Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Kızlar bende çatlatma iğnesi olmuştum ve tutmuştu ama 10 15 günlük bebeğim kimyasal gebelik oldu tutmuş ama düşmüş dedi

Kızlar bende çatlatma iğnesi olmuştum ve tutmuştu ama 10 15 günlük bebeğim kimyasal gebelik oldu tutmuş ama düşmüş dedi
Bende bir kere kimyasal gebelik gecirdim tedaviye baslanamistm o zaman ve cok uzulmustum rabbim hayirli saglikli gebelik nasip etsn

Bende bir kere kimyasal gebelik gecirdim tedaviye baslanamistm o zaman ve cok uzulmustum rabbim hayirli saglikli gebelik nasip etsn
Amin cnm inş benim dün oldu daha çok özür dileyerek soruyorum wc gidince peçete ile temizlerken kahverengi lekelenmem devam ediyo ne zaman geçer ve ben ne zaman normal adet görürüm acaba

can
arkadaşlar ben iğnenin 9. günü tahlil yaptırdım çok düşük değerle pozitif çıktı acaba doğru mudur
merhaba canım,canını sıkmak istemem ama bence adet gününü bekle ben de 9.günü kan testi yapmıştım 34 çıktı değer adet günüme 9 gün vardı bugün adet oldum galiba kahverengi leke gelmeye başladı ara ara hayal kırıklığına uğradım çok benimle aynı duruma düşmezsin inşallah,sen hamilesindir..

tşk ederim zaten 2 gün sonra baktım değer düşmüştü yani dün akşam baktırdım ama benim kahverengi lekelenmem pazartesiden itibaren var adetimede daha 10 gün var ben yerleşme kanaması diye düşünmüştüm bende üzüldüm ama yapacak birşey yok inşallah Allah nasip eder isteyen herkese burda yazıp konuşmak çok iyi geliyo ama iyiki varsınız

Amin cnm inş benim dün oldu daha çok özür dileyerek soruyorum wc gidince peçete ile temizlerken kahverengi lekelenmem devam ediyo ne zaman geçer ve ben ne zaman normal adet görürüm acaba
Benim 2 gun lekelenme oldu sonra siddetli agriyla adet oldum

arkadaşlar bu konuda yeni olduğum için pek bilgim yok dün çatlama iğnesi oldum yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz

evet gerçek çok iyi geliyor burda konuşmak seninle aynı duyguyu yaşayan inlar var ve gerçekten seni alayabiliyorlar.yaşamayan bilemez rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin..

bu arada canım iyiki sende varsın üzme kendini adet gününü bekle belki de bebiş vardır:)

arkadaşlar bu konuda yeni olduğum için pek bilgim yok dün çatlama iğnesi oldum yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz
benim ignenin ikinci gunu sancim oldu basincla birlikte.patlayacak sandim kasigim..akintimda oldu.herkesde farkli oluo demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…