.. İnşallah birbirimize güzel haberler veririz. Yumurta büyütme aşamasında ilaç kullanmış mıydın
Letu kullandım ben de canım aynen her ne kadar takmamaya çalışsak da merak ve heyecan yiyip bitiriyor insanı. Bir de iğne etkisinden olsa gerek ara ara baş dönmesi mide bulantısı ve uyku hali var bende bunlar olunca düşünmeden edemiyor insan :)Evet klomen kullandim canim 19 m oldu sonra çatlatma iğnesi vuruldum ovitrelle bugün 8.gun bekliyorum inslh güzel haberler alırız hepimiz çok heycanli gerçekten zaman geçmiyor vallahibiraz kafama takıyorum aslında takmamak lazım tabi rahat olmak lazım
Bende regl oldum dünKızlar ben de şuan elendim regl oldum.
Ah yaa bari senin pozitif olsaydı. Hepimiz elendik bu ayBende regl oldum dün
Aynen canım gecikirsen yap en garantisi oBenim doktorum bişi söylemedi bekleyelim regl gününü dedi sanırım gecikince yap demeye getirdi
Ben göremiyorum inşallah döner pozitifeKızlar bişey gören varmı?
24 mm olmasında bir sorun yok diye biliyorum ben. 24 mm gördüğünde mi yaptı iğneyi?Kızlar merhaba bende 18 Şubat'ta catlatma iğnesi oldum. İğneden sonra 7.günüm ancak kafam çok karışık. 3 adet yumurtam var bu ay ve üçününde boyu 24 mm, doktor harika dedi fakat her yerde farklı yorumlar görüyorum bu kadar büyük oldu mu sizin daha önce veya tutan var mı ?
Merhabalar bende 5 günlük klomen kullanımı sonrasında 22 şubatta çatlatma iğnesi oldum bugün 4.günümdü sizin belirtileriniz ne zaman başladı belirtiniz oldumu olmadı mı? İlk denemeniz miEvet kan verdim ilki 458 2. 1135 allah isteyen herkese nasip etsin
Arkadaşlar ben de 14 şubatta ovitrelle yaptım. Öncesi klomen kullandım. 10. Gündeyim bugün. 2 gün önce idrar testi yaptığımda silik 2. Çizgiyi gördüm. 1 saat önce idrar testi yaptım ve hiç çizgi yoktu. Son 5 gündür kasıklarım ağrıyor mide bulantısı ve halsizlik var bende. Sizde de aynı şekil miydi. Bu arada pcos var bende
Evet 24 mm olduğu zaman ertesi gün sabah saat 10:00'da iğneyi vuruldum. Kiste dönüyor diye çok fazla yorum okudum moralim bozuldu boşa mı vuruldum acaba diye24 mm olmasında bir sorun yok diye biliyorum ben. 24 mm gördüğünde mi yaptı iğneyi?
Ben bu gibi durumlarda doktoruma güvenmeyi tercih ederim. Eğer bir güven probleminiz yoksa doktorunuza karşı, en doğru olanı yapmıştır mutlaka diye düşünüyorum. Burda yazılanlardan , okuduklarımızdan ziyade kist olabilme ihtimalini en iyi değerlendirebilecek bilir kişi kadın doğum doktorları. Bence içiniz rahat olsunEvet 24 mm olduğu zaman ertesi gün sabah saat 10:00'da iğneyi vuruldum. Kiste dönüyor diye çok fazla yorum okudum moralim bozuldu boşa mı vuruldum acaba diye
Canım benimde 3 yumurta ve seninkiyle aynı buyuklukleri 17 Şubat'ta iğne oldum iğneden sonra 36. Saat iliski sonra birgün ara ile ilişkiye devam dedi ama ben 36. Saat iliski ertesi gün gene ilişki yaptım boşa gitsin istemedim biraz kafama göre yaptım beklemedeyiz 8.gun iğneden sonra bakalım 15 gün olmasını bekliyorum insalh bekleyen herkese nasip olur7 aydır korunmuyoruz ama bebek olmadı, yaşım 36. Doktor 6 ay olmazsa gel demişti bu ay gittim ve reglimin 3. Günü klomene başlattı, 5 gün sabah akşam kullandım. Reglimin 10. Günü kontrole çağırdı, 3 yumurtan büyüyor dedi. Bugün, adetimin 15. Günü kan testlerimi istedi, sonuçları da çok iyi buldu çok şükür. 17,19,21 mm 3 yumurtam gelişmiş ve bugün çatlatma iğnesi yaptı. Ama benim doktorum okuduklarımdan biraz farklı bir ilişki takvimi verdi. İğne günüm de dahil 4 gün boyunca ilişki, sonra 2 günde bir dedi. Çok çok heyecanlıyım, keşke hepimizin ilk iğneyle olsa ve bebişlerimize kavuşsak.
Çok teşekkür ederimBen bu gibi durumlarda doktoruma güvenmeyi tercih ederim. Eğer bir güven probleminiz yoksa doktorunuza karşı, en doğru olanı yapmıştır mutlaka diye düşünüyorum. Burda yazılanlardan , okuduklarımızdan ziyade kist olabilme ihtimalini en iyi değerlendirebilecek bilir kişi kadın doğum doktorları. Bence içiniz rahat olsun
Canım burada okuduklarıma göre genelde çoğunun doktorları, senin doktorun gibi önermiş. Ama benim doktorum iğneden itibaren 4 gün dedi. Birçok başarılı tedavisi var gittiğim doktorun o yüzden de dinleyip sık ilişki yaşayacağım bakalım. Böyle paylaşımda kalmamız iyi oluyor, önerilerin sonuçlarını hep birlikte yaşayıp görüyoruz. Umarım bebişin tutunmuştur sanaCanım benimde 3 yumurta ve seninkiyle aynı buyuklukleri 17 Şubat'ta iğne oldum iğneden sonra 36. Saat iliski sonra birgün ara ile ilişkiye devam dedi ama ben 36. Saat iliski ertesi gün gene ilişki yaptım boşa gitsin istemedim biraz kafama göre yaptım beklemedeyiz 8.gun iğneden sonra bakalım 15 gün olmasını bekliyorum insalh bekleyen herkese nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?