oo küçükte değilki canım:)) benim iki tane 20 mm civarında dedi..bence büyüklüğü gayet iyiymiş tabi doktor bilir iyi olup olmadığını da..benimde ilk denemem canım ilk defa iğne vurundum19 mm demişti dün iğne vuruldum
canım tedaviye başlamadan önce küçük demişti klomen kullandım büyüdü 19 mm olmuş :) sonra iğne :)oo küçükte değilki canım:)) benim iki tane 20 mm civarında dedi..bence büyüklüğü gayet iyiymiş tabi doktor bilir iyi olup olmadığını da..benimde ilk denemem canım ilk defa iğne vurundum
canım tedaviye başlamadan önce küçük demişti klomen kullandım büyüdü 19 mm olmuş :) sonra iğne :)
bende aynı klomen içtim kontrolde 12 mm büyümemiş dedi 3 gün sonra tekrar gittim iki tane 20 mm olmuscanım tedaviye başlamadan önce küçük demişti klomen kullandım büyüdü 19 mm olmuş :) sonra iğne :)
ben dün iğne vuruldum ağrı akıntı yok başka etki yok şimdilik :)bende pazartesi 2 şubatta yaptırdım iğnemi. 21 mm di ve doktorum çok iyi büyümüş dedi. zaten benim 11 mm de çatlıyordu. sürekli uyku halim ve yorgunluğum var sizde de oldu mu?
bende 2 şubatta oldum canım..bendede bi bitkinlik var ev dahi temizlemek gelmio içimden..ama hamileliğe yormak istemiorum cok erken:)bende pazartesi 2 şubatta yaptırdım iğnemi. 21 mm di ve doktorum çok iyi büyümüş dedi. zaten benim 11 mm de çatlıyordu. sürekli uyku halim ve yorgunluğum var sizde de oldu mu?
bende 2 şubatta oldum canım..bendede bi bitkinlik var ev dahi temizlemek gelmio içimden..ama hamileliğe yormak istemiorum cok erken:)
ben dün iğne vuruldum ağrı akıntı yok başka etki yok şimdilik :)
evet benim 2.günden itibaren oldu.ani hareketlerimde bile batıohamilelikten değilde sanki daha çok iğnenin etkisi gibi düşündüm. Kasıklarımda sabah batmayla uyandım. Sende de var mı :)
evet benim 2.günden itibaren oldu.ani hareketlerimde bile batıo
evet canım yumurtalıklarım tembeldi...ilk defa klomen kullandım ...ardından iğne...yumurtalıklar yorulduğu içinde ağrı basınç oluomuşdoktoruna sordun mu? bi de pco mu var sende onun için mi kullandın
evet canım yumurtalıklarım tembeldi...ilk defa klomen kullandım ...ardından iğne...yumurtalıklar yorulduğu içinde ağrı basınç oluomuş
inşallah güzel haberler alırız aynı anda:)benimkide erken çatlıyodu :/
bende ilk defa kullandım..
valla iinşallahhhhh :)inşallah güzel haberler alırız aynı anda:)
ayy ilkinde olsunnnnn:))))hayırlısıyla...ama niyeyse içimde ümit yokvalla iinşallahhhhh :)
hoş ilk denemem oldugundan pek öyle stresim yok.
genelde 2. de hamile kalınırmış..
ama olursa da olmazsa da üzülmemek lazım.. :)
ayy ilkinde olsunnnnn:))))hayırlısıyla...ama niyeyse içimde ümit yok
yaaaaaa:)) ama ümitleniosun sonra hayal kırıklığı oluo:)böyle diyincede olmuyomuş :)
demii aynı anda test yapalım hatta:))Kizlar bende 2 subatta vuruldum ve ilk deneme hadi ayni zamanlarda guzel haber verelim burbirimize insallahhhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?