canim boyutu cokmu onemli hani 17 18 19 mm ..benimki iki tane 20mmBir tane 17 mm di kalcaya yapistirilan ne hic duymadim cnm
climare forte canımBir tane 17 mm di kalcaya yapistirilan ne hic duymadim cnm
o ne ise yariomusclimare forte
ilk defa duydum canim..benim suan bile bicak kesigi gibi sancilarim oluo yaa hep bolemi olcakkihormon dedi doktor
Yok cnm 17-20 mm arasi catlamaya uygun demek.Benim adetlerm genelde duzenlidir normaldede yumurtluyordm bendede klomenle nie birden fazla olusmadi anlamadm kicanim boyutu cokmu onemli hani 17 18 19 mm ..benimki iki tane 20mm
Canim benimde 1 tane oluşmuştur doktor normal olanı bu demistiYok cnm 17-20 mm arasi catlamaya uygun demek.Benim adetlerm genelde duzenlidir normaldede yumurtluyordm bendede klomenle nie birden fazla olusmadi anlamadm ki
ayy simdi benimki anormal mi yaa tırsttim simdiCanim benimde 1 tane oluşmuştur doktor normal olanı bu demisti
Peki normaldede bir tane oluyo ya o zaman klomenlede bir tane olduysa klomenin ne faydasi var ki cnm??Canim benimde 1 tane oluşmuştur doktor normal olanı bu demisti
Canim benim yok aslında doktor bana öyle dedi ama düşünürsek fazla yumurtada Şansın daha fazla di mi biri olmazsa öteki spermin seçimine kalmisayy simdi benimki anormal mi yaa tırsttim simdi
Klomenle aynı zamanda büyümesinde sağlıyor canımPeki normaldede bir tane oluyo ya o zaman klomenlede bir tane olduysa klomenin ne faydasi var ki cnm??
aslında tum belirtiler uygundu bende anlamadım bugün 11.gün iğneden bugüne yinede bazen acaba olurmu diye umutlanıyorum bilmiyorum yaa off
Birde acaba daha kaliteli yumurta olmasini sagliyor olabilir mi?Klomenle aynı zamanda büyümesinde sağlıyor canım
Benimki buyuyorda catlamayip kiste donusuyormus bi kere 42 mm olmustuKlomenle aynı zamanda büyümesinde sağlıyor canım
secsin begensin yaniCanim benim yok aslında doktor bana öyle dedi ama düşünürsek fazla yumurtada Şansın daha fazla di mi biri olmazsa öteki spermin seçimine kalmis
Bendede oluyo cnm ne yaparsan yap illaki cikiyo bir kismikizlar cok cok ozel olacak ama benim bu konuda sikintim var.iliskiden sonra bacaklarimi kaldirmama ragmen akio .normalmi bu ya yoksa sadece bendemi oluo
kendimde.bi sorun aramaktan ay sikildim iyce..Raabim hakkimizda hayirlisini versin bizimde bebislerimiz olsun burda mutlu mutlu heycanli heycanli paylasalim insallahBendede oluyo cnm ne yaparsan yap illaki cikiyo bir kismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?