- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Insallah cnm bizde burda hamilelik takvimi olusturalım :)kendimde.bi sorun aramaktan ay sikildim iyce..Raabim hakkimizda hayirlisini versin bizimde bebislerimiz olsun burda mutlu mutlu heycanli heycanli paylasalim insallah
Canim çıkıyor sende bi sorun yok gideceği gidiyordur zatenkizlar cok cok ozel olacak ama benim bu konuda sikintim var.iliskiden sonra bacaklarimi kaldirmama ragmen akio .normalmi bu ya yoksa sadece bendemi oluo
Aynen oylesecsin begensin yani) ay ne durumlardayiz,)
Bende bir kere kimyasal gebelik gecirdim tedaviye baslanamistm o zaman ve cok uzulmustum rabbim hayirli saglikli gebelik nasip etsnKızlar bende çatlatma iğnesi olmuştum ve tutmuştu ama 10 15 günlük bebeğim kimyasal gebelik oldu tutmuş ama düşmüş dedi
Amin cnm inş benim dün oldu daha çok özür dileyerek soruyorum wc gidince peçete ile temizlerken kahverengi lekelenmem devam ediyo ne zaman geçer ve ben ne zaman normal adet görürüm acabaBende bir kere kimyasal gebelik gecirdim tedaviye baslanamistm o zaman ve cok uzulmustum rabbim hayirli saglikli gebelik nasip etsn
merhaba canım,canını sıkmak istemem ama bence adet gününü bekle ben de 9.günü kan testi yapmıştım 34 çıktı değer adet günüme 9 gün vardı bugün adet oldum galiba kahverengi leke gelmeye başladı ara ara hayal kırıklığına uğradım çokarkadaşlar ben iğnenin 9. günü tahlil yaptırdım çok düşük değerle pozitif çıktı acaba doğru mudur
tşk ederim zaten 2 gün sonra baktım değer düşmüştü yani dün akşam baktırdım ama benim kahverengi lekelenmem pazartesiden itibaren var adetimede daha 10 gün var ben yerleşme kanaması diye düşünmüştüm bende üzüldüm ama yapacak birşey yok inşallah Allah nasip eder isteyen herkese burda yazıp konuşmak çok iyi geliyo ama iyiki varsınızcan
merhaba canım,canını sıkmak istemem ama bence adet gününü bekle ben de 9.günü kan testi yapmıştım 34 çıktı değer adet günüme 9 gün vardı bugün adet oldum galiba kahverengi leke gelmeye başladı ara ara hayal kırıklığına uğradım çokbenimle aynı duruma düşmezsin inşallah,sen hamilesindir..
Benim 2 gun lekelenme oldu sonra siddetli agriyla adet oldumAmin cnm inş benim dün oldu daha çok özür dileyerek soruyorum wc gidince peçete ile temizlerken kahverengi lekelenmem devam ediyo ne zaman geçer ve ben ne zaman normal adet görürüm acaba
evet gerçek çok iyi geliyor burda konuşmak seninle aynı duyguyu yaşayan inlar var ve gerçekten seni alayabiliyorlar.yaşamayan bilemez rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin..tşk ederim zaten 2 gün sonra baktım değer düşmüştü yani dün akşam baktırdım ama benim kahverengi lekelenmem pazartesiden itibaren var adetimede daha 10 gün var ben yerleşme kanaması diye düşünmüştüm bende üzüldüm ama yapacak birşey yok inşallah Allah nasip eder isteyen herkese burda yazıp konuşmak çok iyi geliyo ama iyiki varsınız
bu arada canım iyiki sende varsın üzme kendini adet gününü bekle belki de bebiş vardır:)tşk ederim zaten 2 gün sonra baktım değer düşmüştü yani dün akşam baktırdım ama benim kahverengi lekelenmem pazartesiden itibaren var adetimede daha 10 gün var ben yerleşme kanaması diye düşünmüştüm bende üzüldüm ama yapacak birşey yok inşallah Allah nasip eder isteyen herkese burda yazıp konuşmak çok iyi geliyo ama iyiki varsınız
benim ignenin ikinci gunu sancim oldu basincla birlikte.patlayacak sandim kasigim..akintimda oldu.herkesde farkli oluo demekki.arkadaşlar bu konuda yeni olduğum için pek bilgim yok dün çatlama iğnesi oldum yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz
olması gereken hangisi acaba bende de hiç ağrı ve akıntı yok henüzbenim ignenin ikinci gunu sancim oldu basincla birlikte.patlayacak sandim kasigim..akintimda oldu.herkesde farkli oluo demekki.
ama daha yeni demekki daha yumurtaliklarin catlamamis..sancin olmasa bile akinti oluo..olması gereken hangisi acaba bende de hiç ağrı ve akıntı yok henüz
sağol canım cevabın için Rabbim olmayan herkese evlat versin inş tedaviye yeni başladım inş olurama daha yeni demekki daha yumurtaliklarin catlamamis..sancin olmasa bile akinti oluo..
kaç mm de iğne yaptı canımdoktor yumurtaların küçük demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?