Aşılama olur mu dedim olur dedi yumurta büyüklüğü Rahîm kalınlığı ıyı boyutta olursa tamam dedi son dakıka bişey çıkmazsa tabi canm. Benim doktorum üniversite araştırma hastanesinde özel doktora gidiyorum ondan aşılama ücretsiz de oluyor. 200 300 liraymış en fazla. Özel muayene de 600 lira çok iyi değil mi bu fiyata rağmen doktorum elinden gelen her şeyi yapiyor canımNeyse en azindan kistin yok. Aşılamaya hemen geçiyor mu doktorun peki
Çok uygunmuş gerçekten. İnşallah istediğin gibi yolunda gider herşey. Ben özel hastaneye gidiyorum tamamlayıcı sigorta yaptırıyorum. Aşılama karşılıyor mu bilmiyorum açıkçası araştırmak lazım ama inşallah gerek kalmaz onlara ne diyimAşılama olur mu dedim olur dedi yumurta büyüklüğü Rahîm kalınlığı ıyı boyutta olursa tamam dedi son dakıka bişey çıkmazsa tabi canm. Benim doktorum üniversite araştırma hastanesinde özel doktora gidiyorum ondan aşılama ücretsiz de oluyor. 200 300 liraymış en fazla. Özel muayene de 600 lira çok iyi değil mi bu fiyata rağmen doktorum elinden gelen her şeyi yapiyor canım
Benim de çok sancım oldu adet sancısı gibiydi iğnenin 15. Gününden sonra ama zaten o zaman öğrenmiştim.12. Günümdeyim kasık ağrılarım var adet olacak gibi bu güne kadar yoktu acaba sizin nasıl belirtileriniz vardı
Ne oldu canım sonuç.Benim de iğneden sonraki 14. Günüm. Her an regl olacak gibi hissediyorum kasıklarım da o hafif ağrı var. Hayırlısı artık
Ona verdiniz miAynen yarında olmazsam cuma verebilirim bakalım artık
İnşallah gerek kalmaz da bu ay miniğin seninledirÇok uygunmuş gerçekten. İnşallah istediğin gibi yolunda gider herşey. Ben özel hastaneye gidiyorum tamamlayıcı sigorta yaptırıyorum. Aşılama karşılıyor mu bilmiyorum açıkçası araştırmak lazım ama inşallah gerek kalmaz onlara ne diyim
Bekliyorum canım daha regl olacak gibi ağrılar var. Test yapmadım negatif görürüm diye. Pazartesiye kadar bekliyim eğer olmazsam kan vereyim diye düşündüm.Ne oldu canım sonuç.
İnşallah Rabbim hepimize yardım etsinİnşallah gerek kalmaz da bu ay miniğin seninledir
Sen kaçıncı gün öğrenmiştin ? Benim 12. Gün yaptığım teslim negatif çıktıOna verdiniz mi
13. Gün test yaptım evde ikinci çizgi silikti bir kaç gün sonra tekrar yaptım daha belirgindi o gün kan verdim zaten 16.gündü pozitifSen kaçıncı gün öğrenmiştin ? Benim 12. Gün yaptığım teslim negatif çıktı
Bende erken gebelik testi yok. Dün kaset test yaptım silik çizgi filan bile çıkmadı. Henüz regl olmadım ama sanırım bebek de yok13. Gün test yaptım evde ikinci çizgi silikti bir kaç gün sonra tekrar yaptım daha belirgindi o gün kan verdim zaten 16.gündü pozitif
Bi bekle bakalım belki geç döllenme olmuştur belli de olmaz.Bende erken gebelik testi yok. Dün kaset test yaptım silik çizgi filan bile çıkmadı. Henüz regl olmadım ama sanırım bebek de yok
Bakalım keşke dediğin gibi olsaBi bekle bakalım belki geç döllenme olmuştur belli de olmaz.
Bende ayın 17 sinde ovitrelle iğne oldum beklemedeyim.bi belirtim yok sadece iğnenin etkisini bilmiyorum bu akşam biraz migdem bulandı sonra geçti.beklemedeyim sen ayın kaçında oldun iğneyi canmArkadaşlar 2.5 yıllık evliyiz. yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz. Düşündüğümüz anda doktora muayene oldum hormon testlerinde vs bir sıkıntı yoktu çok şükür. Çikolata kistim mevcut 3 cm civarında. Eşimde de sperm sorunu yok. Rahim filmi de çektirdim tüplerde açık çok şükür. Yalnız gebelik elde edemedim. Birkaç ay femara muadili letresan kullandım yumurta büyüdü ama iğne olmadım. Sonrasında ara verdim ilaca da. Bu ay letresan kullandım. 2 adet 19 mm yumurta gelişmiş 1 tane de malesef kist oluşmuş ilacın etkileriovitrelle catlatma iğnesini bugün oldum. 36 saat sonra ilişki önerdi sonrasını gün aşırı dedi. Benim gibi olan sonuç almış veya bekleyen arkadaşlarım yazarsa çok sevinirim. Doktorlarınızın tavsiyeleri nelerdi ? Siz ne gibi şeyler yaptınız yumurtlama takibi yine de yaptınız mı?
Canım ben 4 şubatta oldum iğneyi. Açıkçası şiddetli gaz sancısı hafif kasık ağrısı yaşadım. Sivilcelenme de oldu. Adet gecikmesi yaşayınca da birazcık umutlanmıştım ama bugün regl oldum malesef. İnşallah seninki tutarBende ayın 17 sinde ovitrelle iğne oldum beklemedeyim.bi belirtim yok sadece iğnenin etkisini bilmiyorum bu akşam biraz migdem bulandı sonra geçti.beklemedeyim sen ayın kaçında oldun iğneyi canm
Adet olmazsan yapabilirsin bence artık. Benimde gecikti iğneden sonraki 18. Gün test yaptım negatifti. 19. gün regl oldum. Varsa çıkar bence çünkü bende çıkmadı hastalandımKızlar benim adet tarihim bugün adet ağrılarım var 7 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum adet olursam çok üzüleceğim sizler gibi iğneden sonra 17. Günüm bugün olmazsam eğer test yapayım mı
Merhaba ben de ayın 17sinde ovitrelle vuruldum. Sizin gibi beklemedeyim ben de heyecanlaBende ayın 17 sinde ovitrelle iğne oldum beklemedeyim.bi belirtim yok sadece iğnenin etkisini bilmiyorum bu akşam biraz migdem bulandı sonra geçti.beklemedeyim sen ayın kaçında oldun iğneyi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?