Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

oo küçükte değilki canım:)) benim iki tane 20 mm civarında dedi..bence büyüklüğü gayet iyiymiş tabi doktor bilir iyi olup olmadığını da..benimde ilk denemem canım ilk defa iğne vurundum
canım tedaviye başlamadan önce küçük demişti klomen kullandım büyüdü 19 mm olmuş :) sonra iğne :)

bende pazartesi 2 şubatta yaptırdım iğnemi. 21 mm di ve doktorum çok iyi büyümüş dedi. zaten benim 11 mm de çatlıyordu. sürekli uyku halim ve yorgunluğum var sizde de oldu mu?

canım tedaviye başlamadan önce küçük demişti klomen kullandım büyüdü 19 mm olmuş :) sonra iğne :)

bende pazartesi 2 şubatta yaptırdım iğnemi. 21 mm di ve doktorum çok iyi büyümüş dedi. zaten benim 11 mm de çatlıyordu. sürekli uyku halim ve yorgunluğum var sizde de oldu mu?

bende 2 şubatta oldum canım..bendede bi bitkinlik var ev dahi temizlemek gelmio içimden..ama hamileliğe yormak istemiorum cok erken:)

bende 2 şubatta oldum canım..bendede bi bitkinlik var ev dahi temizlemek gelmio içimden..ama hamileliğe yormak istemiorum cok erken:)

hamilelikten değilde sanki daha çok iğnenin etkisi gibi düşündüm. Kasıklarımda sabah batmayla uyandım. Sende de var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…